Ухвала
від 29.04.2014 по справі 5/46-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

Від "29" квітня 2014 р. Справа № 5/46-Б

За заявою Андрушівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Житомирській області (м.Андрушівка)

До боржника Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району)

про визнання банкрутом

Суддя Костриця О.О.

В засіданні суду прийняли участь:

від кредиторів: Захарко Н.В. - представник Андрушівської ОДПІ, дов. №108 від 30.12.2013р.

від боржника: Горук В.А. - ліквідатор

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа №5/46-Б про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району).

Постановою господарського суду від 18.08.2009р. визнано банкрутом Приватне сільськогосподарське підприємство "Перемога", відкрито ліквідаційну процедуру строком на шість місяців до 18.11.2010р., ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Орлецьку Людмилу Григорівну.

Ухвалою суду від 21.01.2010р., зокрема, припинено процедуру ліквідації у справі про банкрутство ПСП "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району) як відсутнього боржника, застосовано в справі про банкрутство ПСП "Перемога" загальну процедуру ліквідації та затверджено реєстр вимог кредиторів.

Ухвалою суду від 17.05.2012р., зокрема, затверджено оплату послуг арбітражному керуючому Орлецькій Л.Г. у розмірі 40019,00 грн. та витрати по проведенню ліквідаційної процедури в розмірі 1872,25 грн., припинено повноваження ліквідатора ПСП "Перемога" Орлецької Л.Г., призначено ліквідатором ПСП "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району) Горука В.А. (ліцензія серії НОМЕР_2 від 17.11.2011р., ідентифікаційний номер НОМЕР_1, адреса: АДРЕСА_1).

Ухвалою суду від 17.04.2014р. було зокрема, продовжено строк ліквідаційної процедури боржника та повноважень ліквідатора на один місяць з 18.04.2014р. по 18.05.2014р., зобов'язано ліквідатора вчинити певні дії по справі.

З 19.01.2013 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22 грудня 2011 року № 72/14-612/1-26, в новій редакції.

Отже, на момент розгляду справи набрав чинності Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22.12.2011р. № 4212-VI відповідно до п. 1-1 Прикінцевих та перехідних положень якого:

- положення цього Закону застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження в яких порушено після набрання чинності цим Законом;

- положення цього Закону, що регулюють ліквідаційну процедуру, застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження у яких порушено до набрання чинності цим Законом, якщо на момент набрання ним чинності господарським судом не було прийнято постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

З огляду на те, що провадження у даній справі було порушено до набрання чинності Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 22.12.2011р., а також враховуючи те, що процедура ліквідації по даній справі була введена судом до набрання чинності даним Законом, при вирішення даної справи судом застосовуються положення Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року № 2343-XII в редакції, яка була чинною до 18.01.2013року включно.

Ліквідатор боржника Горук В.А. в засіданні суду надав звіт ліквідатора, з підтверджуючими документами та ліквідаційний баланс боржника станом на 28.04.2014р.

Також, ліквідатор боржника в засіданні суду надав протокол засіданні комітету кредиторів №16 від 28.04.2014р., відповідно до якого присутніми членами комітету кредиторів було вирішено встановити оплату послуг ліквідатору Горуку В.А.

В засіданні суду ліквідатор боржника Горук В.А. підтримав клопотання про встановлення йому оплати послуг.

Суд розглянувши вищезазначене клопотання, вважає за необхідне його задовольнити, виходячи з наступного.

Згідно абз. 4 ч. 4 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражному керуючому належить право отримувати винагороду в розмірі і порядку, передбачених цим Законом. Аналізуючи частини 10-14 ст. 3-1 даного Закону можна дійти висновку, що законодавець у поняття "винагорода" включає:

- оплату послуг арбітражного керуючого;

- відшкодування витрат арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) у зв'язку з виконанням ним своїх обов'язків;

- додаткову винагороду.

Під оплатою послуг арбітражного керуючого треба розуміти виплату арбітражному керуючому (розпоряднику майна, керуючому санацією, ліквідатору) грошових сум кредитором (ами), комітетом кредиторів або боржником відповідно до вимог Закону або рішення комітету кредиторів.

При цьому законодавець обумовлює допустимі межі розміру оплати послуг арбітражного керуючого: не менше двох мінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство.

Відповідно до ч. 12 ст. 3-1 вищезазначеного Закону встановлений комітетом кредиторів розмір оплати послуг підлягає обов'язковому затвердженню господарським судом.

Ухвала господарського суду про затвердження розміру оплати послуг арбітражного керуючого носить правовстановлюючий характер для подальшого використання її приписів арбітражним керуючим при поданні заяви для затвердження звіту про оплату послуг, який також підлягає затвердженню господарським судом згідно ч.14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Господарський суд не вправі виходити за межі заявлених вимог за відсутності клопотання (заяви) заінтересованої сторони, в даному випадку, арбітражного керуючого.

Як зазначалося вище, відповідно до протоколу засідання комітету кредиторів боржника від 28.04.2014р. було зокрема вирішено встановити оплату послуг ліквідатору Горуку В.А.

Таким чином, суд вважає за необхідне встановити оплату праці арбітражному керуючому Горуку В.А. в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним повноважень, починаючи з 17.05.2012р.

Ліквідатор в судовому засіданні заявив клопотання про затвердження остаточного звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута.

Представник ініціюючого кредитора в засідання суду заперечень відносно затвердження остаточного звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута не надала.

Як вбачається з матеріалів справи та наданих ліквідатором документів, жодних письмових заперечень щодо затвердження звіту та ліквідаційного балансу матеріали справи не містять.

Розглянувши звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, матеріали справи та подані документи, заслухавши ліквідатора, господарський суд,-

ВСТАНОВИВ:

Матеріали справи свідчать, що Приватне сільськогосподарське підприємство "Перемога" зареєстроване Попільнянською райдержадміністрацією Житомирської області 22.02.2001р. та знаходиться за юридичною адресою: 13510, Житомирська область, Попільнянський район, с. Турбівка, вул. Леніна, буд. 25, ідентифікаційний код 0745114 (а.с. 19-20 том 1).

Згідно Статуту Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога", затвердженого засновником ПСП "Перемога" ОСОБА_5 та зареєстрованого Попільнянською РДА, Приватне сільськогосподарське підприємство "Перемога" - є самостійним господарюючим суб'єктом, створеним за рішенням засновника на власності окремого громадянина з правом прийняття робочої сили шляхом реорганізації СВК "Перемога".

Відповідно до розділу 13 Статуту Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога", підприємство ліквідується у випадках:

- за рішенням засновника про його припинення діяльності;

- у разі визнання банкрутом;

- на підставі рішенням суду або арбітражного суду згідно з чинним законодавством;

- на інших підставах передбачених законодавчими актами України.

Згідно до змін до статуту ПСП "Перемога" було внесено зміни відносно засновника підприємства, відповідно до яких, засновником ПСП "Перемога" рахується ОСОБА_6 (а.с. 21 том 1).

Ухвалою господарського суду від 18.05.2009р. за заявою ДПІ у Попільнянському районі було порушено провадження у справі про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога", за правилами статей 6, 7, 12 та 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" від 14 травня 1992 року № 2343-XII в редакції, яка була чинною до 18.01.2013 року включно.

Постановою господарського суду від 18.08.2009р. визнано банкрутом Приватне сільськогосподарське підприємство "Перемога", відкрито ліквідаційну процедуру строком на шість місяців до 18.11.2010р., ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Орлецьку Людмилу Григорівну.

Ухвалою суду від 21.01.2010р., зокрема, припинено процедуру ліквідації у справі про банкрутство ПСП "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району) як відсутнього боржника, застосовано в справі про банкрутство ПСП "Перемога" загальну процедуру ліквідації та затверджено реєстр вимог кредиторів, у складі:

1) Державної податкової інспекції у Попільнянському районі на суму 151510 грн. 88 коп. податкової заборгованості;

2) Виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 8293 грн. 51 коп. заборгованості по сплаті страхових внесків;

3) Управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі на суму 45908 грн. 39 коп. заборгованості по сплаті пенсій, призначених на пільгових умовах;

4) Житомирського обласного Дочірнього підприємства ДАК "Хліб України" на суму 75920 грн. 00 коп. заборгованості, 85 грн. 00 коп. витрат по сплаті державного мита, 40 грн. 00 коп. витрат на інформаційно - технічне забезпечення судового процесу.

5. Включено в реєстр вимог кредиторів окремим рядком неустойку (штраф, пеню) у слідуючому розмірі:

1) Державної податкової інспекції у Попільнянському районі на суму 2554 грн. 87коп. пені, 5014 грн. 94 коп. штрафних санкцій;

2) Попільнянського районного центру зайнятості на суму 1424 грн. 07 коп. пені;

3) Управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі на суму 11634 грн. 70 коп. фінансової санкції, 9968 грн. 86 коп. пені.

У зв'язку із звільненням кредиторів: Державної податкової інспекції у Попільнянському районі; Виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності; Управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі; Попільнянського районного центру зайнятості від сплати держмита за подачу заяв до господарського суду, підлягає сплаті боржником 340 грн. 00 коп. держмита в доход Державного бюджету України.

Крім того, за подачу зазначених заяв боржник має сплатити 160 грн. 00 коп.за інформаційно - технічне забезпечення судового процесу.

В період здійснення своїх повноважень ліквідаторами здійснювались заходи, спрямовані на виявлення майнових активів у банкрута передбачені Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", і зокрема були направлені запити до реєструючих органів.

Відповідно до акту прийому-передачі від 21.09.2009р. ОСОБА_6 були передані арбітражному керуючому Орлецькій Л.Г. відповідні реєструючі документи, печатка та штамп боржника (а.с. 15-16 том 4).

Відповідно до акту приймання та передачі майна для погашення кредиторської заборгованості від 11.03.2005р. (а.с. 17 том 4), комісія у складі сільського голови Ревуцького Й.Л., гол. бухгалтера Клименчук О.Ф., члена комісії Удот Н.А., було складено акт про проведення прийому та передачі майна від директора ПСП "Перемога" ОСОБА_5 правонаступнику ОСОБА_6, яке було виділено на погашення кредиторської заборгованості, а саме:

- силосна траншея 1980р.;

- піднавіс для зерна 1991р.;

- майстерня кірпічна 1982р.;

- відгодівельник кірпічний 1969р.;

- корівник кірпічний 1975р.

Згідно до переліку майна, передбаченого для погашення кредиторської заборгованості по ПСП "Перемога", визначеного головою спілки співвласників ОСОБА_10 (а.с.18 том 4), до вказаного переліку належать:

- силосна траншея 1980р.;

- силосховище 1984р.;

- піднавіс для зерна 1991р.;

- майстерня тракторної бригади 1982р.;

- відгодівельник цегляний 1969р.;

- корівник цегляний1975р.

Відповідно до договору від 22.04.2010р. було проведено незалежну оцінку майна, а саме: відгодівельника, вартість якого становить 18168грн. та корівника, вартість якого становить 27755грн. (а.с. 175-176 том 2).

Колишнім ліквідатором боржника Орлецькою Л.Г. вживалися заходи щодо реалізації майна боржника, зокрема, проводився продаж Житомирською аграрною промисловою біржею зі зниженням початкової вартості майна, разом з тим, як підтверджено матеріалами справи, аукціони з продажу вважаються такими, що не відбулися у зв'язку з відсутністю покупців (а.с. 191, 260 том 2).

Довідкою ВДВС Попільнянського РУЮ №1085/2 від 13.02.2009р. повідомлено про відсутність встановленого майна боржника, яке підлягає опису та арешту, місцезнаходження підприємства невідомо (а.с. 64 том 1).

Витягом з державного реєстру обтяжень рухомого майа за №23993608 від 06.07.2009р. повідомлено про наявність в реєстрі записів щодо обтяжень рухомого майна боржника (а.с. 132-137 том 1).

КП "Бердичівське МБТІ" в своїй довідці від 08.09.2009р. зазначає, що право власності за ПСП "Перемога" не зареєстровано (а.с. 27 том 2).

Згідно до Інформаційних довідок про право власності на нерухоме майно від 04.06.2009р. (а.с. 101-102 том 2) за боржником зареєстроване наступне майно:

- корівник;

- відгодівельник;

- піднавіс для зерна;

- силосні траншеї;

- нежитлова будівля, майстерня.

Як свідчать матеріали справи, рішенням Попільнянського районного суду від 01.07.2009р. було визнано за ОСОБА_11 право власності на об'єкти нерухомості боржника - піднавіс для зерна, силосну траншею із залізобетонних блоків та майстерню (а.с. 30 том 2).

Довідкою ВДВС Попільнянського РУЮ №7206/2 від 07.09.2009р. повідомлено про відсутність на виконанні у відділі виконавчих документів щодо стягнення з ПСП "Перемога" виплати заробітної плати, аліментів, авторської винагороди, вимог по відшкодуванню шкоди (а.с. 32 том 2).

Попільнянським ВРЕР УДАІ УМВС України в Житомирській області повідомлено, що за боржником на обліку значаться 10 одиниць транспортних засобів. Дані транспортні засоби зареєстровані за ПСП "Перемога" за договором оренди і не є власністю боржника, а перебувають у власності спілки громадян-співвласників майна реформованого КСГП "Перемога" (довідка №1056 від 05.11.2009р., а.с. 75 том 2).

Довідкою від 09.11.2009р. Попільнянською інспекцією Держтехнагляду повідомлено про відсутність зареєстрованої за боржником сільськогосподарської техніки (а.с. 76 том 2).

Відділ Держкомзему у Попільнянському районі повідомив, що відповідно до форми 6-зем, такий землекористувач, як ПСП "Перемога" на території Турбівської сільської ради не рахується (довідка №5240 від 05.11.2009р., а.с. 77 том 2).

Відповідно до акту від 20.04.2011р., складеного між ліквідатором ПСП "Перемога" Орлецькою Л.Г. та КП "Трудовий архів" Попільнянської районної ради було проведено прийом-передачу документів довготривалого зберігання за 1960-2006р., а саме книги обліку розрахунків по оплаті праці в кількості 311книг (а.с. 236-237 том 2).

Ухвалою суду від 14.04.2011р. було зокрема замінено кредитора ДПІ у Попільнянському районі процесуальним правонаступником Попільнянською міжрайонною податковою інспекцією.

Ухвалою суду від 17.05.2012р., зокрема, затверджено оплату послуг арбітражному керуючому Орлецькій Л.Г. у розмірі 40019,00 грн. та витрати по проведенню ліквідаційної процедури в розмірі 1872,25 грн., припинено повноваження ліквідатора Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району) Орлецької Л.Г., призначено ліквідатором Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району) Горука В.А. (ліцензія серії НОМЕР_2 від 17.11.2011р., ідентифікаційний номер НОМЕР_1, адреса: АДРЕСА_1).

Ухвалою суду від 01.10.2013р. було зокрема замінено кредитора по справі Попільнянську МДПІ його процесуальним правонаступником Андрушівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Житомирській області (м.Андрушівка).

Відповідно до актів приймання-передачі від 17.07.2012р. арбітражним керуючим Орлецькою Л.Г. були передані ліквідатору боржника Горуку В.А. матеріали діяльності боржника, печатка та штамп (а.с. 59-61 том 3).

Згідно протоколу засідання комітету кредиторів боржника №13 від 10.03.2012р., присутніми членами комітету кредиторів було вирішено зокрема, надати дозвіл на списання корівника цегляного 1969р. побудови та відгодівельника цегляного 1975р. побудови. Також, відповідно до даного протоколу було вирішено створити комісію в складі ліквідатора боржника, представника комітету кредиторів, представника органу місцевого самоврядування та спілки співвласників, зобов'язати ліквідатора вирішити питання щодо проведення обліку залишку господарських запасів за місцем знаходження майна (а.с. 42-43 том 4).

Актами №1 та №2 від 27.05.2013р. на списання основних засобів, підтверджено списання комісією у складі голови комісії арбітражного керуючого-ліквідатора ГорукаВ.А., членів комісії помічника арбітражного керуючого Рибчинського Г.Г., голови спілки (об'єднання) громадян співвласників майна реорганізованого ПСП "Перемога" ОСОБА_10 відгодівельника цегляного та корівника цегляного, у зв'язку з їх перебуванням в аварійному стані, не використання у виробництві (а.с. 54-57 том 4).

Відповідно до даних актів було проведено розрахунок результатів списання вищезазначених об'єктів (а.с.55, 57 том 4).

Присутніми членами комітету кредиторів боржника на засіданні комітету 28.05.2013р. було вирішено погодити акти на списання основних засобів. Надати дозвіл на зняття з обліку об'єктів нерухомості та продаж господарських матеріалів отриманих в результаті списання (протокол №14 засідання комітету кредиторів, а.с. 52-53 том 4).

03.09.2013р. між ПСП "Перемога" в особі ліквідатора Горука В.А. (продавець) та ФОП ОСОБА_13 (покупець) було укладеного договір купівлі-продажу господарчих товарів, відповідно до якого продавець зобов'язується передати у власність у покупця, а покупець зобов'язується прийняти у свою власність та оплати товар в кількості та ціною, що наводиться в додатку до договору (а.с. 88-90 том 4).

Згідно до додатку до договору, загальна вартість господарчих матеріалів складала 20673грн. (а.с. 91 том 4).

За актом №41 приймання-передачі від 03.09.2013р. на виконання договору купівлі-продажу продавець передав, а покупець прийняв господарчі матеріали отримані в результаті списання, утилізації об'єктів нерухомості боржника (а.с. 92 том 4).

Проведення розрахунків за вищезазначеним договором купівлі-продажу підтверджується прибутковим касовим ордером на суму 26673грн.

Отримані кошти були спрямовані ліквідатором на погашення наступних вимог:

- сплата судових витрат (державне мито та витрати на інформаційно - технічне забезпечення судового процесу) за звільнених кредиторів у розмірі 500грн.;

- сплата судових витрат Дочірнього підприємства ДАК "Хліб України" 125грн.;

- оплата послуг ліквідатора Горука В.А. та витрат на проведення ліквідаційної процедури в розмірі 11101грн.;

- оплата послуг арбітражного керуючого (попереднього ліквідатора) Орлецької Л.Г. та витрат на проведення ліквідаційної процедури в розмірі 8947грн.

Розпискою від 28.04.2014р. гр. Орлецька Л.Г. підтвердила факт отримання нею від ліквідатора боржника Горука В.А. грошових коштів в сумі 8947,00грн. (а.с. 170 том 4).

Згідно акту знищення від 29.04.2014р. комісією у складі: голови комісії - ГорукаВ.А. - ліквідатор, членів комісії - голови комітету кредиторів ПСП "Перемога" Захарко Н.В., помічника арбітражного керуючого Рибчинського Г.Г. було здійснено знищення печатки в кількості одна штука та штампу в кількості одна штука, що належать ПСП "Перемога".

Довідкою податкового органу повідомлено про наявність одного відкритого рахунку боржника №26007301200661 в Ф.АКБ "НАЦ.Кредит" в м.Житомир (а.с. 122 том 4).

Житомирське відділення ПАТ "Банк Національний кредит" довідкою №25.1-24/31 від 29.04.2014р. повідомило про закриття рахунку боржника №26007301200661 (а.с. 165 том 4).

Таким чином, як підтверджують матеріали справи, відсутність майнових активів банкрута унеможливлює задоволення вимог кредитора Державної податкової інспекції у Попільнянському районі на суму 151510 грн. 88 коп. податкової заборгованості; 2554 грн. 87коп. пені, 5014 грн. 94 коп. штрафних санкцій; Виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 8293 грн. 51 коп. заборгованості по сплаті страхових внесків; Управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі на суму 45908 грн. 39 коп. заборгованості по сплаті пенсій, призначених на пільгових умовах; 11634 грн. 70 коп. фінансової санкції, 9968 грн. 86 коп. пені; Житомирського обласного Дочірнього підприємства ДАК "Хліб України" на суму 75920 грн. 00 коп. заборгованості; Попільнянського районного центру зайнятості на суму 1424 грн. 07 коп. пені.

Відсутність у банкрута майнових активів підтверджена даними ліквідаційного балансу банкрута.

У зв'язку з тим, що у банкрута відсутні будь - які майнові активи, останній не може продовжувати свою підприємницьку діяльність.

Згідно до п.5 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) вимоги, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, вважаються погашеними.

Відповідно до п.6 ст. 31 Закону вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Частиною 2 ст. 32 Закону передбачено, що якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилось майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Відповідно до п.6 ч.2 ст. 40 вищезгаданого Закону, господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом.

Враховуючи наведене, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога" підлягають затвердженню господарським судом, а підприємство-банкрут - ліквідації.

Керуючись ст.ст. 25-32, п.6 ч.1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" № 2343-XII, в редакції від 14 травня 1992 року, ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" , ст. 86 ГПК України, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Встановити оплату послуг арбітражному керуючому - ліквідатору Горуку В.А. в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним повноважень, починаючи з 17.05.2012р.

2. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного сільськогосподарського підприємства "Перемога" (с.Турбівка Попільнянського району).

3. Ліквідувати юридичну особу - банкрута Приватне сільськогосподарське підприємство "Перемога", що зареєстроване Попільнянською райдержадміністрацією Житомирської області 22.02.2001р. та знаходиться за юридичною адресою: 13510, Житомирська область, Попільнянський район, с. Турбівка, вул. Леніна, буд. 25, ідентифікаційний код 03745114.

4. Вважати погашеними вимоги наступних кредиторів:

- Державної податкової інспекції у Попільнянському районі на суму 151510 грн. 88 коп. податкової заборгованості; 2554 грн. 87коп. пені, 5014 грн. 94 коп. штрафних санкцій;

- Виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 8293 грн. 51 коп. заборгованості по сплаті страхових внесків;

- Управління Пенсійного фонду України в Попільнянському районі на суму 45908грн. 39 коп. заборгованості по сплаті пенсій, призначених на пільгових умовах; 11634 грн. 70 коп. фінансової санкції, 9968 грн. 86 коп. пені.

- Житомирського обласного Дочірнього підприємства ДАК "Хліб України" на суму 75920 грн. 00 коп. заборгованості;

- Попільнянського районного центру зайнятості на суму 1424 грн. 07 коп. пені.

5. Провадження у справі припинити.

6. Ліквідатору Горуку В.А.:

- повідомити відділ з питань банкрутства Головного управління юстиції у Житомирській області про завершення ліквідаційної процедури;

- вжити інших заходів для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи;

- надіслати на адресу господарського суду Житомирської області докази виключення ліквідованої особи з ЄДРПОУ;

- подати суду докази виконання вимог ухвали суду.

7. Державному реєстратору Реєстраційної служби Попільнянського районного управління юстиції надіслати на адресу господарського суду довідку з ЄДР про внесення запису про судове рішення щодо припинення юридичної особи, що пов'язане з банкрутством згідно запиту.

8. Надіслати копію ухвали про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в день набрання ухвалою законної сили.

Ухвала господарського суду набирає законної сили в установленому Законом порядку.

Повний текст ухвали складено: 08.05.2014р.

Суддя Костриця О.О.

1-до справи;

2-Андрушівській ОДПІ

3-Попільнянський РЦЗ

4-ВД ЖОВ ФСС з ТВС

5-УПФУ в Попільнянському районі

6-Жит.обл.ДП ДАК "Хліб України"

7- ліквідатору Горуку В.А.

8-державному реєстратору Попільнянського РУЮ (реком. з повід.)

Дата ухвалення рішення29.04.2014
Оприлюднено13.05.2014
Номер документу38607830
СудочинствоГосподарське
Сутьзатвердження остаточного звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута. Представник ініціюючого кредитора в засідання суду заперечень відносно затвердження остаточного звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута не надала. Як вбачається з матеріалів справи та наданих ліквідатором документів, жодних письмових заперечень щодо затвердження звіту та ліквідаційного балансу матеріали справи не містять. Розглянувши звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс, матеріали справи та подані документи, заслухавши ліквідатора, господарський суд

Судовий реєстр по справі —5/46-б

Ухвала від 21.01.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 16.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 17.07.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 16.04.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 29.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 17.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 13.03.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 13.02.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 16.01.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні