Ухвала
від 24.11.2010 по справі 2-а-8620/10/2270
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-8620/10/2270/15

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

24 листопада 2010 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Майстер П.М. ознайомившись з позовною заявою Ізяславської міжрайонної державної податкової інспекції до приватного підприємства - виробнича фірма "Агропродукт" про звернення стягнення податкового боргу на активи, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до Хмельницького окружного адміністративного суду з позовом до приватного підприємства - виробнича фірма "Агропродукт" про звернення стягнення податкового боргу на активи.

Згідно ч.1, 2 ст. 99 КАС України адміністративний позов може бути подано в межах строку звернення до адміністративного суду, встановленого цим Кодексом або іншими законами. Для звернення до адміністративного суду за захистом прав, свобод та інтересів особи встановлюється шестимісячний строк, який, якщо не встановлено інше, обчислюється з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення своїх прав, свобод чи інтересів.

З поданих матеріалів вбачається, що податкові повідомлення - рішення винесено 25.12.2009 року, а позивач звернувся до суду з позовом про звернення стягнення податкового боргу на активи лише 24.11.2010 року.

З моменту набрання чинності змін до Кодексу адміністративного судочинства України, внесених Законом України від 07 липня 2010 року № 2453-УІ " Про судоустрій і статус суддів", строки для звернення особи з позовом про визнання протиправним рішень встановлені КАС України.

В силу ч. 1 ст. 100 Кодексу адміністративного судочинства України адміністративний позов, поданий після закінчення строків, установлених законом, залишається без розгляду, якщо суд за заявою особи, яка його подала, не знайде підстав для поновлення строку, про що постановляється ухвала.

Позивачем заяви про поновлення строку звернення до суду не подано.

Керуючись ст. 100, 107 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Ізяславської міжрайонної державної податкової інспекції до приватного підприємства - виробнича фірма "Агропродукт" (м. Ізяслав, вул. Жовтнева, 127, код ЄДРПОУ - 03365392) про звернення стягнення податкового боргу на активи залишити без розгляду. .

Особа, позовна заява якої залишена без розгляду, після усунення підстав, з яких заява була залишена без розгляду, має право звернутися до адміністративного суду в загальному порядку.

Копія ухвали про залишення позовної заяви без розгляду невідкладно надсилається особі, яка подала позовну заяву, разом із позовною заявою та усіма доданими до неї матеріалами.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Суддя /підпис/ "Згідно з оригіналом" Суддя П.М. Майстер

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.11.2010
Оприлюднено18.04.2014
Номер документу38245880
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-8620/10/2270

Ухвала від 24.11.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні