Постанова
від 30.06.2009 по справі 7/71-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/71-Б

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ

ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання банкрутом

Від  "30" червня 2009 р.                                             по справі  № 7/71-Б

за заявою приватного підприємства «Древі», м.Луцьк

про банкрутство

Суддя Шум М. С.

від заявника: Рак В. М., гол. ліквідаційної комісії

СУДОМ ВСТАНОВЛЕНО:

30.04.2009р. засновником ПП «Древі»прийнято рішення  про ліквідацію підприємства та створено ліквідаційну комісію.

Під час здійснення ліквідаційної процедури боржника, ліквідаційною комісією  встановлено неможливість ПП «Древі»задовольнити вимоги кредиторів у повному обсязі (сума боргових вимог 10 275000,1 грн.) у зв'язку з недостатністю коштів та майна (вартість наявного майна 890100,9грн.), а тому на підставі ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ПП «Древі»звернулось з заявою про визнання останнього банкрутом.

Відповідно до ч. 5 ст. 7 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” боржник зобов'язаний звернутися в місячний строк до господарського суду з заявою про порушення справи про банкрутство у разі виникнення таких обставин, а саме при ліквідації боржника не у зв'язку з процедурою банкрутства встановлено неможливість боржника задовольнити вимоги кредиторів у повному обсязі.

Згідно ч. 1 ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” якщо вартості майна боржника –юридичної особи, щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, недостатньо для задоволення вимог кредиторів, така юридична особа ліквідується в порядку, передбаченому цим Законом. У разі виявлення зазначених обставин ліквідатор (ліквідаційна комісія) зобов'язані звернутися в господарський суд із заявою про порушення справи про банкрутство такої юридичної особи.

Після порушення господарським судом провадження у справі на адресу суду заяв від інших кредиторів до ПП «Древі»не надходило.

На виконання вимог ухвали суду від 03.06.2009р. заявником подано клопотання про призначення ліквідатором ПП «Древі»арбітражного керуючого –Череватого Любомира Богдановича (ліцензія Державного департаменту з питань банкрутства АВ №158526). Розглянувши дане клопотання, господарський суд вважає за необхідне задовольнити останнє.

З метою забезпечення майнових інтересів кредиторів необхідно ввести ліквідаційну процедуру та відповідно до ч. 5 ст. 23 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” зобов'язати заявника опублікувати відомості про визнання ПП «Древі»банкрутом.

Керуючись ст.ст. 11, 22, 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкрутом приватне підприємство «Древі»(місцезнаходження: м. Луцьк, вул.. Володимирська, 63, код ЄДРПОУ 33463232).

2. Відкрити ліквідаційну процедуру.

3. Ліквідатором приватного підприємства «Древі»призначити - арбітражного керуючого –Череватого Любомира Богдановича (м. Львів, вул.. Городоцька, 277, ліцензія Державного департаменту з питань банкрутства АВ №158526 від 09.01.2007р., ід. код 2452708512).

4. Зобов'язати заявника у 10-ти денний термін з дня винесення даної постанови подати до офіційного друкованого органу - газети "Голос України" або "Урядовий кур'єр", оголошення про порушення справи про банкрутство підприємства, визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури - доказ оплачений кредиторами рахунок редакції (ксерокопію) в цей же строк подати до суду.

Газетне оголошення має містити повне найменування боржника, його поштову адресу, банківські реквізити, найменування та адресу господарського суду, номер справи, дату прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури; відомості про ліквідатора (ліквідаційну комісію).

5. Зобов'язати ліквідатора Череватого Л. Б. направити за рахунок банкрута копію цієї постанови суду всім відомим кредиторам банкрута.

6. Ліквідатору подати до господарського суду:

- заяву, про те, що арбітражний керуючий не належить до жодної з категорій осіб, перелічених ст. 3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”;

- за результатами роботи подати господарському суду реєстр вимог кредиторів, звіт про свою діяльність та ліквідаційний баланс.

          Суддя                                                           М.С. Шум

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення30.06.2009
Оприлюднено11.07.2009
Номер документу4023929
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/71-б

Ухвала від 22.09.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Ухвала від 17.08.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Удовиченко О.С.

Постанова від 30.06.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 26.12.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 22.12.2006

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Ухвала від 25.07.2006

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні