Ухвала
від 16.07.2014 по справі 183/1147/14-ц
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 183/1147/14-ц

№ 2-во/183/75/14

16.07.2014 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді: Березюк В.В.,

при секретарі: Тен І.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області заяву представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про виправлення описки, -

в с т а н о в и в :

Представник позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 звернулася до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області з заявою, в якій просить виправити описку у рішення Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 19.05.2014 року, ухваленого в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Миколаївської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області про визнання права власності на земельну ділянку, а саме, зазначити вірне прізвище позивача «ОСОБА_1», замість невірного «ОСОБА_1».

Сторони в судове засідання не з'явилися, причини неявки суду не повідомили, у зв'язку з чим, на підставі ст.197 ЦПК України, фіксування судового процесу технічними засобами не здійснювалося.

Суд, розглянувши заяву, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Згідно матеріалів справи, а саме, позовної заяви (а.с.2-3), паспорта (а.с.4-5), прізвище позивача - ОСОБА_1. Однак, у рішенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 19.05.2014 року, ухваленого в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Миколаївської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області про визнання права власності на земельну ділянку прізвище позивача зазначено - ОСОБА_1, що дає підстави вважати, що у вищевказаному рішенні допущено описки при зазначенні прізвища позивача.

Відповідно до ст. 219 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 219 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про виправлення описки - задовольнити.

Виправити описки допущені по всьому тексті рішення Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 19.05.2014 року, ухваленого в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Миколаївської сільської ради Новомосковського району Дніпропетровської області про визнання права власності на земельну ділянку, вказавши прізвище позивача - ОСОБА_1.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Апеляційна скарга подається апеляційному суду через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване рішення.

Суддя В.В. Березюк

СудНовомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення16.07.2014
Оприлюднено22.07.2014
Номер документу39805506
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —183/1147/14-ц

Ухвала від 16.07.2014

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Березюк В. В.

Рішення від 19.05.2014

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Березюк В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні