Ухвала
від 20.03.2014 по справі 659/164/14-ц
НИЖНЬОСІРОГОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 659/164/14-ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"20" березня 2014 р.

Суддя Нижньосірогозького районного суду Херсонської області Цесельська О. С., розглянувши позовну заяву Великолепетиського міжрайонного прокурора Херсонської області в інтересах держави в особі комунального підприємства "Великолепетиська центральна районна лікарня" Великолепетиської районної ради Херсонської області до ОСОБА_1 про стягнення витрат закладу охорони здоров"я на лікування потерпілого від злочину,

ВСТАНОВИВ:

Великолепетиський міжрайонний прокурор Херсонської області звернувся до суду в інтересах держави в особі комунального підприємства "Великолепетиська центральна районна лікарня" Великолепетиської районної ради Херсонської області до ОСОБА_1 про стягнення витрат закладу охорони здоров"я на лікування потерпілого від злочину ОСОБА_2 в сумі 631 гривня 72 копійки.

Вивчивши матеріали позовної заяви суддя приходить до висновку, що позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 119-120 ЦПК України, підстав для відмови у відкритті провадження у справі чи залишення її без руху немає.

Керуючись ст. 122 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою Великолепетиського міжрайонного прокурора Херсонської області в інтересах держави в особі комунального підприємства "Великолепетиська центральна районна лікарня" Великолепетиської районної ради Херсонської області до ОСОБА_1 про стягнення витрат закладу охорони здоров"я на лікування потерпілого від злочину.

2.Призначити попереднє судове засідання в приміщенні Нижньосірогозького районного суду Херсонської області на 31 березня 2014 року о 11:00.

3.Пропонувати відповідачу по справі в строк до 31 березня 2014 року подати до суду письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

4. Невідкладно направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

5.Копію ухвали невідкладно направити сторонам.

6.Роз"яснити сторонам, що вони зобов'язані подати свої докази чи повідомити про них суд до початку розгляду справи по суті. Сторони також зобов'язані до початку розгляду справи по суті, повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

7.Роз"яснити особам, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є труднощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів.

8.На судовий розгляд справи викликати сторони.

Суддя: О. С. Цесельська

Дата ухвалення рішення20.03.2014
Оприлюднено28.03.2014
Номер документу37830788
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат закладу охорони здоров"я на лікування потерпілого від злочину

Судовий реєстр по справі —659/164/14-ц

Рішення від 30.05.2014

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 31.03.2014

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 20.03.2014

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні