Ухвала
від 05.03.2014 по справі 808/1297/14
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

05 березня 2014 року Справа № 808/1297/14 м.Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі

головуючого судді Максименко Л.Я.,

за участю секретаря судового засідання Приймака Є.О.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача про зупинення провадження в адміністративній справі

за позовною заявою: Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя Головного управління Міндоходів у Запорізькій області, м. Запоріжжя

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Запоріжвторпласт», м. Запоріжжя

треті особи: ОСОБА_1, м. Запоріжжя,

ОСОБА_2, м. Запоріжжя

про: припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м. Запоріжжя Головного управління Міндоходів у Запорізькій області (далі - позивач або ДПІ у Жовтневому районі м. Запоріжжя ГУ Міндоходів) звернулась із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Запоріжвторпласт» (далі - відповідач), в якому позивач просить суд припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю «Запоріжвторпласт» (код ЄДРПОУ 37941798), у зв'язку із тим, що відповідач більше року ухиляється від подання до контролюючих органів передбачених чинним законодавством документів бухгалтерської та податкової звітності.

Ухвалою Запорізького окружного адміністративного суду від 21.02.2014 було відкрито провадження в адміністративній справі та призначено судове засідання на 05.03.2014, а також залучено до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 (далі - треті особи).

Представник позивача у судове засідання не з'явився, 05.03.2014 подав через канцелярію суду клопотання (вх. № 8892), згідно якого просить зупинити провадження по справі до терміну встановленого судом, для надання додаткових доказів. Також, просить дане клопотання розглянути без участі представника ДПІ у Жовтневому районі м. Запоріжжя ГУ Міндоходів.

У судове засідання 05.03.2014 представник відповідача та треті особи також не з'явились. Поштова кореспонденція направлена судом рекомендованим листом з повідомленням про вручення поштового відправлення за місцем їх реєстрації, однак наразі у суду відсутні відомості стосовно отримання відповідачем та третіми особами судової повістки. Причини неявки суду невідомі. Будь-яких клопотань або пояснень по суті заявлених позовних вимог від відповідача та третіх осіб до суду не надходило.

У зв'язку з неявкою у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі та з урахуванням положень ч. 1 ст. 41 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Вирішуючи заявлене представником позивача клопотання про зупинення провадження у справі, суд знаходить підстави для його задоволення, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З урахуванням процесуальних строків розгляду справи, встановлених нормами чинного законодавства, з метою повного та всебічного з'ясування обставин справи, а також у зв'язку з необхідністю повторного виклику відповідача та третіх осіб у судове засідання та подання ними нормативно та документально обгрунтованого відзиву на позовну заяву, суд вважає за можливе зупинити провадження у справі.

Наступне судове засідання призначити на 24.03.2014 о 15 год. 10 хв.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 41, 156, 160, 165 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі задовольнити.

2.Зупинити провадження в адміністративній справі № 808/1297/14 за позовною заявою Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя Головного управління Міндоходів у Запорізькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Запоріжвторпласт», треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про припинення юридичної особи до 24 березня 2014 року.

3.Призначити наступне судове засідання на 24 березня 2014 року о 15:10 , яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, буд. 65-В, зала судових засідань № 14.

4.У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Л.Я. Максименко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.03.2014
Оприлюднено13.03.2014
Номер документу37525599
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/1297/14

Ухвала від 24.03.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Постанова від 24.03.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 05.03.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 21.02.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні