Ухвала
від 07.10.2014 по справі 820/8279/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua У Х В А Л А

"07" жовтня 2014 р. № 820/8279/14

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Єгупенко В.В., розглянувши в порядку письмового провадження клопотання по справі за адміністративним позовом

Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Атаман-Транс" про припинення юридичної особи В С Т А Н О В И В:

Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 11.06.2014 року адміністративний позов Державної податкової інспекції у Московському районі м.Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Атаман-Транс" про припинення юридичної особи - задоволено у повному обсязі. Припинено юридичну особу Товариства з обмеженою відповідальністю "Атаман-Транс" (адреса:61123, м.Харків, вул. Гвардійців Широнінців, буд.40-Г, кв.8; код ЄДРПОУ 36456584).

Через канцелярію суду 22.09.2014 року від відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців надійшов лист де вказано що відомості, які містяться в ЄДР не співпадають відомостями зазначеними у рішенні Харківського окружного адміністративного суду. Згідно з відомостями вказаними у ЄДР ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АТАМАН-ТРАНС", код ЄДРПОУ 36456584, зареєстровано за адресою: 61038, місто Харків, вул. Маршала Батицького, буд. 4.

В обґрунтування вищевказаної заяви зазначено, що вказані обставини унеможливлюють виконання судового рішення державним реєстратором відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції.

Відповідно до ч. 2. ст. 169 КАС України, питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Суд вважає, що в проведенні судового засідання не має необхідності та справу можливо вирішити без присутності осіб, які беруть участь у справі.

Суд, дослідивши клопотання Західної об'єднаної державної податкової інспекції м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області та постанову Харківського окружного адміністративного суду від 31.10.2013 року, дійшов до наступного.

Судом встановлено, що в постанові Харківського окружного адміністративного суду від 11.06.2014 року зазначено юридичну адресу відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю "Атаман-Транс" (адреса: 61123, м.Харків, вул. Гвардійців Широнінців, буд.40-Г, кв.8 ; код ЄДРПОУ 36456584) .

Проте як вбачається зі спеціального витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців місцезнаходженням юридичної особи є 61038, Харківська область, м. Харків, Московський район, вул. Маршала Батицького, будинок 4 .

Відповідно до ч. 1, ст. 169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 160, 165, 167, 169, 259 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Виправити помилку допущену в постанові Харківського окружного адміністративного суду від 11.06.2014 року по справі №820/8279/14 за позовом Державної податкової інспекції у Московському районі м.Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Атаман-Транс" про припинення юридичної особи а саме місцезнаходженням юридичної особи зазначити 61038, Харківська область, м. Харків, Московський район, вул. Маршала Батицького, будинок 4 .

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Харківського апеляційного адміністративного суду.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Єгупенко В.В.

Дата ухвалення рішення07.10.2014
Оприлюднено20.10.2014
Номер документу40925623
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —820/8279/14

Ухвала від 07.10.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Єгупенко В.В.

Постанова від 11.06.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Єгупенко В.В.

Ухвала від 12.05.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Єгупенко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні