Ухвала
від 11.09.2014 по справі 817/2571/14
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                                                                      У Х В А Л А Справа  №817/2571/14   11 вересня 2014 року                                                                        м. Рівне Рівненський окружний адміністративний суд в складі судді Нор У.М., розглянувши  позовну заяву Державної податкової інспекції у м. Рівному  Головного управління Міндоходів у Рівненській  області доПриватного підприємства "Сітіз"          про припинення юридичної особи,          В С Т А Н О В И В : Державна податкова інспекція у м. Рівному Головного управління Міндоходів у Рівненській  області звернулася до суду з позовом до  Приватного підприємства "Сітіз"  про припинення юридичної особи. Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам, встановленим статтею 106 КАС України. Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства. Адміністративний позов подано у строк, установлений законом. Підстави для її повернення, залишення без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені КАС України, відсутні. Дана справа не стосується прав, свобод, інтересів та обов'язків третіх осіб. Відповідно до ч. 1 ст. 183-2 КАС України справа підлягає розгляду у скороченому провадженні. Керуючись статтями 104-106, 183-2 КАС України, суд, – У Х В А Л И В:            1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у м. Рівному  Головного управління Міндоходів у Рівненській  області до  Приватного підприємства "Сітіз"  про припинення юридичної особи. 2. Справа розглядається суддею одноособово. 3. Копію даної ухвали невідкладно надіслати відповідачу. 4. Упродовж десяти календарних днів з дня отримання ухвали, відповідач може подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду. 5. Роз'яснити відповідачу, що у разі ненадходження заперечення проти позову суддя одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, приймає постанову про задоволення позову, якщо для такого висновку достатньо повідомлених позивачем обставин. 6. Ухвала набирає законної сили відповідно до ч. 6. ст. 254 КАС України та не може бути оскаржена.                                 Суддя                                                     Нор У.М.                                                                                     

Дата ухвалення рішення11.09.2014
Оприлюднено29.09.2014

Судовий реєстр по справі —817/2571/14

Постанова від 29.09.2014

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Нор У.М.

Ухвала від 11.09.2014

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Нор У.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні