Ухвала
від 25.01.2007 по справі 10/422а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/422а

У К Р А Ї Н А

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

"25" січня 2007 р.                                                                       Справа №  10/422а

Господарський суд Черкаської області в складі головуючого судді Шумка В.В., при секретарі судового засідання  Холодній Л.В.,  за участю представників сторін:

позивача – Марсакової О.Б. –за довіреністю,

відповідача –відсутній,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за заявою Управління Пенсійного фонду України в Золотоніському районі

до Золотоніського підприємства теплових мереж

про стягнення  2235,81 грн., -

ВСТАНОВИВ:

          Подано позов про стягнення 2235,81 грн. заборгованості по сплаті страхових внесків до Пенсійного фонду України.

Представник позивача позов підтримав з підстав, викладених у позовній заяві.

Відповідач належним чином повідомлений про час і місце розгляду судом справи, участі свого представника у засіданні суду не   забезпечив, причини цього суду не повідомив, заперечень проти цього позову суду не подав.

          Згідно з п. 2 ст. 128 КАС України неприбуття представника сторони у судове засідання не є перешкодою для  розгляду судом справи.

          Справу судом розглянуто за наявними в ній матеріалами.

          Заслухавши доводи представника позивача, з'ясувавши обставини справи, суд вважає, що позов підлягає задоволенню повністю з таких мотивів.

Вимоги позивача в частині стягнення збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування ґрунтуються на Законах України „Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування”, „Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами”  та підтверджені поданими суду доказами -  розрахунком суми страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування,  розрахунком заборгованості, наданим  позивачем узгодженим з відповідачем.

За таких обставин підлягає стягненню з відповідача на користь позивача заборгованості в сумі 2235,81 грн. по сплаті  страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Судові витрати покладаються на відповідача.

Враховуючи викладене, керуючись розділом VII «Прикінцеві та перехідні положення», ст. ст. 94, 158, 160, 163, 165 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

  Позов задовольнити повністю.

        Стягти з  Золотоніського підприємства теплових мереж, Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Шевченка, 68а, код 02082746:

- на користь Управління Пенсійного фонду України в Золотоніському районі,                         Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Шевченко, 68а, код 21366610, 2235,81 грн. заборгованості  по сплаті страхових внесків;

- в доход державного бюджету через Золотоніську об'єднану державну податкову інспекцію  судові витрати в сумі   22,36 грн.

Виконавчі листи видати.

Постанова може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду через господарський суд Черкаської області шляхом подання заяви про апеляційне оскарження на протязі 10 днів з дня складення повного тексту постанови та наступного подання апеляційної скарги протягом 20 днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

         Суддя                                                            В.В. Шумко

     

Дата ухвалення рішення25.01.2007
Оприлюднено28.08.2007

Судовий реєстр по справі —10/422а

Ухвала від 25.01.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні