Ухвала
від 22.07.2014 по справі 820/12375/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №820/12375/14

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

22 липня 2014 р. м. Харків

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Біленський О.О., розглянувши в порядку письмового провадження адміністративний позов Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Старт" до Приватного нотаріуса Ізюмського районного нотаріального округу Харківської області ОСОБА_1 як державного реєстратора прав на нерухоме майно про скасування рішень, -

ВСТАНОВИВ:

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Старт" звернулось до суду з адміністративним позовом до Приватного нотаріуса Ізюмського районного нотаріального округу Харківської області ОСОБА_1 як державного реєстратора прав на нерухоме майно, в якому просить суд скасувати рішення приватного нотаріуса Ізюмського районного нотаріального округу Харківської області ОСОБА_1 про державну реєстрації прав та їх обтяжень щодо проведення реєстрації іншого речового права, а саме: права оренди ТОВ "СД-Агро" наступних земельних ділянок, розташованих на території Барвінківського району Харківської області за переліком.

21.07.2014 року до канцелярії Харківського окружного адміністративного суду від представника позивача надійшла заява про залишення адміністративного позову без розгляду.

Представники позивача та відповідача в судове засідання не прибули, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені своєчасно та належним чином.

Відповідно до вимог ч.6 ст.128 КАС України справа підлягає розгляду у письмовому провадженні на основі наявних у суду матеріалів.

У зв'язку з неявкою учасників судового засідання, відповідно до положень ч.6 ст.12, ч.1 ст.41 КАС України суд розглянув адміністративну справу без здійснення фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.155 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Враховуючи вищенаведене, позовна заява підлягає залишенню без розгляду.

Згідно із ч. 3 ст. 155 КАС України, особа, позовна заява якої залишена без розгляду, після усунення підстав, з яких заява була залишена без розгляду, має право звернутися до адміністративного суду в загальному порядку.

Керуючись положеннями ст. 12, 41, 128, 155, 160, 165, 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Старт" до Приватного нотаріуса Ізюмського районного нотаріального округу Харківської області ОСОБА_1 як державного реєстратора прав на нерухоме майно про скасування рішень - залишити без розгляду.

Роз'яснити позивачу, що залишення позовної заяви без розгляду не позбавляє права на повторне звернення до адміністративного суду в загальному порядку.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Біленський О.О.

Дата ухвалення рішення22.07.2014
Оприлюднено24.07.2014
Номер документу39846062
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/12375/14

Ухвала від 04.07.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Біленський О.О.

Ухвала від 22.07.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Біленський О.О.

Ухвала від 04.07.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Біленський О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні