Ухвала
від 18.03.2014 по справі 301/2959/13-ц
ІРШАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 301/2959/13-ц

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"18" березня 2014 р. м. Іршава

Іршавський районний суд Закарпатської області :

в складі: головуючого Марковича І.І.

при секретарі Чеботарьовій Г.М.

за участю представника органу опіки і піклування Іршавської РДА Урста І.П.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Іршаві заяву Перечинської загальноосвітньої школи-інтернат Закарпатської обласної ради в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 про заміну сторони виконавчого провадження,-

В С Т А Н О В И В:

Перечинська загальноосвітня школа-інтернат Закарпатської обласної ради звернулася до суду з заявою про заміну сторони виконавчого провадження , посилаючись на те, що рішенням Іршавського районного суду від 10.12. 2013 року задоволено позов Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школа-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради до ОСОБА_3, третя особа: служба у справах дітей Іршавської РДА про стягнення аліментів. Стягнуто з ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, мешканки АДРЕСА_1 на користь Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школа-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради код 22110255, р/р 35416001001326 в ГУДКСУ в Закарпатській області, МФО 812016 аліменти на утримання ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_3 в розмірі 1/3 всіх видів заробітку, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно до досягнення ним повноліття, починаючи з 25.11. 2013 року, про що був виданий виконавчий лист. У зв»язку з тим, що ОСОБА_2 був переведений на подальше навчання з Часлівецької спеціальної ЗОШ -інтернату І-ІІ ст. до Перечинської ЗОШ -інтернату І-ІІ ст., заклад виступає правонаступником у виконавчому провадженні по справі про стягнення аліментів, в якості стягувача, просить винести ухвалу про заміну «стягувача», як сторони у виконавчому провадженні, а саме: Часлівецьку загальноосвітню спеціальну школу -інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради на Перечинську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради. Стягнені кошти (аліменти) з відповідача ОСОБА_3. ІНФОРМАЦІЯ_1 р. н.. мешканки АДРЕСА_1 перераховувати на особистий рахунок дитини ОСОБА_2. ІНФОРМАЦІЯ_3 р. н. за № НОМЕР_1 який відкритий у відділенні Ощадбанку м. Перечина від 30.01.2014 р.

Заслухавши представника органу опіки і піклування Іршавської РДА Урсту І.П., дослідивши матеріали справи, вивчивши докази, які є в матеріалах справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ст. 378 ЦПК України разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою сторони суд замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до ст. 8 Закону України «Про виконавче провадження» у разі вибуття однієї із сторін державний виконавець з власної ініціативи або за заявою сторони, а також сама заінтересована сторона мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, обов'язкові тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

Враховуючи викладене, суд вважає, що заява про заміну сторони виконавчого провадження, обґрунтована та така, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 378 ЦПК України, ст. 8 Закону України «Про виконавче провадження», суд -

У Х В А Л И В:

Заяву Перечинської загальноосвітньої школи-інтернат Закарпатської обласної ради в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження «стягувача», як сторони у виконавчому провадженні за виконавчим листом №301/2959/13-ц у справі за позовом Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школа-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради до ОСОБА_3, третя особа: служба у справах дітей Іршавської РДА про стягнення аліментів , а саме: Часлівецьку загальноосвітню спеціальну школу-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради на Перечинську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради.

Стягнені кошти (аліменти) з відповідача ОСОБА_3. ІНФОРМАЦІЯ_1 р. н. мешканки АДРЕСА_1 перераховувати на особистий рахунок дитини ОСОБА_2. ІНФОРМАЦІЯ_3 р. н. за № НОМЕР_1 який відкритий у відділенні Ощадбанку м. Перечина від 30.01.2014 р.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя : І. І. Маркович

Дата ухвалення рішення18.03.2014
Оприлюднено24.03.2014
Номер документу37717532
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —301/2959/13-ц

Ухвала від 18.03.2014

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Маркович І. І.

Рішення від 10.12.2013

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Маркович І. І.

Ухвала від 26.11.2013

Цивільне

Іршавський районний суд Закарпатської області

Маркович І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні