Ухвала
від 10.04.2014 по справі 812/2445/14
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

10 квітня 2014 рокуЛуганськ№ 812/2445/14

Суддя Луганського окружного адміністративного суду В.В. Матвєєва , перевіривши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Лутугинському районі Головного управління Міндоходів у Луганській області до Приватного підприємства "Лутінвест" про стягнення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов"язкове державне соціальне страхування за період з 20.11.2013 по 20.12.2013 в сумі 9502,95 грн., -

ВСТАНОВИВ:

07 квітня 2014 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов вищезазначений адміністративний позов.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із статтею 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, справа підсудна Луганському окружному адміністративному суду, підстав для повернення, залишення без розгляду чи відмови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв'язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

До адміністративного позову додано докази направлення його копії та документів відповідачу.

Відповідно до п.4 ч.1 ст. 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України справи щодо стягнення грошових сум, які ґрунтуються на рішеннях суб'єкта владних повноважень, щодо яких завершився встановлений цим Кодексом строк оскарження розглядаються в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 107, 160, 165, 183 2 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Лутугинському районі Головного управління Міндоходів у Луганській області до Приватного підприємства "Лутінвест" про стягнення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов"язкове державне соціальне страхування за період з 20.11.2013 по 20.12.2013 в сумі 9502,95 грн..

Призначити справу до розгляду у скороченому провадженні.

Запропонувати відповідачу у 10 денний строк з дня одержання цієї ухвали надати на адресу Луганського окружного адміністративного суду заперечення проти позову та необхідні документи або письмову заяву про визнання позову. Заперечення проти позову надати до суду за адресою: 91055, м.Луганськ, вул. Поштова, 1. При поданні до суду документів, посилатися на номер справи та прізвище судді.

Роз'яснити відповідачу, що у разі неподання заперечення проти позову у встановлений строк, суд розгляне справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

У разі, якщо до суду не буде подано заперечення у вставлений строк, справу буде розглянуто не пізніше трьох днів, з дня закінчення строку для подання заперечень проти позову.

Якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядатиме справу в судовому засіданні та за викликом осіб, які беруть участь у справі, в загальному порядку.

Враховуючи, що копію позовної заяви та доданих до неї документів направлено відповідачу безпосередньо позивачем, невідкладно надіслати сторонам копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає.

СуддяВ.В. Матвєєва

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.04.2014
Оприлюднено14.04.2014
Номер документу38154962
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/2445/14

Постанова від 22.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

В.В. Матвєєва

Ухвала від 10.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

В.В. Матвєєва

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні