Ухвала
від 28.05.2014 по справі 752/7580/14-ц
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/7580/14-ц

Провадження № 2/752/3577/14

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та призначення її до розгляду

28.05.2014 року м.Київ

суддя Голосіївського районного суду м. Києва Сальникова Н.М. перевіривши відповідність вимогам ст.ст.3,107-120 ЦПК України матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2,треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3,Головне управління юстиції у м.Києві, Товариство з обмеженою відповідальністю «Триєс і К», Товаритсва з обмеженою відповідальністю «Лімар» про визнання права власності на нерухоме майно та частку в статутних капіталах товариств на розгляд Голосіївському районному суду м. Києва -

ВСТАНОВИВ:

30.10.2013 року позивач ОСОБА_1 звернувся до Солом'янського районного суду з цивільним позовом до ОСОБА_2,треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3, Головне управління юстиції у м. Києві.

Позовні вимоги доповнювалися,крім того для їх спільного розгляду були об'єднані з вимогами ОСОБА_2 до ОСОБА_1,ТОВ «Лімар» про визнання власності.

Ухвалою Соломянського районного суду м.Києва від 06.03.2014 року зі справи №760/23902/13-ц були виділені в окреме провадження вимоги ОСОБА_1 до ОСОБА_2, про визнання права власності та частки в статутних капіталах ТОВ «Триєс і К» та ТОВ «Лимар».

Ухвалою Солом'янського районного суду м.Києва від 12.03.2014 року виділені матеріали були прийняті до провадження суддею Коробенком С.В.

Ухвалою Солом'янського районного суду м.Києва від 16.04.2014 року цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3,Головне управління юстиції у м.Києві, Товариство з обмеженою відповідальністю «Триєс і К», Товаритсва з обмеженою відповідальністю «Лімар» про визнання права власності на нерухоме майно та частку в статутних капіталах товариств на розгляд Голосіївському районному суду м. Києва.

22.05.2014 року цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2,треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3,Головне управління юстиції у м.Києві, Товариство з обмеженою відповідальністю «Триєс і К», Товаритсва з обмеженою відповідальністю «Лімар» про визнання права власності на нерухоме майно та частку в статутних капіталах товариств на розгляд Голосіївському районному суду м. Києва судді Сальниковій Н.М.

Відповідно до ст.15 ЦПК України, суди розглядають у порядку цивільного судочинства справи щодо захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів, що виникають із цивільних, житлових, земельних, сімейних, трудових відносин.

Позовна заява подана з додержанням вимоги статей 119-120 ЦПК України. Підстав для відмови у відкритті провадження та залишення заяви без руху не встановлено. Справа підсудна Голосіївському районному суду м.Києва та підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Вирішуючи питання про відкриття провадження у справі, суддя приходить до переконання про недоцільність проведення попереднього судового засідання, що узгоджується з вимогами п.7 ст.130 ЦПК України.

Справа підготовлена для розгляду в судовому засіданні. У ході підготовки справи до судового розгляду проведені наступні дії: з'ясовано позовні вимоги позивача, вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі; визначено, які факти необхідно встановити для вирішення спору; з'ясовано якими доказами позивач обґрунтовує позовні вимоги.

Керуючись ст.11, ч.1 ст.122 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2,треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_3,Головне управління юстиції у м.Києві, Товариство з обмеженою відповідальністю «Триєс і К», Товаритсва з обмеженою відповідальністю «Лімар» про визнання права власності на нерухоме майно та частку в статутних капіталах товариств на розгляд Голосіївському районному суду м. Києва, невідкладно надіславши ухвалу про відкриття провадження особам, які беруть участь у справі.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 03 липня 2014 року на 11 годину 00 хвилин у приміщенні Голосіївського районного суду м. Києва, за адресою: м. Київ, вул. П.Потєхіна, 14а /к.14/.

Відповідачу невідкладно надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів та запропонувати подати до суду письмове заперечення проти заявлених вимог, посилаючись на незаконність вимог заявника, їх необґрунтованість, відсутність у останнього права на звернення до суду або наявність перешкод для відкриття провадження у справі, з обов'язковим посиланням на докази, якими такі заперечення обґрунтовуються.

Сторони до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету.

Відповідно до ст.133 ЦПК України, особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів, в порядку передбаченому ст.134 ЦПК.

Роз'яснити сторонам, що у відповідності до вимог ст.131 ЦПК України, сторонни зобов'язані подати докази чи повідомити про них суд до початку розгляду справи по суті.

Докази, подані з порушенням встановленого процесуального строку, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано не своєчасно з поважних причин.

В судове засідання викликати сторони. Особи, якіберуть участь у справі, мають право заявляти клопотання про розгляд справи за їх відсутності, що узгоджується з вимогами ч.2 ст.158 ЦПК України.

Зобов'язати позивача надати оригінали документів в судове засідання в обґрунтування позовних вимог та копію ідентифікаційного номеру.

Зобов'язати відповідача надати суду копію ідентифікаційного номеру.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності шляхом подачі апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали, апеляційна скарга подається до Апеляційного суду м. Києва через Голосіївський районний суд м. Києва.

Суддя Н.М. Сальникова

Дата ухвалення рішення28.05.2014
Оприлюднено29.05.2014
Номер документу38925588
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно та частку в статутних капіталах товариств на розгляд Голосіївському районному суду м. Києва

Судовий реєстр по справі —752/7580/14-ц

Ухвала від 16.09.2014

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Качан Віктор Якович

Ухвала від 28.08.2014

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Качан Віктор Якович

Рішення від 05.08.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Сальникова Н. М.

Рішення від 05.08.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Сальникова Н. М.

Ухвала від 03.07.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Сальникова Н. М.

Ухвала від 28.05.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Сальникова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні