Ухвала
від 19.11.2013 по справі 807/4053/13-а
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

19 листопада 2013 рокум. Ужгород№ 807/4053/13-а

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Іванчулинець Д.В., вирішуючи питання про відкриття провадження в адміністративній справі за позовною заявою управління Пенсійного Фонду в місті Ужгороді до товариства з обмеженою відповідальністю «Полі» про стягнення заборгованості в сумі 674, 52 грн., -

В С Т А Н О В И В :

Позивач - управління Пенсійного Фонду в місті Ужгороді звернулося з позовом у Закарпатський окружний адміністративний суд до товариства з обмеженою відповідальністю «Полі» (далі - відповідач), якою просить суд: стягнути з відповідача на користь управління Пенсійного Фонду в місті Ужгороді заборгованість зі сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування в сумі 674, 52 грн.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст.105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, копію заяви та копії усіх документів приєднано, від сплати судового збору позивач звільнений на підставі п.21 ч.1 ст.5 Закону України «Про судовий збір».

Зазначену позовну заяву слід розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна даному адміністративному суду.

Підстави для повернення позовної заяви, або відмови у відкритті провадження, встановлені Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

Враховуючи предмет спору та у відповідності до п.3 ч.1 ст.183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, згідно якого скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців у випадках, передбачених законом, чи відміни державної реєстрації припинення юридичних осіб або підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців, дану позовну заяву слід розглядати в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст.107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене провадження у справі за адміністративним позовом управління Пенсійного Фонду в місті Ужгороді до товариства з обмеженою відповідальністю «Полі» про стягнення заборгованості в сумі 674, 52 грн.

Призначити справу до розгляду в порядку скороченого провадження, яке відбудеться за адресою: 88017 Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Загорська, 30.

У відповідності до вимог ст.107 Кодексу адміністративного судочинства довести до відома сторін їхні процесуальні права та обов'язки згідно зі статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

Невідкладно надіслати сторонам копію ухвали разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

Запропонувати відповідачу у 10 денний строк з дня одержання цієї ухвали подати до Закарпатського окружного адміністративного суду заперечення проти позову та інші докази, які у нього є, необхідні документи або заяву про визнання позову.

У разі неподання у встановлений строк заперечень проти позову, справа буде розглянута на підставі наявних у ній матеріалів не пізніше трьох днів з дня закінчення цього строку.

Копію ухвали направити відповідачу.

Справу буде розглянуто одноособово суддею Закарпатського окружного адміністративного суду Іванчулинець Д.В.

Ухвала оскарженню не підлягає. Згідно ч.2 ст.185 Кодексу адміністративного судочинства України заперечення на ухвалу сторони можуть викласти в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

Суддя Д.В. Іванчулинець

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.11.2013
Оприлюднено07.02.2014
Номер документу37013899
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —807/4053/13-а

Ухвала від 19.12.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 08.06.2016

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Рейті С.І.

Ухвала від 01.06.2016

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Рейті С.І.

Ухвала від 19.11.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Постанова від 17.12.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні