Ухвала
від 24.01.2014 по справі 676/6077/13-ц
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/6077/13-ц

Номер провадження 6/676/24/14

У Х В А Л А

"24" січня 2014 року Кам`янець-Подільський міськрайонний суд

Хмельницької області

в складі: головуючого судді Вдовичинського А.В.

з участю секретаря Глезовій М.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кам`янець-Подільський заяву представника стягувача про виправлення описки у виконавчому листі у справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю "Агропродукт плюс" про стягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати, -

в с т а н о в и в :

Представник стягувача ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про внесення виправлень у виконавчий лист, виданий 11.12.2013 року Кам'янець-Подільським міськрайонним судом по справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВ "Агропродукт плюс" про стягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати. Заяву мотивує тим, що постановою державного виконавця районного відділу державної виконавчої служби Кам'янець-Подільського міськрайонного управління юстиції від 26.12.2013 року стягувачу ОСОБА_1 відмовлено у прийнятті до провадження виконавчого документа та у відкритті виконавчого провадження з примусового виконання, так як виконавчий лист не відповідає вимогам ст.18 Закону України «Про виконавче провадження».

В судове засідання сторони не з'явились, про розгляд питання повідомлялися судовими повістками, причини неявки суду не повідомили.

Вивчивши матеріали справи суд встановив наступне.

Рішенням Кам`янець-Подільського міськрайсуду від 06.12.2013 року по справі за № 2-2660/11 за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю "Агропродукт плюс" про стягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати позов задоволено, стягнуто з ТОВ "Агропродукт плюс" (код ЗКПО 34963138, вул.Гагаріна, 9, с.Ходоровці Кам'янець-Подільського району) на користь ОСОБА_1: заборгованість по заробітній платі за листопад-грудень 2011 р. в сумі 2020 грн., з яких підлягає утриманню податок з доходів фізичних осіб та інші обов'язкові платежі; компенсацію за невикористану відпустку в сумі 1515 грн., з яких підлягає утриманню податок з доходів фізичних осіб та інші обов'язкові платежі; середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні в сумі 16160 грн., з яких підлягає утриманню податок з доходів фізичних осіб та інші обов'язкові платежі; рішення в частині стягнення середнього заробітку за один місяць в сумі 1152,40 грн., з якої підлягають утриманню податок з доходів фізичних осіб та інші обов'язкові платежі, підлягає негайному виконанню; стягнуто з ТОВ "Агропродукт плюс" (код ЗКПО 34963138, вул.Гагаріна, 9, с.Ходоровці Кам'янець-Подільського району) на користь держави 229 грн. 40 коп. судового збору.

При виготовленні виконавчого листа судом було допущено описку, а саме: у вступні частині помилково записано про суть позовної заяви «про стягнення аліментів», замість «про стягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати». Крім того, у виконавчому листа слід зазначити дату набуття судовим рішенням законної сили та строк пред'явлення виконавчого листа до виконання.

З врахуванням наведеного суд дійшов висновку про необхідність внесення виправлень у виконавчий лист відповідно до вимог ст.369 ЦПК та ст..18 Закон України «Про виконавче провадження».

Приймаючи до уваги викладене, керуючись ст.369 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Внести виправлення в виконавчий лист по справі № 676607713-ц позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю "Агропродукт плюс" про стягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати, а саме: у вступній частині виконавчого листа замість вказаної суті позлву «про стягнення аліментів» вказати « про стягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати»; вказати, що рішення суду набрало законної сили 31 грудня 2013 року; строк пред'явлення виконавчого листа до виконання один рік.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга протягом п'яти днів після отримання сторонами копії ухвали до Хмельницького апеляційного суду через Кам`янець-Подільський міськрайонний суд.

Суддя Кам'янець-Подільського

міськрайонного суду Вдовичинський А.В

Дата ухвалення рішення24.01.2014
Оприлюднено29.01.2014
Номер документу36813377
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення невиплаченої заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку та відшкодування за затримку їх виплати

Судовий реєстр по справі —676/6077/13-ц

Ухвала від 24.01.2014

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Рішення від 06.12.2013

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Рішення від 06.12.2013

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 28.08.2013

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні