Ухвала
від 18.01.2007 по справі 2/399-06-13687
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/399-06-13687

               

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

"18" січня 2007 р.                                                                     Справа  № 2/399-06-13687

За заявою: Управління Пенсійного Фонду України в Роздільнянському районі Одеської області

про визнання Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Дружба»банкрутом

                                           Суддя                                                                           Бахарєв Б.О.

ПРЕДСТАВНИКИ СТОРІН:

Від заявника: Михайлова О.В.(довіреність)

Від боржника: не з'явився

Суть спору: про визнання банкрутом

Управління Пенсійного Фонду України в Роздільнянському районі Одеської області звернулось в господарський суд Одеської області з заявою про порушення справи про банкрутство Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Дружба»згідно ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», у зв'язку з неспроможністю останнього погасити заборгованість перед бюджетом в сумі 11232,72 грн,. відсутністю його за юридичною адресою та неподанням звітності о органів ДПІ протягом року.

Ухвалою суду від 22.12.2006 р. порушено провадження у справі, розгляд справи призначено в засіданні суду на 18.01.2007 р. о 11.00.

18.01.2007 р. представник Управління Пенсійного Фонду України в Роздільнянському районі Одеської області звернувся до суду з клопотанням про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство, у зв'язку із знаходженням боржника за юридичною адресою і частковим погашенням боргу, що унеможливлює застосування до нього ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Згідно ст. 10 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»заява про порушення справи про банкрутство може бути відкликана заявником до опублікування в офіційному друкованому органі оголошення про порушення справи про банкрутство або після такого опублікування, якщо протягом місячного строку не надійшло інших заяв кредиторів щодо задоволення їх вимог.

Відповідно до ст. 5 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»провадження у справі про банкрутство регулюється цим Законом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Згідно п. 4 ст. 80 ГПК України господарський суд припиняє провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмову прийнято господарським судом.

Приймаючи до уваги, що заявник Управління Пенсійного Фонду України в Роздільнянському районі Одеської області відкликав заяву про порушння справи про банкрутство, що прийнято судом, оскільки не суперечить вимогам законодавства, а також враховуючи, що до господарського суду не надійшло інших заяв кредиторів щодо задоволення їх вимог, клопотання про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство підлягає задоволенню, а провадження у справі –припинено.

Керуючись ст. 10 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», п. 4 ст. 80 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

1.          Клопотання про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство задовольнити.

2.          Провадження у справі припинити.

Примірник ухвали надіслати сторонам, державному реєстратору.

Суддя                                                                                       Бахарев Б.О.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення18.01.2007
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу371224
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/399-06-13687

Ухвала від 18.01.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні