Ухвала
від 30.07.2014 по справі 551/791/14-ц
ШИШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 551/791/14-ц

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

30 липня 2014 року селище .Шишаки

Суддя Шишацького районного суду Полтавської області Сиволап Д.С., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1, заінтересована особа відділ Держземагенства України в Шишацькому районі Полтавської області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документа,

ВСТАНОВИВ:

29 липня 2014 рок заявник ОСОБА_1 звернулась до суду з заявою про встановлення факту належності їй правовстановлюючого документа, а саме: Державного акту на право приватної власності на землю.

Подана заява відповідає вимогам ст. 258 ЦПК України та підсудна Шишацькому районному суду, а від так наявні всі підстави для відкриття провадження у справі та призначення її безпосередньо до розгляду у відкритому судовому засіданні без попереднього судового засідання, проведення якого в даному випадку не є необхідним.

В той же час, з метою з'ясування обставин справи, суд керуючись вимогами ч. 2 ст. 235 ЦПК України, з власної ініціативи вважає необхідним витребувати у заявника та Шишацької селищної ради Полтавської області документи, що підтверджують наявність підстав для видачі заявнику вказаною нею Державного акту.

На підставі викладеного та керуючись статтями 122, 235, 258 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1, заінтересована особа відділ Держземагенства України в Шишацькому районі Полтавської області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документа.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні в залі суду селища Шишаки о 09 год. 00 хв. 13 серпня 2014 року.

У судове засідання викликати заявника та представника зацікавленої особи з належно оформленою довіреністю.

Витребувати у заявника для дослідження в судовому засіданні оригінали трудової книжки колгоспника та/або трудової книжки робітника на її ім'я.

Витребувати в Шишацькій селищній раді Полтавської області інформацію (документи), що підтверджують наявність підстав для видачі заявнику вказаною нею державного акту.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі та призначення її до судового засідання надіслати учасникам судового процесу до відома. Зацікавленій особі також надіслати копію заяви з доданими до неї документами та до 12 серпня 2014 року включно запропонувати подати до суду, у разі наявності, свої заперечення проти заяви з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя Шишацького районного суду

Полтавської області Д.С. Сиволап

СудШишацький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення30.07.2014
Оприлюднено30.07.2014
Номер документу39949425
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —551/791/14-ц

Ухвала від 13.08.2014

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 30.07.2014

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні