Постанова
від 24.01.2014 по справі 814/5343/13-а
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Миколаїв

24.01.2014 р. Справа № 814/5343/13-а

Суддя Миколаївського окружного адміністративного суду Малих О.В ., розглянувши в порядку скороченого провадження справу за

адміністративним позовомДержавної податкової інспекції у Заводському районі м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області, (вул. Г.Петрової, 2-а, м. Миколаїв, 54029) до відповідача:Товариства з обмеженою відповідальністю Компанії "Калінчук", (вул. Рюміна, 2-а, кв. 70, м. Миколаїв, 54029) проприпинення юридичної особи, В С Т А Н О В И В:

Позивач, Державна податкова інспекція у Заводському районі м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївськійобласті, звернулась до суду з позовом про припинення юридичної особи відповідача у зв'язку з неподанням протягом року податкових декларацій та документів фінансової звітності до органів державної податкової служби.

Відповідачу копію ухвали про відкриття скороченого провадження направлено за його юридичною адресою та отримано ним, заперечення чи заяви про визнання позову у встановлений строк до суду не надіслано.

У відповідності до ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" від 15.05.2004р. №755-IV підставою для постановлення судового рішення про припинення юридичної особи є неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону.

24.12.2013 року позивачем, на підставі акту перевірки дотримання податкового законодавства в частині обліку та термінів надання звітності № 681/14-04/15/02/35674098 від 20.12.2013 року (арк. спр. 5), винесено розпорядження про звернення до суду про скасування державної реєстрації ТОВ Компанії "Калінчук" (арк. спр. 4).

Заборгованість перед бюджетом у відповідача відсутня (арк. спр. 6 - 17).

Керуючись ст.ст. 158 - 163, 183-2 КАС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

1. Позов задовольнити повністю.

2. Припинити юридичну особу Товариство з обмеженою відповідальністю "Калінчук" (код ЄДРПОУ 35674098).

3. У день набрання постановою законної сили направити її копію для виконання Державному реєстратору реєстраційної служби Миколаївського міського управління юстиції, якого зобов'язати повідомити суд про внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення.

Відповідачу виконати постанову негайно.

Постанова прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.

Постанова набирає законної сили після закінчення 10-денного строку з дня проголошення/отримання постанови, якщо протягом цього часу не буде подано апеляційної скарги.

У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили постанови за наслідками апеляційного провадження.

Порядок та строки апеляційного оскарження визначені ст. 186 КАС України.

Апеляційна скарга подається до Одеського апеляційного адміністративного суду через Миколаївський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Одеського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодексу, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можливість отримання копії постанови суду безпосередньо в суді, то десятиденний строк на апеляційне оскарження постанови суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Апеляційна скарга, подана після закінчення встановлених строків залишається без розгляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку.

Суддя О.В. Малих

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.01.2014
Оприлюднено26.02.2014
Номер документу37277382
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —814/5343/13-а

Постанова від 24.01.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Ухвала від 30.12.2013

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні