Ухвала
від 17.03.2014 по справі 523/3748/14-ц
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/3748/14-ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"17" березня 2014 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Дяченко В.Г., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Директора державного закладу освіти «Одеський інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій» Потьомкіна Леоніда Миколайовича про визнання неправомірними та скасування наказів та стягнення недорахованої заробітної плати, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Директора державного закладу освіти «Одеський інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій» Потьомкіна Леоніда Миколайовича про визнання неправомірними та скасування наказів та стягнення недорахованої заробітної плати.

Позовна заява підсудна Суворовському районному суду м. Одеси, відповідає вимогам статей 119-120 ЦПК України.

Згідно до положень ч. ст.122 ЦПК України, суддя відкриває провадження у справі не інакше як на підставі заяви, поданої і оформленої в порядку встановленому ЦПК України.

Враховуючи характер спірних правовідносин та виходячи з вимог п.4 ч.5 ст.122 ЦПК України, суддя приходить до висновку, що проведення попереднього судового засідання у справі не є необхідним і вважає можливим призначити справу до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись ч.ч.1,4,5 ст.122 ЦПК України, суддя ,-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по справі за позовною заявою заяву ОСОБА_1 до Директора державного закладу освіти «Одеський інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій» Потьомкіна Леоніда Миколайовича про визнання неправомірними та скасування наказів та стягнення недорахованої заробітної плати.

Призначити справу до розгляду в судовому засіданні на 12:30 годин 15 квітня 2014 року в залі судових засідань № 23 в приміщені Суворовського районного суду м. Одеси.

Направити відповідачу за місцем його реєстрації місця проживання копію позовної заяви та копії усіх доданих до неї документів і роз'яснити, що він може подати до суду письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються. А також може подати до початку розгляду справи по суті зустрічний позов, відповідно до положень ст.123 ЦПК України.

Згідно положень ст.131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання не проводиться - до початку розгляду справи по суті.

Докази, подані з порушенням вимог, встановлених ч.1 цієї статті - не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Копію даної ухвали невідкладно направити сторонам по справі до відома.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Одеської області лише щодо недотримання підсудності на протязі 5 днів з дня отримання ухвали через Суворовський районний суд м. Одеси.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.Г. Дяченко

Дата ухвалення рішення17.03.2014
Оприлюднено03.04.2014
Номер документу37988877
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —523/3748/14-ц

Ухвала від 17.09.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Кварталова А. М.

Ухвала від 28.08.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Кварталова А. М.

Ухвала від 17.09.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Кварталова А. М.

Ухвала від 27.08.2014

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Кварталова А. М.

Рішення від 15.07.2014

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Дяченко В. Г.

Ухвала від 17.03.2014

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Дяченко В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні