Ухвала
від 28.01.2014 по справі 801/850/14
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

cpg1251

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

28 січня 2014 рокуСправа №801/850/14

Суддя Окружного адміністративного суду Автономної Республіки Крим Авдєєв М.П., перевіривши виконання вимог статей 104, 105, 106 КАС України за адміністративним позовом Керченської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в АР Крим

до Приватного підприємства "Джі пі с алярм", Реєстраційної служби Запорізького міського управління юстиції при Виконавчому комітеті Запорізької міської ради

про скасування державної реєстрації змін до установчих документів

ВСТАНОВИВ:

Керченська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів АР Крим звернулася до Окружного адміністративного суду АР Крим з адміністративним позовом до Приватного підприємства "Джі пі с алярм", Реєстраційної служби Запорізького міського управління юстиції при Виконавчому комітеті Запорізької міської ради про скасування державної реєстрації змін до установчих документів, в якому просить суд скасувати державну реєстрацію змін до установчих документів стосовно місцезнаходження юридичної особи - Приватного підприємства "Джі пі с алярм" (код ЄДРПОУ 36878700), яке змінило свою юридичну адресу на АР Крим, м. Керч, вул. Леніна, 22-а.

Суддею встановлено, що позовна заява не відповідає п. 4 ч.1 статті 106 КАС України, відповідно до якого у позовній заяві зазначаються зміст позовних вимог, згідно з частиною 4 ст. 105 цього Кодексу і виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги, а в разі подання позову до декількох відповідачів, - зміст позовних вимог щодо кожного з відповідачів. Ч. 2 ст. 106 КАС України передбачено, що на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач зазначає докази, про які йому відомо і які можуть бути використані судом.

Так, позивачем у позовній заяві зазначено відповідачами Приватне підприємство "Джі пі с алярм" та Реєстраційна служба Запорізького міського управління юстиції при Виконавчому комітеті Запорізької міської ради.

Положення п. 4 ч. 1 ст. 106 КАС України зобов'язують позивача зазначати зміст позовних вимог щодо кожного з відповідачів. Проте позивач просить лише скасувати державну реєстрації змін до установчих документів юридичної адреси Приватного підприємства "Джі пі с алярм", та при цьому не заявляє жодної вимоги до Приватного підприємства "Джі пі с алярм".

Таким чином позивач повинен уточнити позовні вимоги, із зазначенням конкретних вимог, згідно з положеннями ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України в межах юрисдикції адміністративних судів, щодо кожного з відповідачів.

Згідно до положень ст. 108 КАС України адміністративний позов підлягає залишенню без руху з наданням заявнику строку для усунення недоліків .

Керуючись ст.ст. 106,108,160,165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1. Залишити позовну заяву без руху.

2. У строк до 17.02.14 привести у відповідність до ст.106 КАС України позовну заяву, з урахуванням вимог пункту 4 Нормативів і нормативних строків пересилання поштових відправлень та поштових переказів (затверджених Наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 12 грудня 2007 року №1149) усунути недоліки позовної заяви, а саме: необхідно у строк, встановлений судом для усунення недоліків позовної заяви, уточнити зміст позовних вимог, керуючись ч.5 ст. 105 КАС України із посиланням на конкретні норми чинного законодавства, що надають їм право на звернення до суду з відповідними вимогами.

3. Після усунення недоліків позовної заяви документи до суду направляти із обов'язковою вказівкою на номер справи 801/850/14 та зазначенням прізвища судді, який прийняв ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

У разі невиконання цієї ухвали позовна заява буде вважатися неподаною та повернута.

Ухвала набирає законної сили протягом 5 днів з дня її проголошення. Якщо справу розглянуто у порядку письмового провадження або без виклику особи, яка її оскаржує, ухвала набирає законної сили через 5 днів з дня її отримання.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Севастопольського апеляційного адміністративного суду через Окружний адміністративний суд Автономної республіки Крим протягом 5 днів з дня її проголошення. У разі розгляду справи у порядку письмового провадження або без виклику особи, яка її оскаржує,, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Севастопольського апеляційного адміністративного суду.

Суддя М.П. Авдєєв

Дата ухвалення рішення28.01.2014
Оприлюднено30.01.2014
Номер документу36857411
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування державної реєстрації змін до установчих документів

Судовий реєстр по справі —801/850/14

Ухвала від 28.01.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд Автономної Республіки Крим

Авдєєв М.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні