Ухвала
від 23.01.2014 по справі б26/67-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

23.01.14р. Справа № Б26/67-10

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Камша Н.М.

при секретарі судового засідання Штефан В.П.

за участю представників сторін:

від кредитора: Полторацька О.В. - представник ПАТ КБ "Приватбанк", довіреність № 2800-О від 20.08.2013р.

Яцишин О.Й. - представник ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго", довіреність № 217/1001 від 18.05.2013р.

від боржника: Яковлева А.В. - ліквідатор

за участю: Залуцька О.С. - арбітражний керуючий, свідоцтво № 1047 від 13.06.2013р.

розглянувши справу

за заявою товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробничого об`єднання "Газифікатор", м. Дніпропетровськ

до боржника товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробничого об'єднання "Газифікатор", м. Дніпропетровськ

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробничого об'єднання "Газифікатор", м. Дніпропетровськ перебуває на стадії ліквідації, повноваження ліквідатора виконує арбітражний керуючий Яковлева А.В.

19.12.13р. від ліквідатора банкрута Яковлевої А.В. надійшло клопотання про припинення її повноважень як ліквідатора банкрута достроково.

Від члена комітету кредиторів - Публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" надійшла заява про призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Залуцької О.С., яка надала до господарського суду письмову згоду на призначення та додаткові відомості про досвід роботи, завантаженість тощо.

Ухвалою від 19.12.13р. призначено судове засідання на 23.01.14р., за участю арбітражного керуючого Яковлевої А.В. та представників комітету кредиторів.

У судовому засіданні 23.01.14р. заслухано ліквідатора банкрута , представників членів комітету кредиторів, арбітражного керуючого Залуцьку О.С.

Вивчивши матеріали справи, заслухавши пояснення представників сторін, арбітражних керуючих господарський суд прийшов до висновку про необхідність припинення повноважень арбітражного керуючого Яковлевої А.В., призначення ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Залуцької О.С. з огляду на наступне.

Згідно з ч. 4 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон про банкрутство) арбітражний керуючий має право подавати до господарського суду заяву про дострокове припинення своїх обов'язків.

До виключної компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про припинення повноважень арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) та про призначення нового арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) (ч.8 ст. 16 Закону про банкрутство).

Рішення комітету кредиторів вважається прийнятим більшістю голосів кредиторів, якщо за нього проголосували присутні на комітету кредитори, кількість голосів яких визначається відповідно до ч. 4 ст. 16 Закону про банкрутство (ч. 9 ст. 16 Закону про банкрутство).

Згідно з протоколом засідання комітету кредиторів ТОВ НВО "Газифікатор" від 20.01.14р. більшістю голосів кредиторів прийнято рішення про задоволення заяви арбітражного керуючого Яковлевої А.В. про дострокове припинення її повноважень як ліквідатора боржника, вирішено запропонувати господарському суду кандидатуру арбітражного керуючого Залуцької Олени Сергіївни ( свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1047 від 13.06.13р. ).

Арбітражного керуючого Залуцьку О.С. слід зобов'язати здійснювати заходи ліквідаційної процедури у відповідності до вимог чинного законодавства, щомісячно надавати комітету кредиторів звіт про свою діяльність, інформацію про фінансовий стан і майно боржника при проведенні ліквідаційної процедури, використання коштів боржника, а також надавати іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів; копію звіту щомісячно направляти для долучення до матеріалів справи про банкрутство.

Арбітражного керуючого Яковлеву А.В. слід зобов'язати у 15-ти денний строк передати новопризначеному ліквідатору Залуцькій О.С. бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута.

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст. 24 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Припинити повноваження арбітражного керуючого Яковлевої Анастасії Вікторівни (ідентифікаційний номер НОМЕР_1, місце проживання: 49018, АДРЕСА_1), як ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Науково-виробничого об'єднання "Газифікатор", м. Дніпропетровськ (ЄДРПОУ 13455558).

Призначити ліквідатором арбітражного керуючого Залуцьку Олену Сергіївну ( АДРЕСА_2), свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого НОМЕР_2 від 13.06.13р.,

Зобов'язати:

- арбітражного керуючого Яковлеву А.В. у 15-ти денний строк з дати винесення цієї ухвали передати ліквідатору банкрута Залуцкій О.С. бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута;

- ліквідатора банкрута Залуцьку О.С. щомісячно надавати комітету кредиторів звіт про свою діяльність, інформацію про фінансовий стан і майно боржника при проведенні ліквідаційної процедури; використання коштів боржника; надавати іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів; копії звітів надавати для матеріалів справи про банкрутство;

- зобов'язати ліквідатора банкрута Залуцьку О.С. у строк до 19.06.14р. подати на затвердження до господарського суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Копію цієї ухвали направити сторонам, учасникам провадження, держреєстратору за місцезнаходженням боржника, Головному управлінню юстиції у Дніпропетровській області.

Суддя Н.М. Камша

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення23.01.2014
Оприлюднено27.01.2014
Номер документу36779541
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б26/67-10

Ухвала від 23.07.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 28.05.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 28.04.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 24.03.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 12.03.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 03.03.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 02.12.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 05.11.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 04.09.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 23.07.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні