Ухвала
від 07.03.2014 по справі 915/270/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

======================================================================

УХВАЛА

07 березня 2014 року Справа № 915/270/14

м. Миколаїв

Суддя Василяка К.Л. , розглянувши матеріали,

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю «УНТРЕЙД-Н», 5400154001, м.Миколаїв, вул. Потьомкінська, 55, кв.3-а, поштова адреса: 54017, м.Миколаїв, а/с150, код ЄДРПОУ 36813789.

про: порушення справи про банкрутство за ознаками ст. 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю «УНТРЕЙД-Н» звернувся до господарського суду з заявою №02-01/199 від 03.03.2014р. про порушення справи про банкрутство боржника в порядку ст. 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

До заяви додано клопотання про відстрочення сплати судового збору. Суд не вбачає підстав для звільнення заявника від сплати судового збору, оскільки останній не надав належних та допустимих доказів в обґрунтування пов'язаних з цим обставин, які свідчать про неможливість або утруднення у сплаті судового збору у розмірах і в строки, встановлених Законом України «Про судовий збір».

Враховуючи, що в іншому заява боржника відповідає змісту вимог, зазначених у Законі України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», її подано із дотриманням положень ст. ст. 11, 95 Закону, та відсутні підстави для відмови у прийнятті або для повернення заяви про порушення справи про банкрутство, керуючись ст. ст. 2, 9-13, 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. ст. 65-67 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Розгляд справи в підготовчому засiданнi призначити на 18.03.2014р. о 14 год. 00 хв.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою:

м.Миколаїв, вул.Адміральська, 22, 9 пов., к.912.

3. У задоволенні клопотання про відстрочення сплати судового збору відмовити.

4. Зобов`язати заявника надати суду: докази сплати судового збору у встановленому Законом України «Про судовий збір» порядку та розмірі, відомості про всі наявні рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать ТОВ «УНТРЕЙД-Н», їх реквізити; відомості про наявність або відсутність зареєстрованого за боржником на праві власності нерухомого майна; відомості про наявні обтяження рухомого та нерухомого майна заявника; відомості з органу ДВС про наявні відкриті виконавчі провадження відносно ТОВ «УНТРЕЙД-Н»; докази проведення органом ДПІ перевірки повноти та достовірності проміжного ліквідаційного балансу ТОВ «УНТРАЙНД-Н» згідно з вимогами ч.5 ст. 60 Господарського кодексу України; витяг (довідку) з ЄДРЮОФОП про включення боржника до Єдиного державного реєстру із зазначенням юридичної адреси та керівника станом на дату звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство.

5. Ухвалу про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство надіслати: боржнику, органу державної виконавчої служби: Центральному відділу ДВС Миколаївського міського управління юстиції (54000, м.Миколаїв, вул. Декабристів, 41/23), державному реєстратору юридичних осіб та фізичних осіб підприємців реєстраційної служби Миколаївського міського управління юстиції (54000, м.Миколаїв, вул. Адміральська, 20), Головному управлінню юстиції у Миколаївській області (54000, м.Миколаїв, вул. 8 Березня, 107).

У відповідності до ч. 5 ст. 15 Закону України "Про вiдновлення платоспроможностi боржника або визнання його банкрутом", заява про порушення справи про банкрутство може бути відкликана заявником (заявниками) до дати проведення підготовчого засідання суду.

У відповідності до ст. 8 Закону України "Про вiдновлення платоспроможностi боржника або визнання його банкрутом", ухвали господарського суду, винесені у справі про банкрутство за наслідками розгляду господарським судом заяв, клопотань та скарг, а також постанова про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури можуть бути оскаржені в порядку, встановленому Господарським процесуальним кодексом України, з урахуванням особливостей, передбачених цим Законом. В апеляційному порядку можуть бути оскаржені постанова про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, усі ухвали місцевого господарського суду, прийняті у справі про банкрутство, крім випадків, передбачених Господарським процесуальним кодексом України та цим Законом.. У касаційному порядку можуть бути оскаржені постанови апеляційного господарського суду, прийняті за результатами перегляду таких судових рішень: ухвали про порушення справи про банкрутство, ухвали про визнання недійсними правочинів (договорів) боржника, ухвали за результатами розгляду грошових вимог кредиторів, ухвали про звільнення (усунення, припинення повноважень) арбітражного керуючого, ухвали про перехід до наступної судової процедури, ухвали про затвердження плану санації, ухвали про припинення провадження у справі про банкрутство, а також постанови про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Ухвали та постанова про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, прийняті господарським судом у справі про банкрутство, набирають законної сили з моменту їх прийняття, якщо інше не передбачено цим Законом.

Суддя К.Л. Василяка

Дата ухвалення рішення07.03.2014
Оприлюднено12.03.2014
Номер документу37558254
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом

Судовий реєстр по справі —915/270/14

Ухвала від 03.07.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 03.07.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 27.05.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 27.05.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 25.04.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 22.04.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Постанова від 25.03.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 18.03.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

Ухвала від 07.03.2014

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні