Ухвала
від 15.04.2014 по справі 805/3304/14
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

15 квітня 2014 року Справа № 805/3304/14

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Толстолуцька М.М., при секретарі судового засідання Перовій В.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом

Прокурора Куйбишевського району м. Донецька

в інтересах держави в особі

Державної податкової інспекції у Куйбишевському районі м. Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області

до

Товариства з обмеженою відповідальністю «АДАКОР-ВОСТОК»

про

стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих платника податків, заборгованість з податку на додану вартість в сумі 23 141,49 гривень

за участю:

прокурора - не з'явився,

від позивача - Василько Г.О. - за довіреністю,

від відповідача - не з'явився,

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Куйбишевського району м. Донецька в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Куйбишевського району м. Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «АДАКОР-ВОСТОК» про стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих платника податків, заборгованість з податку на додану вартість в сумі 23 141,49 гривень.

Прокурор до судового засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся судом належним чином.

Представник позивача у судовому засіданні надала заяву про зупинення провадження у справі, у зв'язку з уточненням позовних вимог.

Представник відповідача до судового засідання не з'явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся судом належним чином.

Відповідно до частини другої статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору - до терміну, встановленого судом.

Суд знаходить зазначені представником позивача у клопотанні причини зупинення провадження у справі обґрунтованими, у зв'язку із чим вважає за можливе зупинити провадження у справі.

На підставі вищевикладеного, з метою усунення порушення рівності всіх учасників адміністративного процесу перед законом та судом, з урахуванням змагальності сторін, диспозитивності та офіційності з`ясування всіх обставин у справі, керуючись ст. ст. 156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Зупинити провадження у справі № 805/3304/14 за позовом Прокурора Куйбишевського району м. Донецька інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у Куйбишевському районі м. Донецька Головного управління Міндоходів у Донецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «АДАКОР-ВОСТОК» про стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих платника податків, заборгованість з податку на додану вартість в сумі 23 141,49 гривень до 29 квітня 2014 року до 11 години 20 хвилин.

Ухвалу постановлено у нарадчій кімнаті та проголошено повний текст у судовому засіданні 15 квітня 2014 року.

Ухвала відповідно до частини першої статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України набирає законної сили після закінчення строку її оскарження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Толстолуцька М.М.

Дата ухвалення рішення15.04.2014
Оприлюднено18.04.2014
Номер документу38250064
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/3304/14

Ухвала від 29.04.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

Постанова від 15.05.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

Ухвала від 15.04.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

Ухвала від 17.03.2014

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні