Ухвала
від 19.08.2014 по справі 697/2005/14-а
КАНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 697/2005/14-а

№ пров. 6-а/697/48/2014

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19.08.2014 р. м. Канів

Канівський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді - Хорошун О.В.

з участю секретаря - Кізко Л.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Канів Черкаської області заяву ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації про відшкодування учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС компенсації по одноразовій допомозі та на оздоровлення,

ВСТАНОВИВ :

ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації про відшкодування учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС компенсації по одноразовій допомозі та на оздоровлення, посилаючись на те, що згідно рішення Канівського міськрайонного суду Черкаської області від 10.06.2008 року у адміністративній справі № 2-а-9/2008 р. позовні вимоги ОСОБА_1 задоволено повністю, стягнуто з Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації на її користь недоплачену щорічну допомогу на оздоровлення за період часу з 2005 року по 2007 рік, як учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в сумі 5535 грн.; стягнуто з Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації на користь ОСОБА_1 недоплачену одноразову компенсацію, як учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала інвалідом внаслідок Чорнобильської катастрофи в сумі 11810,40 грн. Постанова суду від 10.06.2008 року набрала законної сили. На даний час Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації у зв'язку із реорганізацією змінило свою назву на - Управління соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації. Просить замінити сторону виконавчого провадження боржника - Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації на Управління соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації.

Заявник в судове засідання не з'явилася, її неявка не перешкоджає розгляду заяви.

Представник управління соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації в судове засідання не з'явився, надав до суду телефонограму про неможливість прибуття представника управління в судове засідання, не заперечує проти заміни сторони виконавчого провадження, просить справу розглядати у їх відсутність.

Суд, вивчивши матеріали справи, враховуючи обставини справи, вважає за можливе задовольнити заяву ОСОБА_1 виходячи з наступного.

Судом встановлено та вбачається з матеріалів справи, що рішення Канівського міськрайонного суду Черкаської області від 10.06.2008 року у адміністративній справі № 2-а-9/2008 р. позовні вимоги ОСОБА_1 задоволено повністю, стягнуто з Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації на її користь недоплачену щорічну допомогу на оздоровлення за період часу з 2005 року по 2007 рік, як учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в сумі 5535 грн.; стягнуто з Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації на користь ОСОБА_1 недоплачену одноразову компенсацію, як учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала інвалідом внаслідок Чорнобильської катастрофи в сумі 11810,40 грн. (а.с.47-50).

В судовому засіданні з достовірністю встановлено та не оспорюється, що управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації з 01.01.2014 року у зв'язку із реорганізацією змінило свою назву на Управління соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації.

Відповідно до статті 2 Закону України від 05 червня 2012 року №4901-VI «Про гарантії держави щодо виконання судові рішень», держава гарантує виконання рішення суду про стягнення коштів та зобов'язання вчинити певні дії щодо майна, боржником за яким є, зокрема, державний орган.

Відповідно ч.1 ст.264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Керуючись ст.ст. 261,263,264 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації про відшкодування учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС компенсації по одноразовій допомозі та на оздоровлення - задовольнити повністю.

Замінити сторону виконавчого провадження, щодо виконання виконавчого листа Канівського міськрайонного суду Черкаської області № 2-а-9/2008р. від 16.05.2014 року по адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації про відшкодування учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС компенсації по одноразовій допомозі та на оздоровлення, а саме: замінити боржника Управління праці та соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації на боржника Управління соціального захисту населення Канівської районної державної адміністрації, що знаходиться за адресою м. Канів, вул. О.Кошового, 2, Черкаської області, код ЄДРПОУ 03195731.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Головуючий О . В . Хорошун

СудКанівський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення19.08.2014
Оприлюднено21.08.2014
Номер документу40201830
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —697/2005/14-а

Ухвала від 19.08.2014

Адміністративне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Хорошун О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні