Ухвала
від 04.04.2014 по справі 291/478/14-ц
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ружинський районний суд Житомирської області

Справа № 291/478/14-ц

2/291/241/14

Україна

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

04 квітня 2014 року

Ружинський районний суд Житомирської області у складі :

головуючого - судді Нейла В. М.

при секретарі - Геворковій Д.С.

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в смт Ружині справу за позовом ОСОБА_1 до Городоцької сільської ради Ружинського району Житомирської області про ви-знання права власності на спадкове майно,

встановив:

ОСОБА_1 звернулась до суду із позовом, в якому зазначила, що є спадкоємцем своєї матері ОСОБА_2, яка мала у приватній власності дві земельні ділянки, розташовані на те-риторії Городоцької сільської ради Ружинського району.

На даний час позивачка не може отримати свідоцтво про право на вказане спадкове май-но оскільки в Державному акті, який посвідчує право власності спадкодавця на земельні ді-лянки, допущено помилки (невірно вказано кадастрові номера земельних ділянок), які на да-ний час в зв'язку зі смертю власника землі не підлягають виправленню.

Судом встановлено, що оспорюваний позивачкою Державний акт на право власності на земельні ділянки видавались Ружинською райдержадміністрацією і, відповідно, кадастрові но-мера земельних ділянок в ньому зазначались Ружинським відділом земельних ресурсів.

Оскільки відповідно до постанови КМ України від 17.08.2011р. №974 «Про утворення те-риторіальних органів Державного агенства земельних ресурсів» територіальні органи Держав-ного комітету із земельних ресурсів були реорганізовані шляхом приєднання до новоутворе-них територіальних органів Державного агентства земельних ресурсів , суд вважає, що судове рішення по справі може в послідуючому вплинути на права і обов'язки відділу Держкомзему у Ружинському районі, який не є стороною у справі, і в зв'язку з цим він повинен бути залуче-ний до участі в розгляді справи як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Керуючись ст.ст. 35 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Залучити по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Городоцької сіль-ської ради Ружинського району Житомирської області про визнання права власності на спад-кове майно в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на сто-роні відповідача - відділ Держземагенства у Ружинському районі Житомирської області.

Суддя В.М.Нейло

Згідно з оригіналом:

Суддя В.М.Нейло

Суддя: В. М. Нейло

СудРужинський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення04.04.2014
Оприлюднено08.04.2014
Номер документу38042509
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —291/478/14-ц

Рішення від 15.04.2014

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Нейло В. М.

Рішення від 15.04.2014

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Нейло В. М.

Ухвала від 04.04.2014

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Нейло В. М.

Ухвала від 20.03.2014

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Нейло В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні