Ухвала
від 05.05.2014 по справі 203/2639/13-ц
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 203/2639/13-ц

Провадження № 2/0203/81/2014

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05.05.2014 року Кіровський районний суд міста Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Католікяна М.О.,

при секретарі Науменко А.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву про залишення без розгляду позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Рута» до ОСОБА_1, Департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міської ради, треті особи - Комунальне підприємство «Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації» Дніпропетровської обласної ради, Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції, Жовтневий відділ державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції, про захист порушеного права,

у с т а н о в и в:

11 квітня 2013 року позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1, Департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міської ради, треті особи - КП «ДМБТІ» Дніпропетровської обласної ради, Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції, Жовтневий відділ державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції, про захист порушеного права (а.с.а.с. 3 - 5 ).

У судовому засіданні представник позивача звернувся до суду із заявою про залишення позову без розгляду.

Заслухавши представника позивача, вивчивши подані матеріали, суд дійшов висновку про те, що заявлений позов необхідно залишити без розгляду з наступних підстав.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 207 Цивільного процесуального кодексу України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач подав відповідну заяву.

Ураховуючи факт звернення представника позивача до суду з відповідною заявою, суд вважає за необхідне заявлений позов залишити без розгляду.

Керуючись статтями 207 - 210 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Рута» до ОСОБА_1, Департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міської ради, треті особи - Комунальне підприємство «Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації» Дніпропетровської обласної ради, Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції, Жовтневий відділ державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції, про захист порушеного права залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили у порядку, передбаченому статтею 223 ЦПК України, і може бути оскаржена до апеляційного суду Дніпропетровської області через Кіровський районний суд м. Дніпропетровська шляхом подання апеляційної скарги протягом 5 днів з дня її постановлення. У разі якщо ухвалу було постановлено за відсутності особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання її копії.

Повний текст ухвали складено 05 травня 2014 року.

Суддя М.О. Католікян

СудКіровський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення05.05.2014
Оприлюднено06.05.2014
Номер документу38519481
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —203/2639/13-ц

Ухвала від 05.05.2014

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Католікян М. О.

Ухвала від 12.04.2013

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Католікян М. О.

Ухвала від 12.04.2013

Цивільне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Католікян М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні