Ухвала
від 26.08.2014 по справі 810/5040/14
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

   КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А про відмову у відкритті провадження в адміністративній справі 26 серпня 2014 року           810/5040/14           Суддя Київського окружного адміністративного суду Панченко Н.Д., розглянувши позовну заяву Прокурора Обухівського району Київської області в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Приватного акціонерного товариства «Наталка» про стягнення штрафу ВСТАНОВИВ:           Прокурор Обухівського району Київської області в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернувся до Київського окружного адміністративного суду з позовом до Приватного акціонерного товариства «Наталка» про стягнення штрафу у розмірі 1020,00 грн.           Відповідно до пункту 3 частини першої статті 109 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя відмовляє у відкритті провадження в адміністративній справі лише, якщо настала смерть фізичної особи чи припинено юридичну особу, які звернулися із позовною заявою або до яких пред'явлено адміністративний позов, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва.           Як вбачається з позовної заяви, адміністративний позов пред'явлено до Приватного акціонерного товариства «Наталка» код ЄДРПОУ 13723757.           Разом з цим, як вбачається із Спеціального витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Приватне акціонерне товариство «Наталка» припинено без правонаступництва, про що 09.04.2014 внесено запис № 18841110013000897.           З огляду на зазначене, керуючись статтями 109, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд УХВАЛИВ: У відкритті провадження у справі за позовом Прокурора Обухівського району Київської області в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Приватного акціонерного товариства «Наталка» про стягнення штрафу – відмовити. Копію ухвали разом із позовною заявою та доданими до неї матеріалами, - надіслати позивачеві. Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано в установлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Суддя                                                                                 Панченко Н.Д.

Дата ухвалення рішення26.08.2014
Оприлюднено29.08.2014
Номер документу40261041
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення штрафу

Судовий реєстр по справі —810/5040/14

Ухвала від 26.08.2014

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні