Ухвала
від 09.07.2009 по справі б-23/52
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-23/52

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

  

УХВАЛА

 09 липня 2009 р.  Справа № Б-23/52   

Господарський суд Івано-Франківської області у складі:

судді Рочняк Олександри Вікторівни  

при секретарі судового засідання Цюраку А.М.

розглянув у підготовчому засіданні матеріали справи  

за заявою: голови комісії з припинення юридичної особи Дочірнього підприємства "Еліта",  вул.Калуська, с.Залуква, Галицький район, Івано-Франківська область,77160  про порушення справи про банкрутство Дочірнього підприємства "Еліта"  вул.Калуська, с.Залуква, Галицький район, Івано-Франківська область,77160

Представники не з"явились.

СУТЬ СПРАВИ: про банкрутство Дочірнього підприємства "Еліта", с.Залуква, вул.Калуська,Галицький район, Івано-Франківська область.

Ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 12.06.09 порушено провадження у справі за заявою голови комісії з припинення юридичної особи Дочірнього підприємства "Еліта", с.Залуква, вул.Калуська,Галицький район, Івано-Франківська область про  порушення  справи про банкрутство дочірнього підприємства "Еліта" с.Залуква, вул.Калуська, Галицький район, Івано-Франківська область в порядку ст.51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

       Вказаною ухвалою суд зобов"язав голову комісії з припинення юридичної особи дочірнього підприємства "Еліта" подати перелік пред"явлених кредиторами вимог, а також результати їх розгляду та висновок експерта про вартість майна ДП "Еліта".  На виконання вищевказаної ухвали до суду надійшов звіт про оцінку майна ДП "Еліта". Однак,  суду не подано перелік пред"явлених кредиторами вимог, а також результати їх розгляду, що унеможливлює подальший розгляд справи.

Ухвалою від 30.06.09 суд відклав підготовче засідання на 09.07.09 та повторно зобов"язав голову комісії з припинення юридичної особи Дочірнього підприємства "Еліта" подати - перелік пред"явлених кредиторами вимог, а також результати їх розгляду.

Відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у підготовчому засіданні суддя оцінює подані документи, заслуховує пояснення сторін, розглядає обгрунтованість заперечень боржника.

09.07.09 представники заявника в судове засідання не з"явилися, причин неявки не повідомили, хоча налаженим чином були повідомлені про час і місце проведення судового засідання. Доказів, витребовуваних ухвалами  від 12.06.09 та 30.06.09 не надали.

Згідно ч.2 ст.4-1 ГПК України господарські суди розглядають справи  про  банкрутство  у порядку  провадження,  передбаченому  цим  Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом  України  "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Відповідно до п.5 ст.81 ГПК України, суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача не з'явився на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.

Враховуючи приписи Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд позбавлений можливості відкласти розгляд справи та повторно витребувати необхідні докази.

За таких обставин, суд  вважає за необхідне  залишити заяву голови комісії з припинення юридичної особи ДП "Еліта" без розгляду.

Керуючись Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ч.2 ст.4-1, п.5 ч.1 ст.81, ст.86  Господарського процесуального кодексу України, суд

                                                                     

                                                  УХВАЛИВ:

заяву голови комісії з припинення юридичної особи Дочірнього підприємства "Еліта", с.Залуква, вул.Калуська,Галицький район, Івано-Франківська область про  порушення  справи про банкрутство дочірнього підприємства "Еліта" с.Залуква, вул.Калуська, Галицький район, Івно-Франківська область залишити без розгляду.

Скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів ДП "Еліта", введений ухвалою суду від 12.06.09.

Ухвалу направити заявнику, боржнику, Державному реєстратору (Площа Волі,1, м.Галич) та Івано-Франківському обласному відділу з питань банкрутства (м. Івано-Франківськ, вул. С.Стрільців, 15).

Ухвалу про залишення заяви без розгляду  може бути оскаржено.

 

Суддя                                                            Рочняк О. В.

Виготовлено в АС "Діловодство суду"

                 

Помічник судді

Корпан Р.М.

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення09.07.2009
Оприлюднено11.07.2009
Номер документу4024338
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-23/52

Ухвала від 15.11.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О. В.

Ухвала від 21.07.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 30.06.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 09.07.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 12.06.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 21.05.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 24.02.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 24.12.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Постанова від 24.09.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 09.09.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні