Ухвала
від 27.08.2014 по справі 179/1703/14-ц
МАГДАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 179/1703/14-ц

провадження № 2/179/581/14

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"27" серпня 2014 р. суддя Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області Новік Д. І. ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до Шевченківської сільської ради Магдалинівського району Дніпропетровської області про визнання права власності на житловий будинок та присадибні земельні ділянки по праву спадкування за заповітом, про визнання права власності на земельну ділянку (пай) по праву спадкування за заповітом,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області з позовною заявою про визнання права власності на житловий будинок та присадибні земельні ділянки по праву спадкування за заповітом, про визнання права власності на земельну ділянку (пай) по праву спадкування за заповітом.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 119-120 Цивільно-процесуального кодексу України, у зв'язку з чим, вважаю необхідним відкрити провадження у справі та призначити до судового засідання.

Керуючись ст. ст. 11, 110, 122 Цивільно-процесуального кодексу України, суддя, -

У Х В А Л И В :

Відкрити цивільне провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Шевченківської сільської ради Магдалинівського району Дніпропетровської області про визнання права власності на житловий будинок та присадибні земельні ділянки по праву спадкування за заповітом, про визнання права власності на земельну ділянку (пай) по праву спадкування за заповітом.

Призначити цивільну справу до відкритого судового розгляду в приміщенні Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області на 08 годину 15 хвилин 12 вересня 2014 року.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати в строк до дати проведення судового засідання письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Відповідно до ст. 123 ЦПК України роз'яснити відповідачу право на пред'явлення зустрічного позову до початку розгляду справи по суті.

Згідно до ст. 131 ЦПК України суд роз'яснює сторонам, що докази, які не надані до початку розгляду справи по суті, судом не приймаються.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала суду може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д. І. Новік

СудМагдалинівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.08.2014
Оприлюднено16.09.2014
Номер документу40430000
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —179/1703/14-ц

Рішення від 12.09.2014

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Новік Д. І.

Ухвала від 27.08.2014

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Новік Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні