Ухвала
від 14.07.2014 по справі 722/1330/14-ц
СОКИРЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 722/1330/14-ц

Номер провадження 2/722/322/14

УХВАЛА

п о п е р е д н ь о г о с у д о в о г о з а с і д а н н я

14 липня 2014 року м. Сокиряни

Сокирянський районний суд Чернівецької області у складі :

головуючого - судді Римлянської Г.О.

при секретарі Сімак О.І.

розглянувши у попередньому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою прокурора Сокирянського району Чернівецької області в інтересах держави до Сокирянської міської ради Чернівецької області та ОСОБА_1 про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, скасування його державної реєстрації та витребування земельної ділянки водного фонду із незаконного чужого користування, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою судді від 03 липня 2014 року відкрито провадження у зазначеній справі.

В попереднє судове засідання сторони не з'явилися, подавши до суду заяви про його проведення без їхньої присутності.

До початку судового засідання прокурор подав до суду клопотання про витребування від приватного нотаріуса Сокирянського районного нотаріального округу ОСОБА_2 копії спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_3, померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 року в м. Сокиряни Чернівецької області та залучення до участі у справі в якості третьої особи Реєстраційної служби Сокирянського РУЮ.

Судом уточнено позовні вимоги, вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, з'ясовано, якими доказами кожна сторона буде обґрунтовувати свої доводи чи заперечення. Підстав для постановлення рішення в попередньому судовому засіданні немає.

Керуючись ст. ст. 130, 156 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи на стороні відповідача - Реєстраційну службу Сокирянського районного управління юстиції Чернівецької області.

Цивільну справу №2/722/322/14 за позовною заявою прокурора Сокирянського району Чернівецької області в інтересах держави до Сокирянської міської ради Чернівецької області та ОСОБА_1, третя особа - Реєстраційна служба Сокирянського районного управління юстиції Чернівецької області про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, скасування його державної реєстрації та витребування земельної ділянки водного фонду із незаконного чужого користування призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні Сокирянського районного суду на 14 годину 00 хвилин 23 липня 2014 року у приміщенні суду.

Витребувати до дати судового засідання від приватного нотаріуса Сокирянського районного нотаріального округу ОСОБА_2 копію спадкової справи ОСОБА_3, померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 року в м. Сокиряни Чернівецької області а у випадку її відсутності витягу з Реєстру спадкових договорів, заповіту щодо наявності відповідних правочинів.

Суддя Сокирянського

районного суду Г.О. Римлянська

СудСокирянський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення14.07.2014
Оприлюднено17.07.2014
Номер документу39744616
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —722/1330/14-ц

Рішення від 03.10.2014

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Римлянська Г. О.

Рішення від 03.10.2014

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Римлянська Г. О.

Ухвала від 14.07.2014

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Римлянська Г. О.

Ухвала від 03.07.2014

Цивільне

Сокирянський районний суд Чернівецької області

Римлянська Г. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні