Ухвала
від 01.06.2009 по справі 7/169-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/169-Б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ             

                                                  УХВАЛА

                    

 "01" червня 2009 р.                Справа № 7/169-Б

За заявою ліквідатора – Василюка Ігоря Миколайовича

про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу

у справі за заявою ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Текстиль»», м. Луцьк

про банкрутство

Суддя Шум М.С.

В судовому засіданні взяВ участь:

Ліквідатор: Василюк І. М.

Судом встановлено: відповідно до постанови господарського суду Волинської області від 24.11.2008р., у зв'язку з наявністю у товариства кредиторської заборгованості, визнано банкрутом ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»»та відкрито ліквідаційну процедуру. Крім цього, постановою господарського суду у відповідності до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»з метою виявлення всіх кредиторів зобов'язано заявника подати до офіційного друкованого органу оголошення про визнання ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»»банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

На виконання вимог постанови господарського суду подано оголошення про банкрутство товариства, яке опубліковано в газеті «Урядовий кур'єр»(№15 від 29.01.2009р.).

У відповідності до ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»ліквідатором проведено заходи ліквідаційної процедури, за наслідками встановлено наступне.

Банкрут –ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»»(код ЄДРПОУ 32501329, Волинська область, м. Луцьк, пр. Відродження, 1/614), засноване ЗАТ «Холдингова компанія «Кепітал Менеджмент Груп»»та громадянкою Ліщинською О.Л.

Обов'язки керівника підприємства, до моменту його ліквідації, виконував Кропива О.А. Державна реєстрація підприємства проведена 30.05.2003р., про що свідчить свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи.

Відповідно до статуту, довідки з ЄДРПОУ основними видами діяльності банкрута зазначено «оптова торгівля текстильними та галантерейними товарами», «рекламна діяльність», «роздрібна торгівля текстильними та галантерейними товарами»тощо.

З метою виявлення майнових активів банкрута ліквідатором проведено аналіз документів бухгалтерського обліку банкрута та подано відповідні запити.

З акту інвентаризації від 10.09.2008р., складеного інвентаризаційною комісією, вбачається відсутність у банкрута матеріальних цінностей.

З відповідей на запити встановлено наступне.

Відповідно до листа Луцького ВРЕР ВДАІ УМВС України у Волинській області від 29.01.2009р. за №133 за ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»»транспортні засоби не зареєстровані.

Згідно листа КП «Волинське ОБТІ»від 05.05.2009р. за №1626 вбачається, що за ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»»право власності на нерухоме майно не зареєстровано.

З довідки ВАТ «Кредобанк»від 23.09.2008р. за №07/4263 вбачається, що залишок коштів на рахунку ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»» становить 0,00 грн.

Дебіторська заборгованість на користь банкрута становить 77455,52 грн. боржником банкрута є ПП «Елегант-Стиль».

Стягнення вказаної заборгованості є неможливим з огляду на відсутність коштів для оплати судових витрат. Крім цього, постановою господарського суду Волинської області від 22.12.2008р. по справі №7/173-Б підприємство «Елегант-Стиль» визнано банкрутом, що свідчить про неможливість стягнення дебіторської заборгованості.

У визначений законодавством строк (з врахуванням опублікування оголошення про банкрутство) на ім'я ліквідатора ТзОВ «Торговий дім «Текстиль»»подано грошові вимоги кредиторами, а саме: ЗАТ «Волинський шовковий комбінат»та ТзОВ «Метрополітен Стандарт».

Вимоги від інших кредиторів до банкрута не надходили.

Розрахунки з вказаними кредиторами не проведено. Майнові активи, за рахунок яких можливо здійснити погашення заборгованості, відсутні.

Під час здійснення аналізу фінансового стану підприємства та перевіряючи дані бухгалтерського обліку інших майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси не виявлено.

Арбітражний керуючий вважає, що для повного погашення майнових вимог кредиторів у банкрута відсутні майнові активи. Зазначене дає можливість стверджувати про неможливість відновлення платоспроможності товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Текстиль»».

Відповідно до п. 6 ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Згідно ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»ліквідатор просить винести ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Враховуючи викладене та керуючись, ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Представлений суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити.

2. Ліквідувати юридичну особу –товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Текстиль»»(місцезнаходження: м. Луцьк, пр. Відродження, 1, к. 614; код 32501329).

3. Провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Текстиль»» припинити.

4. Зобов'язати державного реєстратора вчинити дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців»та спрямовані на припинення юридичної особи –товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Текстиль»».

          Суддя                                                      

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення01.06.2009
Оприлюднено12.06.2009
Номер документу3801620
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/169-б

Ухвала від 21.09.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 15.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 26.02.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 01.10.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 02.10.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 06.08.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 21.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 19.08.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 13.07.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Ухвала від 01.06.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні