Ухвала
від 23.06.2014 по справі б8/136-12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. С.Петлюри, 16тел. 239-72-81

У Х В А Л А

"23" червня 2014 р. Справа № Б8/136-12

Господарський суд Київської області в складі судді Скутельника П.Ф. , при секретарі Жилі Б.В. , розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи № Б8/136-12

за заявою комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова", ідентифікаційний код юридичної особи: 37397876, місцезнаходження: 08600, Київська обл., м. Васильків, вул. Гоголя, буд. 32,

про банкрутство комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова", ідентифікаційний код юридичної особи: 37397876, місцезнаходження: 08600, Київська обл., м. Васильків, вул. Гоголя, буд. 32,

учасники провадження у справі про банкрутство:

ліквідатор Банкрута: арбітражний керуючий ОСОБА_2., який діє на підставі постанови господарського суду Київської області від 24 грудня 2012 року у справі № Б8/136-12;

Васильківська міська рада , ідентифікаційний код юридичної особи: 34627780, місцезнаходження: 08600, м. Васильків, вул. Володимирська, буд. 2;

Кредитор 1 - Комунальне підприємство "Васильківтепломережа", ідентифікаційний код юридичної особи: 31916457, місцезнаходження: 08600, Київська область, м. Васильків, вул. Декабристів, буд. 60-А;

Кредитор 2 - ОСОБА_3, ідентифікаційний номер: НОМЕР_1, місце проживання: АДРЕСА_1

Кредитор 3 - Васильківська об'єднана Державна податкова інспекція Київської області Державної податкової служби, ідентифікаційний код: 13717863, місцезнаходження: 08600, Київська область, м. Васильків, вул. Декабристів, буд. 45;

за участю представників учасників провадження у справі про банкрутство:

від Кредитора 1: Кашуба Л.Г., яка діє на підставі довіреності № 10 від 06 січня 2014 року;

від Кредитора 2, Кредитора 3, Васильківської міської ради, Банкрута/ ліквідатор Банкрута, арбітражного керуючого Бережного А.Г.: не з'явились, -

В С Т А Н О В И В:

в провадженні господарського суду Київської області перебуває справа № Б8/136-12 за заявою комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова" про банкрутство комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова" (ідентифікаційний код: 37397876, місцезнаходження: 08600, Київська обл., м. Васильків, вул. Гоголя, буд. 32) (Банкрут ), порушена ухвалою господарського суду Київської області від 11 грудня 2012 року.

Постановою господарського суду Київської області від 24 грудня 2012 року визнано комунальне підприємство "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова" банкрутом; відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором Банкрута арбітражного керуючого ОСОБА_2.; зобов'язано ліквідатора Банкрута до завершення строку ліквідаційної процедури забезпечити виконання дій та заходів, передбачених ст.ст. 25-32, 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (надалі за текстом: "Закон про банкрутство") з урахуванням особливостей передбачених ст. 51 Закону про банкрутство; зобов'язано ліквідатора Банкрута здійснити публікацію оголошення про банкрутство комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова", про що надати суду відповідні докази; призначено засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута на 04 листопада 2013 року; зобов'язано ліквідатора Банкрута надати суду до 21 жовтня 2013 року звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, а також докази вжитих ним заходів в ході ліквідаційної процедури; вирішено інші процедурні питання у справі.

Ухвалою господарського суду Київської області від 04 листопада 2013 року продовжено строк ліквідаційної процедури у справі № Б8/136-12, передбачений ч. 2 ст. 22 Закону про банкрутство на шість місяців; відкладено судове засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута на 23 червня 2014 року; зобов'язано ліквідатора Банкрута надати суду до 16 червня 2014 року звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс банкрута з належними доказами всіх вжитих ним заходів в ліквідаційній процедурі; вирішено інші процедурні питання у справі.

Ухвалою господарського суду Київської області від 20 січня 2014 року визнано грошові вимоги по відношенню до Банкрута: комунального підприємства "Васильківтепломережа", ОСОБА_3, Васильківської об'єднаної Державної податкової інспекції Київської області Державної податкової служби.

23 червня 2014 року через відділ діловодства господарського суду Київської області від арбітражного керуючого Бережного А.Г. надійшла заява б/№, б/д (вх. № 12030/14 від 23 червня 2014 року) про участь у справі про банкрутство.

Провадження у справі № Б8/136-12 перебуває в ліквідаційній процедурі, в якій на 23 червня 2014 року призначено судове засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута.

В судове засідання 23 червня 2014 року з'явився представник Кредитора 1 та надав свої пояснення у справі; інші учасники провадження в судове засідання не з'явились, про причини неявки суд не повідомили, хоча й були належним чином повідомлені про час та місце судового засідання. Ліквідатор Банкрута в судове засідання не з'явився, вимоги постанови господарського суду Київської області від 24 грудня 2012 року та ухвали господарського суду Київської області від 04 листопада 2013 року у справі не виконав, - не надав суду для розгляду та затвердження звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс банкрута з належними доказами всіх вжитих ним заходів в ліквідаційній процедурі.

Детально дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення Кредитора 1, суд дійшов наступних висновків.

Згідно п. 1-1 розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в ред. Закону України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI, що набрала чинності з 19 січня 2013 року, положення цього Закону застосовуються господарськими судами під час розгляду справ про банкрутство, провадження в яких порушено після набрання чинності цим Законом. Провадження у цій справі про банкрутство порушено ухвалою суду від 11 грудня 2012 року, відповідно, до набрання чинності новою редакцією Закону про банкрутство та у відповідності до п. 1-1 розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (в ред., що набрала чинності з 19 січня 2013 року), в зв'язку з чим під час розгляду справи підлягають застосовуванню положення Закону про банкрутство, що діяв станом на дату порушення провадження у справі (ост. зміни від 04 листопада 2012 року).

Відповідно до ч. 2 ст. 4-1 Господарського процесуального кодексу України, господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Згідно ч. 1 ст. 5 Закону про банкрутство, провадження у справах про банкрутство регулюється цим Законом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.

Відповідно до ч. 1 ст. 32 Закону про банкрутство, після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації); відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання - передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів. Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу. Ліквідатор повідомляє державний орган з питань банкрутства про завершення ліквідаційної процедури.

Як зазначено, постановою господарського суду Київської області від 24 грудня 2012 року та ухвалою господарського суду Київської області від 04 листопада 2013 року зобов'язано ліквідатора Банкрута - арбітражного керуючого ОСОБА_2. надати суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, а також докази вжитих ним заходів в ході ліквідаційної процедури, проте ліквідатором Банкрута вимоги суду не виконано, звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута суду не подано. Жодних пояснень щодо невиконання вимог суду ліквідатором Банкрута - арбітражним керуючим ОСОБА_2. суду не надано.

Відповідно до п.п. 1, 2 ч. 1 ст. 77 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є: нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу; неподання витребуваних доказів.

В зв'язку з неподанням витребуваних судом доказів, в тому числі звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу Банкрута та доказів вжитих заходів ліквідатором в ході ліквідаційної процедури, в зв'язку з неявкою в судове засідання більшості учасників провадження, в тому числі ліквідатора Банкрута, суд дійшов висновку про необхідність відкладення судового засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу на іншу дату.

Судом встановлено, що відкладення судового засідання у справі потребує продовження строків ліквідаційної процедури у справі.

Відповідно до п. 2 ст. 22 Закону про банкрутство, строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено цим Законом.

В зв'язку з неявкою в судове засідання більшості учасників провадження у справі, в зв'язку з не завершенням ліквідаційної процедури у справі та в зв'язку з тим, що проведення у призначену дату судового засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута є неможливим в зв'язку з відсутністю в матеріалах справи звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута, суд дійшов висновку про продовження строку, встановленого ч. 2 ст. 22 Закону про банкрутство на шість місяців від раніше продовженого.

Поряд з цим, судом встановлено обставину, що має істотне значення для подальшого провадження у справі, - відповідно до п. 6 розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону про банкрутство в ред. Закону України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI, що набрала чинності з 19 січня 2013 року, з дня набрання чинності цим Законом продовжують діяти ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Протягом шести місяців з дня набрання чинності цим Законом (19 січня 2013 року) державний орган з питань банкрутства безоплатно замінює за заявою арбітражного керуючого чинну на день набрання чинності цим Законом ліцензію на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), яке відповідно до цього Закону надає право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Після закінчення цього строку втрачають чинність ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Встановлений шестимісячний термін дії ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого ОСОБА_2. сплив 19 липня 2013 року .

Детально дослідивши матеріали справи, судом встановлено, що арбітражний керуючий ОСОБА_2. діяв на підставі ліцензії Міністерства юстиції України серії НОМЕР_3, виданої 07 вересня 2012 року, яка у відповідності до п. 6 розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону про банкрутство в ред. Закону України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI, втратила чинність в зв'язку з закінченням зазначеного строку 19 липня 2013 року . Встановлено, що від ОСОБА_2. до суду не надходило доказів отримання ним свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого, що посвідчує його право на здійснення даного виду діяльності, жодних пояснень з цього приводу він не надав та наявність вказаного у нього права не доведено суду жодними доказами .

В свою чергу, остання встановлена судом обставина зумовлює необхідність розгляду питання щодо подальшої участі ОСОБА_2. у справі.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 3-1 Закону про банкрутство, якщо інше не передбачено цим Законом, арбітражні керуючі діють на підставі ліцензії арбітражного керуючого, виданої уповноваженим органом у порядку, встановленому законом.

Згідно ч. 2 вказаної норми, анулювання ліцензії арбітражного керуючого під час здійснення арбітражним керуючим своїх повноважень є підставою для усунення його від виконання обов'язків арбітражного керуючого під час провадження у справі про банкрутство. Про усунення арбітражного керуючого від виконання обов'язків з цих підстав під час провадження у справі господарський суд виносить ухвалу.

Зважаючи на те, що станом на поточну дату жодних доказів наявності у ОСОБА_2. свідоцтва на право на здійснення діяльності арбітражного керуючого суду не надано, тобто суду не надано доказів відповідності ОСОБА_2. вище вказаній нормі, в судове засідання останній не з'явився, жодних пояснень щодо поважності причини неявки в судове засідання ОСОБА_2. не надано, як і доказів отримання ним свідоцтва на право провадження діяльності арбітражного керуючого, а також враховуючи те, що вимоги ухвали, постанови суду ОСОБА_2. не виконує, то суд приходить до висновку, що ОСОБА_2. підлягає усуненню від виконання обов'язків ліквідатора у справі в зв'язку з недоведеністю останнім його відповідності вимогам ст. 3-1 Закону про банкрутство. Невідкладним є вирішення питання щодо призначення ліквідатора у справі .

Дослідивши матеріали справи, судом встановлено, що в матеріалах справи наявна заява арбітражного керуючого Бережного А.Г. про участь у справі про банкрутство б/№, б/д, яка 23 червня 2014 року через відділ діловодства господарського суду Київської області надійшла до суду, та в якій останній просить призначити його ліквідатором Банкрута. Жодних інших заяв від інших арбітражних керуючих у справі, що не були розглянуті судом, до суду не надходили. Вирішуючи питання щодо подальшого провадження у справі суд виходить з наявних матеріалів справи.

Підпунктами 1, 2, 4 ч. 3 ст. 129 Конституції України встановлено, що основними засадами судочинства є: законність; рівність усіх учасників судового процесу перед законом і судом; змагальність сторін та свобода в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості.

Відповідно до ст. 1 Закону про банкрутство, учасниками провадження у справі про банкрутство є сторони, арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор), власник майна (орган, уповноважений управляти майном) боржника, а також у випадках, передбачених цим Законом, інші особи, які беруть участь у провадженні у справі про банкрутство, Фонд державного майна України, державний орган з питань банкрутства, представник органу місцевого самоврядування, представник працівників боржника, уповноважена особа акціонерів або учасників товариств з обмеженою чи додатковою відповідальністю.

Відповідно до ст. 42, 43 Господарського процесуального кодексу України, правосуддя у господарських судах здійснюється на засадах рівності всіх учасників судового процесу перед законом і судом; судочинство у господарських судах здійснюється на засадах змагальності.

Згідно п. п. 1 - 3 ст. 3-1 Закону про банкрутство, якщо інше не передбачено цим Законом, арбітражним керуючим (розпорядником майна, керуючим санацією, ліквідатором) може бути призначено фізичну особу - суб'єкта підприємницької діяльності, яка має вищу юридичну або економічну освіту, володіє спеціальними знаннями та не є зацікавленою особою щодо боржника і кредиторів; арбітражними керуючими не можуть бути призначені: особи, які згідно з цим Законом вважаються заінтересованими; особи, які мають конфлікт інтересів, - особи, в яких виникає суперечність між особистими інтересами та повноваженнями арбітражного керуючого, що може вплинути на об'єктивність або неупередженість прийняття рішень, а також на вчинення чи невчинення дій під час виконання повноважень арбітражного керуючого; особи, які здійснювали раніше управління цим боржником - юридичною особою, за винятком випадків, коли з дня усунення цієї особи від управління зазначеним боржником минуло не менше трьох років, якщо інше не встановлено цим Законом; особи, яким заборонено здійснювати цей вид підприємницької діяльності або займати керівні посади; особи, які мають судимість за вчинення корисливих злочинів; до призначення арбітражним керуючим особа має подати до господарського суду заяву, в якій зазначається, що вона не належить до жодної категорії вищезазначених осіб. Якщо інше не передбачено цим Законом, арбітражні керуючі діють на підставі ліцензії арбітражного керуючого, виданої уповноваженим органом у порядку, встановленому законом.

Частиною 2 п. п. 11.3. Рекомендацій Президії Вищого господарського суду України від 04 червня 2004 року № 04-5/1193 "Про деякі питання практики застосування Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" роз'яснено, що згідно з частиною 1 статті 24 Закону у постанові про визнання боржника банкрутом господарський суд зазначає про відкриття ліквідаційної процедури, призначає ліквідатора. При призначенні ліквідатора суду слід враховувати ті ж обставини, що й при призначенні розпорядника майна.

На підставі викладеного, виходячи з того, що у справі жодних заяв від кредиторів Банкрута про призначення ліквідатора Банкрута не надходило, жодних заяв від інших арбітражних керуючих крім заяви арбітражного керуючого Бережного А.Г. у справі не надходило, суд дійшов висновку, що заява арбітражного керуючого Бережного А.Г. підлягає розгляду судом.

Розглядаючи заяву арбітражного керуючого Бережного А.Г. про участь у справі про банкрутство б/№, б/д судом встановлено, що в своїй заяві Бережний А.Г. повідомляє суд про те, що має свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № НОМЕР_4, видане Міністерством юстиції України 26 липня 2013 року, просить призначити його ліквідатором у справі № Б8/136-12 про банкрутство КП "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова"; в свою чергу арбітражний керуючий у своїй заяві вказує на свою відповідність законодавчим вимогам до особи арбітражного керуючого, в тому числі він вказує на те, що він не належить до жодної з категорій з осіб, щодо яких Законом про банкрутство встановлено заборону для призначення арбітражним керуючим (в тому числі ст. 114 Закону про банкрутство в ред., що набрала законної сили 19 січня 2013 року); крім того, арбітражний керуючий повідомляє суд про те, що за час провадження діяльності арбітражного керуючого порушень термінів подання інформації, передбаченої Законом про банкрутство, до державного органу з питань банкрутства, а також порушень термінів, визначених ухвалами господарських судів, і порушень законодавства не допускав; судимості за вчинення корисливих злочинів та заборони суду займатися діяльністю арбітражного керуючого не має; не є заінтересованою особою стосовно боржника та кредиторів; управління боржником раніше не здійснював. Також арбітражний керуючий Бережний А.Г. повідомляє суду про те, що як арбітражний керуючий має всі можливості виконувати обов'язки арбітражного керуючого у даній справі, має офісне приміщення, оргтехніку, засоби зв'язку (мобільний телефон, факс, Інтернет), помічника, власний автомобіль для службових поїздок.

Детально дослідивши подані документи арбітражним керуючим Бережним А.Г., на підставі викладеного, керуючись ст. 3-1 Закону про банкрутство, суд дійшов висновку про те, що кандидатура арбітражного керуючого Бережного А.Г. відповідає встановленим законодавчим вимогам (як Закону про банкрутство в ред. що набрала чинності 04 листопада 2012 року, так і ред. Закону про банкрутство, що набрала чинності 19 січня 2013 року) до арбітражного керуючого, ліквідатора зокрема, та він може бути призначений ліквідатором у справі про банкрутство; судом враховано наявність у нього організаційних та технічних можливостей належним чином виконувати повноваження ліквідатора Боржника, також суд бере до уваги відсутність будь-яких інших заяв, клопотань щодо призначення інших кандидатур ліквідатором банкрута, виходячи з чого в зв'язку з усуненням попереднього ліквідатора від виконання обов'язків ліквідатора у справі, суд вважає доцільним призначити ліквідатором Банкрута арбітражного керуючого Бережного А.Г. Присутній в судовому засіданні Кредитор 1 надав пояснення, відповідно до яких не заперечує призначення арбітражного керуючого Бережного А.Г. ліквідатором Банкрута.

Керуючись ст.ст. 3-1, 5, 13, 22, 25-32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 4-1, 77, 75, 86 Господарського процесуального кодексу України, Рекомендаціями Президії Вищого господарського суду України "Про деякі питання практики застосування Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" № 04-5/1193 від 04 червня 2004 року, суд -

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк, встановлений ч. 2 ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у справі № Б8/136-12 на шість місяців від раніше продовженого.

2. Відкласти судове засідання для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу Банкрута на 22 грудня 2014 року на 14 год. 30 хв. , яке відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну, 16, зал судових засідань № 2).

3. Усунути ОСОБА_2 від виконання ним обов'язків ліквідатора Банкрута - комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова" (ідентифікаційний код: 37397876, місцезнаходження: 08600, Київська обл., м. Васильків, вул. Гоголя, буд. 32) та припинити його повноваження ліквідатора Банкрута у справі Б8/136-12.

4. Задовольнити заяву арбітражного керуючого Бережного А.Г. б/№, б/д (вх. № 12030/14 від 23 червня 2014 року) про участь у справі про банкрутство.

5. Призначити ліквідатором комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова" (ідентифікаційний код: 37397876, місцезнаходження: 08600, Київська обл., м. Васильків, вул. Гоголя, буд. 32) арбітражного керуючого Бережного Андрія Георгійовича (ідентифікаційний номер: НОМЕР_2, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № НОМЕР_4, видане Міністерством юстиції України 26 липня 2013 року; адреса для листування: АДРЕСА_2.

Протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання цієї ухвали ОСОБА_2 передати ліквідатору КП "Управління житлово-комунального господарства міста Василькова" арбітражному керуючому Бережному А.Г. всю наявну у нього бухгалтерську та іншого роду документацію Банкрута, документацію пов'язану з провадженням у даній справі та ліквідацією Банкрута, в тому числі докази реалізації наявного майна Банкрута, докази його оцінки, печатки і штампи, всі матеріальні та наявні інші цінності Банкрута.

Ліквідаторові прийняти бухгалтерську та іншу наявну документацію, печатки, штампи, всі наявні матеріальні та інші цінності від ОСОБА_2.

6. Зобов'язати ліквідатора Банкрута надати суду до 22 грудня 2014 року звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута; виконати обов'язки, покладені на ліквідатора у справі про банкрутство Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

7. Ухвалу надіслати : державному реєстратору Реєстраційної служби за місцезнаходженням Банкрута;

Копію ухвали надіслати : учасникам провадження у справі, Управлінню з питань банкрутства департаменту нотаріату та банкрутства Міністерства юстиції України, ОСОБА_2

Суддя Скутельник П.Ф.

Дата ухвалення рішення23.06.2014
Оприлюднено29.08.2014
Номер документу40241680
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство: від Кредитора 1: Кашуба Л.Г., яка діє на підставі довіреності № 10 від 06 січня 2014 року; від Кредитора 2, Кредитора 3, Васильківської міської ради, Банкрута/ ліквідатор Банкрута, арбітражного керуючого Бережного А.Г.: не з'явились

Судовий реєстр по справі —б8/136-12

Ухвала від 07.02.2018

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 06.12.2017

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 01.02.2017

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 23.12.2016

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 23.11.2016

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 06.09.2016

Господарське

Господарський суд Київської області

Лопатін А.В.

Ухвала від 10.09.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 12.08.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 27.04.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

Ухвала від 22.12.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Скутельник П.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні