Ухвала
від 22.05.2014 по справі 910/9096/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел. 284-18-98


УХВАЛА

22.05.14 № 910/9096/14

Суддя Пасько М.В., розглянувши

заяву публічного акціонерного товариства "Банк Народний Капітал"

до товариства з обмеженою відповідальністю "Іршики-Агроінвест"

про порушення справи про банкрутство

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернувся до суду з заявою про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Іршики-Агроінвест", у зв'язку з неможливістю останнього погасити заборгованість.

Відповідно до ч. 3 ст. 10 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" справа про банкрутство порушується господарським судом, якщо безспірні вимоги кредитора (кредиторів) до боржника сукупно становлять не менше трьохсот мінімальних розмірів заробітної плати, які не були задоволені боржником протягом трьох місяців після встановленого для їх погашення строку, якщо інше не передбачено цим Законом.

Частиною 2 ст. 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначено, що до заяви про порушення справи про банкрутство додаються: докази сплати судового збору, крім випадків, коли згідно із законом він не підлягає сплаті; довіреність чи інший документ, що засвідчує повноваження представника, якщо заяву підписано представником; докази того, що сума безспірних вимог кредитора (кредиторів) сукупно становить не менше трьохсот мінімальних розмірів заробітної плати, якщо інше не передбачено цим Законом; рішення суду про задоволення вимог кредитора, що набрало законної сили; відповідна постанова органу державної виконавчої служби про відкриття виконавчого провадження з виконання вимог кредитора; докази того, що сума вимог кредитора (кредиторів) не забезпечена повністю заставою майна боржника (за наявності застави) .

Судом встановлено, що заявником не додано до заяви доказів того, що сума вимог, заявлених до боржника, не забезпечена повністю заставою майна боржника.

Крім того, суд звертає увагу заявника, що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відсутні відомості щодо боржника - товариства з обмеженою відповідальністю "Іршики-Агроінвест" (ідентифікаційний код 31605717)

Згідно до п.4 ч.1 ст 15 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" господарський суд суду не пізніше п'яти днів з дня надходження заяви про порушення справи про банкрутство повернути її та додані до неї документи без розгляду, якщо заява не відповідає змісту вимог, зазначеним у цьому Законі.

Керуючись ст. 15 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд -

УХВАЛИВ:

Заяву публічного акціонерного товариства "Банк Народний Капітал" про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Іршики-Агроінвест" повернути без розгляду.

Суддя М.В. Пасько

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення22.05.2014
Оприлюднено26.05.2014
Номер документу38859460
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/9096/14

Ухвала від 22.05.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні