Ухвала
від 06.05.2014 по справі 812/2560/14
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

8.2.3

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Про зупинення провадження

06 травня 2014 року ЛуганськСправа № 812/2560/14

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

Головуючого судді: Чиркіна С.М.

при секретарі: Барашко М.В.

за участю:

представника позивача: Протасенко С.О.,

представника відповідача: Зінченка А.В.,

при розгляді у відкритому судовому засіданні адміністративної справи за адміністративним позовом Ленінської об'єднаної державної податкової інспекції у м.Луганську Головного управління Міністерства доходів та зборів у Луганській області до Державного підприємства «Український науково-дослідний і проектно - конструкторський інститут по збагаченню та брикетуванню вугілля» про стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих платника податків, на суму податкового боргу з податку на додану вартість у сумі 435 012,25 грн.,-

ВСТАНОВИВ:

15 квітня 2014 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Ленінської об'єднаної державної податкової інспекції у м.Луганську Головного управління Міністерства доходів та зборів у Луганській області до Державного підприємства «Український науково-дослідний і проектно - конструкторський інститут по збагаченню та брикетуванню вугілля» про стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих платника податків, на суму податкового боргу з податку на додану вартість у сумі 435 012,25 грн.

В судовому засідання представником відповідача було заявлене клопотання про зупинення провадження по справі для звірення взаєморозрахунків з позивачем.

Представник позивача не заперечував проти заявленого клопотання.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Враховуючи обґрунтованість представником відповідача заявленого клопотання, беручи до уваги скорочені терміни розгляду справи та необхідність додаткових доказів для встановлення обставин по справі, суд вважає за необхідне зупинити провадження по справі.

Керуючись ст. ст.156 та 165 КАС України,суд,-

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження по справі за позовом Ленінської об'єднаної державної податкової інспекції у м.Луганську Головного управління Міністерства доходів та зборів у Луганській області до Державного підприємства «Український науково-дослідний і проектно - конструкторський інститут по збагаченню та брикетуванню вугілля» про стягнення коштів з рахунків у банках, обслуговуючих платника податків, на суму податкового боргу з податку на додану вартість у сумі 435 012,25 грн. до 11.00 години 19 травня 2014 року.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого Кодексом адміністративного судочинства України, якщо таку скаргу не було подано.

Ухвала суду може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

СуддяС.М. Чиркін

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.05.2014
Оприлюднено13.05.2014
Номер документу38604793
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/2560/14

Постанова від 26.05.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

Ухвала від 06.05.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

Ухвала від 16.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

С.М. Чиркін

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні