Ухвала
від 16.07.2014 по справі 808/4207/14
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

16 липня 2014 року Справа № 808/4207/14 м.Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого - судді Максименко Л.Я., розглянувши в порядку письмового провадження клопотання про зупинення провадження в адміністративній справі

за позовною заявою: Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Запорізькій області, м. Бердянськ

до відповідача: Молодіжної громадської організації «Школа особистої безпеки», м. Бердянськ

треті особи: ОСОБА_1 (м. Бердянськ), ОСОБА_2 (м. Бердянськ), ОСОБА_3 (м. Бердянськ), ОСОБА_4 (с. Григорівка Пологівського району Запорізької області)

про: припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Бердянська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Запорізькій області (далі - позивач) звернулась із адміністративним позовом до Молодіжної громадської організації «Школа особистої безпеки» (далі - відповідач), в якому позивач просить суд припинити юридичну особу - Молодіжна громадська організація «Школа особистої безпеки» (код ЄДРПОУ 36096787).

Ухвалою Запорізького окружного адміністративного суду від 01.01.2014 відкрито провадження та призначено справу до судового розгляду на 16.07.2014, а також залучено до участі у справі третіх осіб на стороні відповідача ОСОБА_1 (м. Бердянськ), ОСОБА_2 (м. Бердянськ), ОСОБА_3 (м. Бердянськ), ОСОБА_4(с. Григорівка Пологівського району Запорізької області).

В судове засідання 16 липня 2014 року представники сторін та треті особи не з'явились.

16 липня 2014 року від представника позивача через канцелярію суду надійшло клопотання вх. № 27660 про зупинення провадження у справі до терміну встановленого судом для надання додаткових доказів.

Треті особи - ОСОБА_1, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про дату, час і місце розгляду справи повідомлені належним чином, про що в матеріалах справи містяться поштові повідомлення про вручення.

Відомості про отримання судової повістки відповідачем та третьою особою - ОСОБА_2 у суду відсутні.

Відповідно до частини шостої статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Враховуючи вимоги ч. 1 ст. 41 КАС України, відповідно до якої у разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Розглянувши клопотання представника позивача, суд знаходить підстави для його задоволення, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Судом з'ясовано, що відповідач не надав на вимогу суду будь-яких заперечень на позову заяву та їх документального підтвердження, відомості про належне повідомлення організації про судовий розгляд справи в матеріалах справи відсутні.

Тому, задля повного та всебічного з'ясування обставин у справі, суд вважає за можливе задовольнити клопотання представника позивача та зупинити провадження у справі до 13.08.2014 для надання сторонами додаткових доказів. Наступне судове засідання призначити на 13.08.2014 о 12 год. 00 хв.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 156, 160, 165 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про зупинення провадження, - задовольнити.

Зупинити провадження у справі № 808/4207/14 за позовом Бердянської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Запорізькій області до Молодіжної громадської організації «Школа особистої безпеки», треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача - ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про припинення юридичної особи до 13.08.2014.

Наступне судове засідання призначити на 13 серпня 2014 року о 12:00 .

Представнику відповідача у судове засідання 13.08.2014 надати письмові заперечення на позову заяву та їх документальне підтвердження.

Третім особам у судове засідання 13.08.2014 надати письмові пояснення по суті спору.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 КАС України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Л.Я. Максименко

Дата ухвалення рішення16.07.2014
Оприлюднено17.07.2014
Номер документу39781408
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —808/4207/14

Ухвала від 13.08.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 01.07.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Постанова від 13.08.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 16.07.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні