Ухвала
від 20.03.2014 по справі 812/546/14
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залучення третьої особи

20 березня 2014 рокуЛуганськ№ 812/546/14

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

судді: Гончарової І.А.,

при секретарі: Майбороді С.Г.,

за участю сторін:

позивач не з'явився

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача не з'явився.

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до управління Пенсійного фонду України в Старобільському районі Луганської області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

29 січня 2014 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява ОСОБА_2, ОСОБА_3 до управління Пенсійного фонду України в Старобільському районі Луганської області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії.

Під час розгляду справи у судовому засіданні головуючим було поставлено питання про необхідність залучення до участі у справі у якості третьої особи яка, не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділу державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції Луганської області.

Представник позивача проти залучення третьої особи не заперечував.

Заслухавши думку представника позивача, дослідивши матеріали справи та проаналізувавши зміст норм процесуального права, що регулюють означене питання, суд приходить до висновку про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділу державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції Луганської області, з огляду на наступне.

За змістом приписів ч.2 ст.53 КАС України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справі на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

З огляду на наведене, суд приходить до висновку про залучення до участі у справі, що розглядається, у якості третьої особи яка, не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділу державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції Луганської області.

Керуючись ст.ст. 53, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_2, ОСОБА_3 до управління Пенсійного фонду України в Старобільському районі Луганської області про визнання дій неправомірними та зобов'язання вчинити певні дії , третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Відділ державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції Луганської області.

Участь повноважного представника Відділу державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції Луганської області у засіданні суду визнати обов'язковою. Повноваження представника третьої особи мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації), наказ на призначення на посаду представника, підтвердження повноваження особи, що підписує довіреність та службове посвідчення представника. У разі представництва інтересів третьої особи безпосередньо її керівником або засновниками - наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують службовий статус представника.

Повідомити Відділ державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції Луганської області про слухання справи, яке призначено на 10 квітня 2014 року о 12 год. 00 хв.

Роз'яснити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, що у разі незгоди з адміністративним позовом він має право подати на нього письмові заперечення та докази на їх підтвердження. У випадку визнання позову - направити на адресу суду відповідну заяву.

Копію ухвали направити Відділу державної виконавчої служби Старобільського районного управління юстиції .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.А. Гончарова

Дата ухвалення рішення20.03.2014
Оприлюднено24.03.2014

Судовий реєстр по справі —812/546/14

Ухвала від 13.06.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 20.05.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 11.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 10.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 20.03.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 20.03.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 12.03.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

Ухвала від 03.02.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.А. Гончарова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні