Ухвала
від 16.09.2014 по справі 813/6321/14
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018,  м. Львів,  вул. Чоловського,  2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 УХВАЛА про залишення позовної заяви без руху 16 вересня 2014 року                                                                                    №   813/6321/14           Суддя Львівського окружного адміністративного суду Потабенко В.А., перевіривши матеріали адміністративного позову Миколаївської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області до малого приватного підприємства "ЮР-ТРАНС" про стягнення коштів з рахунків, - в с т а н о в и л а : 20.08.2014 року  Миколаївська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Львівській області  звернулася до суду з позовом до малого приватного підприємства "ЮР-ТРАНС" про стягнення з відповідача коштів на користь державого бюджету податкового боргу в сумі  13218,35 грн. Згідно ч. 2 ст. 106 КАС України, на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач надає докази, а в разі неможливості – зазначає докази, які не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів. Натомість, позивачем до позовної заяви долучено докази не по малому приватному підприємству "ЮР-ТРАНС", до якого звернені вимоги, а ТзОВ "Мережа відпочинку". За таких обставин, оскільки позивачем до матеріалів позовної заяви не було долучено доказів, позовну заяву належить залишити без руху, а позивачу надати строк для усунення недоліків, у відповідності до ч. 1 ст. 108 КАС України. Керуючись ст.ст. 106, 108 КАС України, суддя у х в а л и л а : позовну заяву залишити без руху. Позивачу надати строк до  29 вересня 2014 року для усунення вказаних в мотивувальній частині ухвали недоліків шляхом долучення належних доказів. Роз'яснити, що у випадку неусунення в установлений термін недоліку, позовна заява вважатиметься неподаною та буде повернута позивачу. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Львівського апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається через Львівський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом 5 днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.         Суддя                                                         Потабенко В.А.                                                                    

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.09.2014
Оприлюднено19.09.2014
Номер документу40474827
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/6321/14

Постанова від 27.10.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Потабенко Варвара Анатоліївна

Постанова від 27.10.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Потабенко Варвара Анатоліївна

Ухвала від 24.09.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Потабенко Варвара Анатоліївна

Ухвала від 24.09.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Потабенко Варвара Анатоліївна

Ухвала від 16.09.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Потабенко Варвара Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні