Ухвала
від 30.04.2014 по справі 266/2617/13-ц
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа №266/2617/13-ц

Провадження№ 2/266/59/14

УХВАЛА

30.04.2014 року м. Маріуполь

Приморський районний суд міста Маріуполя Донецької області у складі:

головуючого судді - Курбановой Н.М.,

при секретарі - Жирковой М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду міста Маріуполя цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради "Керуючої компанії "Приморська" про стягнення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В:

13 квітня 2013 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради "Керуючої компанії "Приморська" про стягнення заборгованості.

Представник відповідача Комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради "Керуючої компанії "Приморська", Доброхотова А.А., що діє на підставі довіреності, у судовому засіданні заявила клопотання про залучення ліквідатора Житлово-комунального підприємства № 1 Приморського району Дмитрієва Олександра Володимировича для участі у даній цивільній справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог.

Позивач ОСОБА_1 у судовому засіданні не заперечував проти задоволення клопотання представника відповідача.

Суд, вислухавши сторони, дослідивши матеріали справи, вважає, що клопотання представника відповідача Доброхотової А.А. підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб України сформованого станом на 31.03.2014 року державним реєстратором Реєстраційної служби Маріупольського міського управління юстиції Житлово-омунальне підприємство № 1 Приморського району, ЄДРПОУ 32457563 знаходиться в стані припинення, за рішенням засновників, головою комісії з припинення або ліквідатором є Дмитрієв Олександр Володимирович (а.с.116-120).

Згідно до ст. 35 ч.2 ЦПК України, якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Відповідно до рішення Маріупольської міської ради від 26.06.2012 року №6/20-2064 «Створення комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради «Керуюча компанія Приморська» проводиться припинення діяльності житлово-комунального підприємства № 1 Приморського району шляхом злиття у комунальне комерційне підприємство Маріупольської міської ради «Керуюча компанія «Приморська», що є правонаступником житлово-комунального підприємства № 1 Приморського району (а.с.93).

Таким чином, оскільки вирішення питання за позовом може вплинути на права та інтереси Житлово-комунального підприємства № 1 Приморського району, суд, вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог - ліквідатора даного підприємства Дмитрієва Олександра Володимировича.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 35 ч.2 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Залучити до справи за позовом ОСОБА_1 до Комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради "Керуючої компанії "Приморська" про стягнення заборгованості - ліквідатора житлово-комунального підприємства № 1 Приморського району Дмитрієва Олександра Володимировича у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог.

Залученій третій особі направити судову повістку повідомлення та копію цієї ухвали.

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя: Курбанова Н. М.

Дата ухвалення рішення30.04.2014
Оприлюднено17.07.2014
Номер документу39744477
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —266/2617/13-ц

Ухвала від 16.06.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Курбанова Н. М.

Ухвала від 09.07.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Курбанова Н. М.

Рішення від 01.07.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Курбанова Н. М.

Ухвала від 30.04.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Курбанова Н. М.

Рішення від 01.07.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Курбанова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні