Постанова
від 30.03.2009 по справі 7/208-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/208-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"30" березня 2009 р.Справа № 7/208-Б

          за заявою  Відкритого акціонерного товариства  „Державний експортно-імпортний банк України” в особі Хмельницької філії, м. Хмельницький           

 до Товариства з обмеженою відповідальністю „Компроміс-Сервіс”, м. Хмельницький

 про визнання банкрутом                                                                                

                                                                                                    Суддя     Крамар С.І.

 Представники сторін:

 від кредитора:  Гринчук М.Г. - представник за довіреністю №010-01/860 від 14.02.08р.

 від боржника:  не з'явився

 за участю арбітражного керуючого: розпорядника майна Горбаня А.О.

 за участю представника Хмельницького міського центру зайнятості: Осадчук І.В. - за довіреністю №23-02/4345 від 11.12.2008р.

          Ухвалою господарського суду від 06.10.2008р. порушено провадження у справі №7/208-Б про визнання банкрутом боржника ТОВ „Компроміс-сервіс”, м Хмельницький, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та заходи по їх забезпеченню, зобов'язано МВ ДВС Хмельницького міськрайонного управління юстиції надати письмову інформацію про наявність виконавчих проваджень щодо боржника, підтвердження про зупинення виконавчих проваджень та відкликання із спеціалізованих торгових організацій не реалізованого в примусовому порядку майна боржника, зобов'язано ДПІ у м. Хмельницькому надати суду витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна щодо наявності чи відсутності податкової застави активів боржника.

          Ухвалою господарського суду від 30.10.2008р. зобов'язано ініціюючого кредитора -  ВАТ „Державний експортно-імпортний банк України” в особі Хмельницької філії подати до офіційних друкованих органів оголошення про порушення справи про банкрутство, введено процедуру розпорядження майном та розпорядником  майна товариства з обмеженою відповідальністю „Компроміс-Сервіс”, м. Хмельницький призначено арбітражного керуючого Горбаня Аркадія Олексійовича  (м. Хмельницький, вул. Сковороди, 14, кв. 151, ліцензія на право провадження діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) серії АВ №158527 від 09.01.2007р.

          Ухвалою господарського суду від 19.01.2009р. затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ „Компроміс-Сервіс”, м. Хмельницький на загальну суму 302142 грн. 89 коп.

          Розпорядником майна надано на розгляд суду протокол засідання зборів кредиторів №1 від 29.01.2009р. та протокол засідання комітету кредиторів №1 від 29.01.2009р., відповідно до якого комітетом кредиторів в межах своєї компетенції запропоновано господарському суду визнати боржника –ТОВ „Компроміс-Сервіс”, м. Хмельницький банкрутом, відкрити відносно нього ліквідаційну процедуру, ліквідатором у справі призначити арбітражного керуючого Горбаня Аркадія Олексійовича  (м. Хмельницький, вул. Сковороди, 14, кв. 151, ліцензія на право провадження діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) серії АВ №158527 від 09.01.2007р.

         Представники кредиторів в судовому засіданні підтримали клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття відносно нього ліквідаційної процедури, оскільки інші процедури відновлення платоспроможності боржника та часткове чи повне погашення вимог кредиторів є нереальними.

         Враховуючи викладені обставини, а саме неплатоспроможність боржника,  відповідно до ст. 22, абз. 2 п.1 ст. 24 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом, відкрити відносно нього ліквідаційну процедуру та призначити ліквідатором у справі №7/208-Б запропоновану комітетом кредиторів кандидатуру арбітражного керуючого Горбаня Аркадія Олексійовича.

        Ліквідатора необхідно зобов'язати провести ліквідаційну процедуру відповідно до вимог Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, скласти ліквідаційний баланс та подати його господарському суду разом із звітом про свою діяльність.

        Крім того,  згідно протоколу засідання комітету кредиторів №1 від 29.01.2009р. комітетом кредиторів ТОВ „Компроміс-Сервіс”, м. Хмельницький вирішено встановити арбітражному керуючому оплату послуг в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання ним своїх повноважень з дати його призначення розпорядником майна боржника.

        Судом враховується, що згідно п. 10 ст. 3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” оплата послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) у зв'язку з виконанням ним своїх обов'язків здійснюються в порядку, встановленому цим Законом, за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника, або за рахунок коштів кредиторів чи коштів, одержаних у результаті виробничої діяльності боржника. Оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за період від дня винесення господарським судом ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство і до дня першого засідання комітету кредиторів, на якому встановлюється розмір оплати послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого, здійснюється кредитором або боржником, за заявою якого порушено справу, у максимальному розмірі, визначеному цією статтею.

        Враховуючи викладене, суд вважає за можливе затвердити арбітражному керуючому Горбаню Аркадію Олексійовичу оплату послуг в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання ним своїх повноважень з дня його призначення розпорядником майна боржника.

        Керуючись п. 10 ст. 3-1, ст. ст. 16, 22, 23, п. 12 ст. 30 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

П О С Т А Н О В И В:

        Визнати банкрутом Товариство з обмеженою відповідальністю „Компроміс-Сервіс”,                     м. Хмельницький, код ЄДРПОУ 32680051.

        Припинити процедуру розпорядження майном боржника та відкрити ліквідаційну процедуру у даній справі строком на дванадцять місяців з дня прийняття даної постанови.

        Призначити ліквідатором майна боржника Горбаня Аркадія Олексійовича                         (м. Хмельницький, вул. Сковороди, 14, кв. 151, ліцензія на право провадження діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) серії АВ №158527 від 09.01.2007р.)

Зобов'язати ліквідатора у справі Горбаня А.О.:

1. Подати до офіційних друкованих органів у п'ятиденний строк за рахунок банкрута оголошення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Газетне оголошення має містити найменування та інші реквізити боржника, визнаного банкрутом; найменування господарського суду, в провадженні якого знаходиться справа про банкрутство; дату прийняття постанови і відкриття ліквідаційної процедури; відомості про ліквідатора.

2. Виконати вимоги п. 2 ст. 23 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” щодо припинення повноважень органів управління банкрута, розпорядження його майном, звільнення керівника банкрута та подати господарському суду належні докази виконання цих вимог.

3. Повідомити працівників банкрута про звільнення та здійснити його відповідно до законодавства про працю (ст. 25 Закону України).

Звільнити активи  Товариства з обмеженою відповідальністю „Компроміс-Сервіс”,                м. Хмельницький, код ЄДРПОУ 32680051 від  податкової застави.

Затвердити арбітражному керуючому Горбаню А.О. оплату послуг в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання ним своїх повноважень з дня його призначення розпорядником майна боржника.

Зобов'язати ліквідатора провести ліквідаційну процедуру відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, скласти ліквідаційний баланс та подати його господарському суду разом із звітом про свою діяльність до 30.03.2010р. Щомісячно подавати інформацію господарському суду про проведену роботу.

        Копію постанови надіслати:

      -  банкруту ТОВ „Компроміс-Сервіс” (вул. Курчатова,18, м. Хмельницький);

      -  розпоряднику майна Горбаню А.О. (вул. Сковороди, 14, кв. 151, м. Хмельницький);

      -  кредиторам:

       1)Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Хмельницькому ( вул. Кам'янецька, 2,  м. Хмельницький);

       2)Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в    м. Хмельницькому (вул. Проскурівська, 18, м. Хмельницький);

       3)Хмельницькому міському центру зайнятості (вул. Пилипчука, 17/1, м. Хмельницький)

       4)ВАТ „Державний експортно-імпортний банк України” в особі Хмельницької філії (вул. Прибузька, 14/1, м. Хмельницький);

      -  Хмельницькому обласному сектору з питань банкрутства.

      -  Міському відділу ДВС Хмельницького міськрайонного управління юстиції;

      -  Головному управлінню статистики у Хмельницькій області;

      -  державному реєстратору Хмельницької міської ради.  

       Суддя                                                                                                              С.І. Крамар           

       віддрук. 11  прим.:    1 - до справи;   2 - розпоряднику майна;   3 - банкруту;  4-7 - кредиторам; 8 - Хмельницькому обласному сектору з  питань банкрутства;9 - Міському відділу ДВС Хмельницького міськрайонного управління юстиції;  10 - Головному управлінню статистики у Хмельницькій області;11 - державному реєстратору Хмельницької міської ради.  

                                                                                                     

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення30.03.2009
Оприлюднено28.05.2009
Номер документу3678936
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/208-б

Ухвала від 23.06.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 10.06.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Постанова від 30.03.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 27.02.2007

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Постанова від 14.11.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні