Ухвала
від 18.02.2014 по справі 749/246/14
ЩОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 749/246/14

Номер провадження 2-н/749/4/14

У Х В А Л А

18 лютого 2014 року м. Щорс

Суддя Щорського районного суду Чернігівської області Чигвінцев М.С., розглянувши заяву Приватного акціонерного товариства "Комунальник" про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення з ОСОБА_1

В С Т А Н О В И В :

Приватне акціонерне товариство "Комунальник" звернулося до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення з ОСОБА_1

Вивчивши заяву та додані документи, приходжу до висновку, що заяву слід залишити без руху, оскільки згідно ст. 95 ЦПК України судовий наказ є особливою формою судового рішення і дотримання вимог ст. 131 ЦПК України є неможливим.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.17 Закону України "Про виконавче провадження" судові накази є виконавчим документом, який підлягає примусовому виконанню державною виконавчою службою, тому він повинен відповідати вимогам, передбаченим п.3 ч.1 ст.18 Закону України "Про виконавче провадження", де вказано, що у виконавчому документі зазначається ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувача та боржника (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника (для фізичних осіб - платників податків).

Заявником не надані докази, що Приватне акціонерне товариство "Комунальник" є юридичною особою і право підпису заяви головою правління ОСОБА_2. Також в заяві неповністю вказано ім"я та по-батькові божника та не зазначено індивідуальний ідентифікаційний номер боржника, крім того додані документи до заяви не відповідають переліку, а саме відсутній Статут ПАТ "Комунальник".

Відповідно до ст. 121 ЦПК України заява підлягає залишенню без руху, а заявнику слід надати строк для виправлення недоліків: надати докази наявності юридичної особи ПАТ "Комунальник", докази перебування ОСОБА_2 на посаді голови правління, вказати повне ім"я та по-батькові боржника, зазначити індивідуальний ідентифікаційний номер боржника, надати додатки до заяви у відповідності з переліком.

Керуючись ч.1 ст. 121, ст. ст. 208 - 210, ч.2 ст. 293 ЦПК України, ст.ст.17, 18, 26 Закону України "Про виконавче провадження", суддя, -

У Х В А Л И В :

Заяву Приватного акціонерного товариства "Комунальник" про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення з ОСОБА_1 - залишити без руху.

Надати заявнику строк для виправлення недоліків - п"ять днів з дня отримання копії ухвали.

Попередити заявника, що в разі не виправлення недоліків у встановлений судом строк, заява вважатиметься неподаною і буде повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.С. Чигвінцев

Дата ухвалення рішення18.02.2014
Оприлюднено24.02.2014
Номер документу37262796
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —749/246/14

Ухвала від 04.03.2014

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Судовий наказ від 04.03.2014

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Ухвала від 18.02.2014

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні