Ухвала
від 24.07.2014 по справі 822/3093/14
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/3093/14

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

24 липня 2014 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Ковальчук А.М., ознайомившись з позовною заявою приватного акціонерного товариства "Ізяславський хлібозавод" до Славутської об'єднаної державної податкової інспекції в особі Ізяславського відділення про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення,

В С Т А Н О В И В:

позивач звернувся в суд з позовом до Славутської об'єднаної державної податкової інспекції в особі Ізяславського відділення про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Нормами ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) визначені вимоги щодо позовної заяви, зокрема, у позовній заяві зазначаються: ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є; ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі (п.2,3 ч.1); одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника (ч.5).

Згідно ст.56 КАС України законним представником органу, підприємства, установи, організації в суді є його керівник чи інша особа, уповноважена законом, положенням, статутом. Згідно ст.58 КАС України повноваження законних представників підтверджуються документами, які стверджують займану посаду.

Оглядом позовної заяви та доданих до неї документів встановлено, що: у позовній заяві не зазначено номеру засобу зв'язку, адреси електронної пошти або відомостей про їх відсутність позивача та відповідача; адміністративний позов підписано директором ПрАТ "Ізяславський хлібозавод" Данієва О.Б., при цьому не подано документ, що підтверджує повноваження останнього.

Відповідно до ст.108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин адміністративний позов належить залишити без руху. Перелічені недоліки повинні бути усунені позивачем у строк до 06 серпня 2014 року шляхом подання: позовної заяви та її копій відповідно до кількості відповідачів із зазначенням: номеру засобу зв'язку, адреси електронної пошти або відомостей про їх відсутність позивача та відповідача; документів, що підтверджують займану посаду особи, яка підписала адміністративний позов.

Керуючись ст. 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

адміністративний позов приватного акціонерного товариства "Ізяславський хлібозавод" до Славутської об'єднаної державної податкової інспекції в особі Ізяславського відділення про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 06 серпня 2014 року.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/ "Згідно з оригіналом" Суддя А.М. Ковальчук

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення24.07.2014
Оприлюднено28.07.2014
Номер документу39880366
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —822/3093/14

Ухвала від 27.10.2014

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Курко О. П.

Ухвала від 18.11.2014

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Курко О. П.

Ухвала від 27.10.2014

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Курко О. П.

Постанова від 18.09.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук А.М.

Ухвала від 05.08.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук А.М.

Ухвала від 24.07.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні