Постанова
від 24.11.2008 по справі 7/241-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/241-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

          

"24" листопада 2008 р.Справа № 7/241-Б

          за заявою Управління Пенсійного Фонду України в Кам'янець-Подільському районі, м. Кам'янець-Подільський                        

до Кам`янець-Подільської районної виробничої лабораторії по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району

про визнання банкрутом

                                                                                                      суддя  Крамар С.І.

Представник сторін: не з'явились

 

Ухвалою   господарського суду області від  11.11.2008р. порушено провадження у справі №7/241-Б про визнання банкрутом Кам`янець-Подільської районної виробничої лабораторії по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району у відповідності  до  норм  ст.52  Закону  України  „Про  відновлення  платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

       Боржник у судове засідання не з'явився, заперечень на заяву про порушення справи про банкрутство не надав.

       Ініціюючий  кредитор  звернувся до суду з клопотанням про призначення його ліквідатором у справі  №7/241-Б про банкрутство Кам`янець-Подільської районної виробничої лабораторії по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району

       Розглянувши матеріали справи, судом встановлено наступне :

       Кам`янець-Подільська районна виробнича лабораторія по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району зареєстрована Кам'янець-Подільською райдержадміністрацією Хмельницької області 08.04.1997 року, за юридичною адресою: с. Слобідка Гуменецька, Кам'янець-Подільський район Хмельницької області, код ЄДРПОУ 23840292.

       Згідно наданих до матеріалів справи доказів, Кам`янець-Подільська районна виробнича лабораторія по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району станом на 04.11.08р. має заборгованість до бюджету перед УПФУ в Кам'янець-Подільському районі у розмірі        5907 грн.03 коп., з яких 912 грн. 97 коп. –заборгованість по збору на обов'язкове державне пенсійне страхування, 4994 грн. 06 коп. –заборгованість по заробітній платі.

       Наявність боргу і безспірність вимог ініціюючого кредитора підтверджується карткою особового рахунку, розрахунками сум страхових внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування, довідкою з Кам'янець-Подільської ОДПІ №10/29-026 від 12.06.08р. про перебування на обліку та подання звітності, постановою про відкриття виконавчого провадження №19061 від 13.09.07р., постановою про закінчення виконавчого провадження №44264 від 27.10.08р., іншими доказами по справі.

       Згідно довідки міжрайонного бюро технічної інвентаризації і реєстрації прав власності на нерухоме майно Кам'янець-Подільської міськради №60 від 17.03.2008р.  об'єктів  нерухомого майна за боржником не зареєстровано.

       Згідно довідок четвертого ВРЕР УДАІ УМВСУ в Хмельницькій області та Інспекції державного технічного нагляду „Держтехнагляд” транспортних засобів та сільськогосподарської техніки за боржником не зареєстровано.

       Неспроможність боржника погасити борг перед ініціюючим кредитором,  відсутність нерухомого майна, транспортних засобів, сільськогосподарської техніки свідчить про відсутність підприємницької діяльності у Кам`янець-Подільської районної виробничої лабораторії по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району.

       За таких обставин, господарський суд находить достатні підстави для визнання боржника банкрутом, відповідно з нормами ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та відкриття ліквідаційної процедури.

       Ініціюючим кредитором - УПФУ в Кам'янець-Подільському районі подано письмове клопотання про призначення його ліквідатором, що є згодою відповідно п.2 ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

       Керуючись ст.ст.22-25, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

ПОСТАНОВИВ:

       Визначити грошові вимоги ініціюючого кредитора - Управління Пенсійного Фонду України в Кам'янець-Подільському районі у сумі 5907 грн.03 коп (п'ять тисяч дев'ятсот сім гривень три копійки) до Кам`янець-Подільської районної виробничої лабораторії по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району.

       Покласти на боржника - Кам`янець-Подільську районну виробничу лабораторію по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району оплату по державному миту у сумі 85 грн.00 коп. (вісімдесят п'ять гривень 00 коп.) і оплату на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу у сумі  118грн.00коп. (сто вісімнадцять гривень 00 коп.).

       Визнати банкрутом Кам`янець-Подільську районну виробничу лабораторію по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району, код ЄДРПОУ 23840292.

       Розпочати ліквідаційну процедуру Кам`янець-Подільської районної виробничої лабораторії по біологічному методу боротьби з шкідниками, хворобами рослин та бур'янів, с. Слобідка Гуменецька Кам`янець-Подільського району строком на шість місяців і ліквідатором призначити Управління Пенсійного Фонду України в Кам'янець-Подільському районі.

       Зобов'язати ліквідатора провести ліквідаційну процедуру, скласти ліквідаційний баланс та подати його разом із звітом господарському суду для затвердження до 25.05.2009р.

       Копію постанови надіслати: кредитору, банкруту, Хмельницькому обласному сектору з  питань банкрутства; головному управлінню статистики у Хмельницькій області; державному реєстратору; відділу Державної виконавчої служби Кам'янець-Подільського міськрайонного управління юстиції.

    Суддя                                                                                С.І.Крамар

Віддруковано 7  примірників:

1-  до матеріалів справи;

2-  кредитору;

3 - банкруту;

4 - обласному сектору з питань банкрутства;

5 - головному управлінню статистики у Хмельницькій обл.;

6 - державному реєстратору;

7 - відділу Державної виконавчої служби Кам'янець-Подільського міськрайонного управління юстиції.

Секретар с/з                          С.Ю. Заяц

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення24.11.2008
Оприлюднено28.05.2009
Номер документу3679292
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/241-б

Ухвала від 08.07.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Ухвала від 01.07.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Постанова від 24.11.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні