Ухвала
від 17.03.2014 по справі 683/730/14-ц
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

№683/730/14-ц

2/683/486/2014

У Х В А Л А

про відкриття провадження по цивільній справі

та призначення попереднього судового засідання

14 березня 2014 року м. Старокостянтинів

Суддя Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області Завадська О.П., вирішуючи питання про відкриття провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Старокостянтинівської міської ради про визначення частки в належній земельній ділянці,

встановила:

В березні 2014 року ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом до Старокостянтинівської міської ради про визначення частки в належній земельній ділянці.

Форма і зміст позовної заяви відповідають вимогам ст. ст. 119, 120 ЦПК України.

Позовна заява підлягає розгляду в порядку позовного провадження.

Справа підсудна Старокостянтинівському районному суду.

Підстави для відмови у відкритті провадження у справі та повернення позовної заяви відсутні.

З метою з'ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду, забезпечення правильного для швидкого вирішення справи, вважаю необхідним провести попереднє судове засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 11, 107, 109, 110, 114, 118-120, 122, 123, 127, 128, 129, 130 ЦПК України,

ухвалила:

Відкрити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Старокостянтинівської міської ради про визначення частки в належній земельній ділянці, графа статзвіту № 44.

Призначити попереднє судове засідання на « 09» год. « 00» хв. 10 квітня 2014 року , про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Копії ухвали направити сторонам, а відповідачу також копію позовної заяви з доданими до неї копіями документів.

Зобов'язати осіб, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень подати усі наявні в них докази до або під час попереднього судового засідання (ч. 2 ст. 27 ЦПК України).

Роз'яснити відповідачу (ам) право пред'явити зустрічний позов до початку розгляду справи по суті (ч. 1 ст. 123 ЦПК України).

Запропонувати відповідачу (ам) подати до суду письмові заперечення проти заявлених позовних вимог, посилаючись на незаконність вимог позивача (ів), їх необґрунтованість, відсутність у останнього (іх) права на звернення до суду або наявність перешкод для відкриття провадження у справі, з обов'язковим посиланням на докази, якими такі заперечення обґрунтовуються (ст. 128 ЦПК України).

Зобов'язати сторони надати свої докази суду та повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору (ст. 131 ЦПК України).

Зобов'язати сторону, в якої за рішенням суду виникне право заявити вимогу до третьої особи або до якої у такому випадку може заявити вимогу сама третя особа, повідомити суд про цю третю особу (ч. 1 ст. 36 ЦПК України).

Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що вони можуть бути повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, шляхом отримання SMS-повідомлень, подавши відповідну заяву про отримання судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення.

Особам, які беруть участь у справі при собі необхідно мати паспорт чи інший документ, що посвідчує особу, копію ідентифікаційного номеру для фізичної особи та копію витягу з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) для юридичної особи, а представнику також завірену належним чином довіреність для встановлення особи. Позивачу (ам) пред'явити суду оригінали документів, доданих до позовної заяви в копіях.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності в апеляційному порядку до Апеляційного суду Хмельницької області через Старокостянтинівський районний суд шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятиденний строк з дня отримання її копії, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу було подано.

Суддя


СудСтарокостянтинівський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення17.03.2014
Оприлюднено03.04.2014
Номер документу37966320
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —683/730/14-ц

Рішення від 11.09.2014

Цивільне

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

Завадська О. П.

Ухвала від 05.05.2014

Цивільне

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

Завадська О. П.

Ухвала від 17.03.2014

Цивільне

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

Завадська О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні