Ухвала
від 11.06.2014 по справі 804/7790/14
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

05 червня 2014 р. Справа №804/7790/14

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Верба І.О., розглянувши у місті Дніпропетровську матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробнича компанія «Слов'янські ковбаси» про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

2 червня 2014 року Державна податкова інспекція в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області звернулась до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробнича компанія «Слов'янські ковбаси» про припинення юридичної особи.

Судом встановлено, що адміністративний позов подано з порушенням вимог встановлених статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до пунктів 3, 4 частини першої статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України у позовній заяві зазначаються: ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі; зміст позовних вимог згідно з частинами четвертою і п'ятою статті 105 цього Кодексу і виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги.

У поданій позовній заяві відповідачем визначено Товариство з обмеженою відповідальністю науково-виробнича компанія «Слов'янські ковбаси», код ЄДРПОУ 20246789.

При цьому, згідно наданого позивачем витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців найменування юридичної особи - Товариство з обмеженою відповідальністю «Слов'янські ковбаси», код 36839550.

У розпорядженні від 16 квітня 2014 року №14 про звернення до Дніпропетровського окружного адміністративного суду зазначено Товариство з обмеженою відповідальністю науково-виробнича компанія «Слов'янські ковбаси», код ЄДРПОУ 36839550.

Таким чином, позивачу належить визначити відповідача за поданою позовною заявою із зазначенням його правильного найменування та усіх реквізитів, оскільки такі відомості необхідні для подальшого виконання судового рішення у випадку задоволення адміністративного позову.

За таких обставин, вважаю за необхідне позовну заяву залишити без руху із наданням строку для усунення недоліків.

Керуючись статтями 106, 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов Державної податкової інспекції в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю науково-виробнича компанія «Слов'янські ковбаси» про припинення юридичної особи - залишити без руху.

Надати строк для усунення недоліків позовної заяви до 18 червня 2014 р.

Недоліки позовної заяви можуть бути усунені шляхом надання належним чином оформленого адміністративного позову з урахуванням вимог статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України, а саме: визначення відповідача за позовною заявою із зазначенням його правильного найменування та усіх реквізитів; та надання доказів направлення копії виправленого позову відповідачу.

Якщо недоліки позовної заяви не будуть усунені у зазначений строк, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута. Залишення позовної заяви без руху не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Копію ухвали направити особі, що звернулась із позовною заявою.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на апеляційне оскарження відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена особою, яка подала позовну заяву, до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд у п'ятиденний строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя І.О. Верба

Дата ухвалення рішення11.06.2014
Оприлюднено18.06.2014
Номер документу39226297
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —804/7790/14

Ухвала від 23.06.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Верба Ірина Олександрівна

Ухвала від 11.06.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Верба Ірина Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні