Ухвала
від 10.04.2014 по справі 5010/1661/2011-б-23/60
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10 квітня 2014 р. Справа № 5010/1661/2011-Б-23/60

Господарський суд Івано-Франківської області у складі:

Судді Рочняк Олександри Вікторівни,

при секретарі судового засідання Середюк І.Б.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи

за заявою: Управління Пенсійного Фонду України в Рогатинському районі, вул.Галицька,14, м.Рогатин, Рогатинський район, Івано-Франківська область, 77000,

до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю "Колоколин", с.Колоколин, Рогатинський район, Івано-Франківська область, 77060

про банкрутство

Учасники провадження у справі про банкрутство:

від заявника: представники не з'явилися;

від боржника: Бігун Р.Д. - ліквідатор (свідоцтво НОМЕР_1 від 19.04.13).

ВСТАНОВИВ: в провадженні господарського суду Івано-Франківської області знаходиться справа за заявою Управління Пенсійного Фонду України в Рогатинському районі про банкрутство ТОВ "Колоколин", яка розглядається в порядку ст.52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції Закону від 30.06.99 (далі - Закон про банкрутство).

Постановою господарського суду Івано-Франківської області від 11.10.11 боржника- ТОВ "Колоколин" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру щодо нього та призначено ліквідатором арбітражного керуючого Бігуна Р.Д.

Ухвалами суду строк ліквідаційної процедури ТОВ "Колоколин" та повноваження ліквідатора Бігуна Р.Д. неодноразово продовжувався.

Ухвалою від 18.03.14 продовжено строк ліквідаційної процедури ТОВ "Колоколин" та повноваження ліквідатора Бігуна Р.Д. до 10.04.14.

На виконання вимог суду 08.04.14 ліквідатором ТОВ "Колоколин" подано суду звіт за результатами ліквідаційної процедури боржника.

Розглянувши в судовому засіданні 10.04.14 поданий ліквідатором звіт та додані до нього матеріали, заслухавши ліквідатора, суд встановив, що з метою вивчення фінансового стану та виявлення кредиторів ТОВ "Колоколин" на виконання вимог ст.22 Закону про банкрутство ліквідатором . направлено запити до можливих кредиторів.

Про боргові зобов'язання ТОВ "Колоколин" у визначений законодавством термін, окрім Управління Пенсійного фонду України в Рогатинському районі в сумі 1731 грн 69 коп заявила Державна податкова інспекція у Рогатинському районі в сумі 510 грн.

Отже, загальна сума заявлених вимог кредиторів ТОВ "Колоколин" становить 2241 грн 69 коп.

Згідно листа ПАТ "Райфайзен Банк Аваль" №88-0-0-00/10 від 28.10.11 встановлено. що ТОВ "Колоколин " має відкритий рахунок №26006225025, залишок коштів на якому відсутній.ів на відкритих рахунках боржника.

З метою одержання інформації про наявність майнових активів боржника ліквідатором Бігуном Р.Д. направлені наступні запити: Івано-Франківському обласному бюро технічної інвентаризації, ВРЕР ДАІ з обслуговування м.Калуш, Калуського, Галицького, Долинського, Рогатинського та Рожнятівського районів УМВС України в Івано-Франківській області, Інспекції державного технічного нагляду та ВДВС Рогатинського районного управління юстиції.

Представлені ліквідатором відповіді на направлені ним запити, зокрема, довідки ВРЕР ДАІ з обслуговування м.Калуш, Калуського, Галицького, Долинського, Рогатинського та Рожнятівського районів УМВС України в Івано-Франківській області №4359 від 25.10.11 та Інспекції державного технічного нагляду №831/03-02 від 25.10.11 свідчать про відсутність майнових активів у власності боржника.

На підставі отриманої ліквідатором боржника довідки Івано-Франківського ОБТІ №485-1221/17-11 від 21.10.11 йому стало відомо про те, що за боржником зареєстровано право власності на нерухоме майно, а саме на нежитлову будівлю за адресою: АДРЕСА_2 (свідоцтво про власність б/н від 12.08.09).

В результаті проведення інвентаризації майна боржника в приміщенні належному ТОВ "Колоколин" виявлено розкомплектовану молоко охолоджуючу машину. Крім того, на території с.Колоколин виявлено металічну збірно-розбірну конструкцію у вигляді навісу (акт виявлення майна від 06.02.13).

Все виявлене в ліквідаційній процедурі майно внесено ліквідатором до ліквідаційної маси боржника.

З метою реалізації виявленого майна боржника, яке включено до ліквідаційної маси, ліквідатором Бігуном Р.Д. 21.02.13 укладено з ФО-П суб'єктом оціночної діяльності ОСОБА_3 договір на проведення оцінки майна - металічної збірно-розбірної конструкції у вигляді навісу розміщеної в с.Колоколин Рогатинського району. Після чого, ліквідатор боржника 26.02.13 уклав з брокерською конторою ТзОВ "Аукціоннний центр "Універсал" договір на організацію роботи по продажу майна та надання брокерських послуг.

Проте, після неодноразових публікацій оголошень в друкованих засобах масової інформації та розміщення оголошення на вебсайті Міністерства юстиції України продаж майна банкрута не відбулося по причині відсутності заявок від потенційних покупців.

З метою найшвидшого погашення кредиторських вимог та припинення провадження у справі про банкрутство ТОВ "Колоколин" ліквідатором прийнято рішення про продаж розкомплектованої молоко-охолоджувальної машини в якості комплектуючих за ціною достатньою для погашення кредиторських вимог в повному обсязі.

Отримані від реалізації майна ТОВ "Колоколин" кошти згідно встановленої Законом черговості направлені на задоволення вимог кредиторів у справі, а саме: Управління Пенсійного фонду України в Рогатинському районі в сумі 1731 грн 69 коп та Державної податкової інспекції у Рогатинському районі в сумі 510 грн.

Приписами ст.32 Закону про банкрутство встановлено, що після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Якщо майна банкрута вистачило, щоб задовольнити всі вимоги кредиторів, він вважається таким, що не має боргів, і може продовжувати свою підприємницьку діяльність. У такому разі ліквідатор протягом п'яти днів з дня прийняття господарським судом відповідного рішення повідомляє про це орган або посадову особу органу, до компетенції якого належить призначення керівника (органів управління) боржника, у разі необхідності забезпечує проведення зборів чи засідання відповідного органу та продовжує виконувати повноваження керівника (органів управління) боржника до призначення у встановленому порядку керівника (органів управління) боржника.

Згідно з ст.40 Закону про банкрутство затвердження звіту ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону, є підставою для припинення провадження у справі.

Таким чином, суд встановив, що ліквідатором вжито всіх заходів по виявленню майнових активів та можливих кредиторів ТОВ "Колоколин", погашено вимоги кредиторів, в зв'язку з чим звіт ліквідатора слід затвердити та припинити провадження у справі.

В зв'язку з тим, що боржник виконав усі зобов'язання перед кредиторами та має майнові активи достатні для здійснення господарської діяльності, ТОВ "Колоколин" слід вважати таким, що не має боргів і може продовжувати свою підприємницьку діяльність.

Керуючись ст. ст. 2, 3-1, 5, ч. 2 ст. 32, 34, 40, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції Закону від 30.06.99, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

затвердити звіт ліквідатора Бігуна Р.Д. за результатами проведеної роботи в ліквідаційній процедурі Товариства з обмеженою відповідальністю "Колоколин", (код 01050158).

Припинити ліквідаційну процедуру щодо Товариства з обмеженою відповідальністю "Колоколин".

Вважати Товариство з обмеженою відповідальністю "Колоколин", с.Колоколин, Рогатинський район, Івано-Франківська область (код 01050158) таким, що не має боргів, і може продовжувати свою підприємницьку діяльність.

Скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів та заходи щодо забезпечення вимог кредиторів ТОВ "Колоколин", вжиті ухвалою господарського суду від 26.08.11.

Провадження у справі припинити.

Реєстраційній службі Рогатинського районного управління юстиції в Івано-Франківській області внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців відомості про припинення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Колоколин", с.Колоколин, Рогатинський район, Івано-Франківська область (код 01050158).

Ліквідатору ТОВ "Колоколин" Бігуну Р.Д. до 14.04.14 повідомити орган або посадову особу органу, до компетенції якого належить призначення керівника (органів управління) боржника про те, що Товариство з обмеженою відповідальністю "Колоколин", (код 01050158) вважається таким, що не має боргів, і може продовжувати свою підприємницьку діяльність.

Суддя Рочняк О. В.

Копію ухвали направити заявнику, боржнику, ліквідатору Бігуну Р.Д. (АДРЕСА_1), Державній податковій інспекції у Рогатинському районі Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області (вул. У. Безгрішного,4,м. Рогатин, Івано-Франківська область,77000), Реєстраційній службі Рогатингського районного управління юстиції в Івано-Франківській області (77000 Івано-Франківська обл., Рогатинський р., м.Рогатин, вул.Галицька, буд.40), Відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Івано-Франківській області (м.Івано-Франківськ, вул.Грюнвальдська,11) та Головному управлінню статистики в Івано-Франківській області (76018, м.Івано-Франківськ, вул.Василіянок,6).

Виготовлено в КП "Діловодство спеціалізованого суду"


Корпан Р. М. 10.04.14

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення10.04.2014
Оприлюднено15.04.2014
Номер документу38173315
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5010/1661/2011-б-23/60

Ухвала від 03.12.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 08.05.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 01.10.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 10.04.2014

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 18.03.2014

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 17.12.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 17.12.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 01.10.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 23.07.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 14.05.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні