Вирок
від 17.09.2014 по справі 522/17124/14-к
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/17124/14-к

1-кп/522/924/14

ВИРОК

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 вересня 2014 року Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді: ОСОБА_1 ,

при секретарі: ОСОБА_2 ,

за участю прокурора: ОСОБА_3 ,

адвоката: ОСОБА_4 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні обвинувальний акт, який надійшов до суду з угодою про визнання винуватості, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 22014160000000164 від 03.09.2014 року відносно:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Бучач, Тернопільської обл., громадянина України, українця за національністю, із вищою освітою, одруженого, офіційно не працюючого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 205 ч.1 КК України, суд

ВСТАНОВИВ:

Як слідує із обвинувального акту та встановлено судом, що згідно даних Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України з 12 червня 2013 року ОСОБА_5 придбав та в подальшому став засновником та директором малого підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю «Ерінг-реконструкція» (код ЄДРПОУ 24776521).

Незважаючи на те, що дане підприємство зареєстроване в державних органах влади як суб`єкт підприємницької діяльності юридична особа, ОСОБА_5 взяв участь у його придбанні не з метою здійснення господарської діяльності, як передбачено статутом підприємства, а з метою прикриття незаконної діяльності.

Так, у період з червня 2013 року по листопад 2013 року, з метою прикриття незаконної діяльності, невстановлені особи звернулись до ОСОБА_5 , якому запропонували за грошову винагороду придбати суб`єкт підприємницької діяльності, на що останній, керуючись корисливим мотивом, погодився, хоча усвідомлював, що він фактично проводити фінансово-господарську діяльність не буде, а зазначене підприємство буде використовуватись іншими особами від його імені з метою прикриття незаконної діяльності, тим самим вступив в злочину змову з невстановленими досудовим слідством особами. При цьому ОСОБА_5 розумів, що ніякого відношення до діяльності зареєстрованого ним суб`єкта підприємницької діяльності він не матиме, керівництво підприємством та формування податкової звітності чи ведення бухгалтерського обліку не здійснюватиме.

На виконання спільного злочинного умислу, направленого на придбання фіктивного суб`єкту підприємницької діяльності, при невстановлених досудовим розслідуванням обставинах, ОСОБА_5 за попередньо змовою з невстановленими досудовим розслідуванням особами, виконав всі необхідні вимоги, передбачені законодавством для придбання МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція», а саме 12.06.2013 подав до виконавчого комітету Одеської міської ради документи, необхідні для перереєстрації та внесення змін до статуту підприємства, які підготовив та підписав особисто.

Таким чином, ОСОБА_5 , фактично набув право власності на МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція».

Крім того, ОСОБА_5 при невстановлених досудовим розслідуванням обставинах, за попередньою змовою з невстановленими досудовим розслідуванням особами, 25.06.2013 відкрив поточний рахунок МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція» в відділенні № 7 ПАТ «АБ «Радабанк», отримав електронні ключі від Інтернет банкінгу та ключ електронного підпису, які передав невстановленим досудовим розслідуванням особам.

Реєстрація МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція» в органах державної влади, отримання необхідних реквізитів: назви, юридичної адреси, особистих даних службових осіб підприємства, індивідуального податкового номеру платника податку на додану вартість вказаного підприємства, відкриття поточного рахунку та придбання печатки підприємства надало можливість невстановленим досудовим розслідуванням особам, прикриваючись зовнішньо законним фактом реєстрації МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція», здійснювати неконтрольовані державою фінансові операції без надання реальних даних власника підприємства та ведення ним господарської діяльності відповідно до вимог законодавства України.

Після проведення перереєстрації і внесення змін до статутних документів та відкриття поточного рахунку в банківській установі, ОСОБА_5 за попередньою змовою з невстановленими досудовим розслідуванням особами в період червня-листопада 2013 року, з періодичністю один-два рази в місяць, за матеріальну винагороду, підписував фінансово-господарські документи та документи фінансово-бухгалтерської звітності МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція». При цьому ОСОБА_5 не приймав жодної участі при укладенні договорів від імені МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція», проведенні розрахунків та постачанні товарів.

Використовуючи МП у вигляді ТОВ «Ерінг-реконструкція» для прикриття незаконної діяльності, невстановлені слідством особи уникнули контролю за своєю діяльністю зі сторони контролюючих органів, оскільки всі документи складались та подавались від імені ОСОБА_5 , який не приймав фактичної участі у діяльності підприємства.

Внаслідок злочинних дій, ОСОБА_5 , за попередньою змовою з невстановленими особами, створив всі умови для діяльності фіктивного підприємництва та у повному обсязі реалізував свою мету, спрямовану на придбання суб`єкта підприємницької діяльності від свого імені з метою прикриття незаконної діяльності, яка була виражена у наданні послуг пов`язаних з перерахуванням грошових коштів по рахункам підприємств та вчиненні інших правочинів від його імені.

Таким чином, ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.1 ст. 205 КК України за кваліфікуючими обставинами здійсненні фіктивного підприємництва, тобто придбанні суб`єкта підприємницької діяльності (юридичної особи) з метою прикриття незаконної діяльності.

В судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_5 свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.205 ч.1 КК України визнав повністю та підтвердив, що угода про визнання винуватості укладена добровільно, не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді. Крім того, обвинувачений ОСОБА_5 зазначив, що розуміє надані йому законом права, розуміє наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості, передбачені ст. 473 КПК України, характер пред`явленого обвинувачення та вид покарання, який до нього буде застосований в результаті затвердження угоди про визнання винуватості та наполягає на його затвердженні.

Прокурор відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 в судовому засіданні просила суд затвердити угоду про визнання винуватості від 04.09.2014 року, укладену між підозрюваним ОСОБА_5 та прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 .

Суд, вивчивши надані матеріали, вислухавши доводи адвоката, пояснення обвинуваченого та вимоги прокурора, приходить до наступного.

Відповідно до ст. 468 КПК України у кримінальному провадженні може бути укладена угода між прокурором та підозрюваним про визнання винуватості. Згідно ст. 469 КПК України, угода про визнання винуватості може бути укладена між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам.

Судом встановлено, що ОСОБА_5 обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ч.1 КК України, яке згідно ст. 12 КК України, є злочином середньої тяжкості.

При цьому судом з`ясовано, що обвинувачений ОСОБА_5 цілком розуміє права, визначені п. п. 1 - 4 ч. 4 ст. 474 КПК України, наслідки укладення та затвердження даної угоди, передбачені ч. 2 ст. 473 КПК України, характер обвинувачення, вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до нього у разі затвердження угоди судом.

Дослідивши угоду про визнання винуватості та переконавшись, що укладена угода є добровільним волевиявленням обвинуваченого, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді, з`ясувавши у обвинуваченого, чи цілком він розуміє наслідки затвердження угоди, роз`яснивши обвинуваченому його право на справедливий судовий розгляд, встановивши правильне розуміння обвинуваченого змісту та наслідків затвердження угоди, а також перевіривши його відповідність вимогам кримінального процесуального законодавства, заслухавши доводи учасників підготовчого судового засідання та роз`яснивши їм обмеження права, щодо оскарження вироку, передбачені ст. 473 КПК України, суд вважає, що угода про визнання винуватості, укладена між підозрюваним ОСОБА_5 та прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 відповідає вимогам КПК України, умови угоди не суперечать інтересам суспільства і не порушуються права, свободи чи інтереси сторін або інших осіб, узгоджені вид та міра покарання відповідають загальним засадам призначення покарання, визначених ст. 65 КК України, у зв`язку із чим суд вважає, що угода підлягає затвердженню.

Також суд враховує обставини, що пом`якшують покарання обвинуваченого ОСОБА_5 , згідно ст. 66 КК України, а саме: щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, позитивну характеристику за місцем проживання.

Обставин, які обтяжують покарання згідно ст.67 КК України обвинуваченого ОСОБА_5 , суд не вбачає.

Питання про речові докази вирішується судом відповідно до ст. 100 КПК України.

Процесуальні витрати розподіляються судом відповідно до ст. 124 КПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 100, 124,314, 373, 374, 468, 475 КПК України, суд

ЗАСУДИВ:

Угоду про визнання винуватості від 04.09.2014 року, укладену між підозрюваним ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_3 - затвердити.

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.205 ч.1 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу у розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що у грошовому еквіваленті становить 34000 ( тридцять чотири тисячі) гривень.

Міру запобіжного заходу ОСОБА_5 не обирати.

Речові докази:

- грошові кошти у розмірі 71820 грн.; п`ять прозорих поліетиленових пачок в яких знаходяться купюри номіналом 100 грн. на суму 500000 грн.; п`ять прозорих поліетиленових пачок в яких знаходяться купюри номіналом 200 грн. на суму 1000000 грн. повернути ОСОБА_6

-документи на 21 аркуші повернути ОСОБА_6 ;

-пластикова папка чорного кольору в якій знаходяться документи на 19 аркушах повернути ОСОБА_6

-блокнот-щоденник біло-синього кольору повернути ОСОБА_6 ;

-пакет білого кольору в якому знаходяться документи на 182 аркушах повернути ОСОБА_6 ;

-пакет за написом «Національний кредитний банк» з паперовою папкою, в якій знаходяться п`ять документів з печатками ТОВ «Чорномор-Трейд», візитка ОСОБА_7 , повернути ОСОБА_6 ;

-папка з уставними документами «Б И» ТОВ «Бізнес Інтелект» на 207 аркушах повернути ОСОБА_6 ;

-папка з документами ТОВ «Чорномор-Трейд» на 141 аркуші повернути ОСОБА_6 ;

-візитка ПП «Бізнес компані» зернова компанія ОСОБА_8 та 6 листочків для записів повернути ОСОБА_6 ;

-печатка « ІНФОРМАЦІЯ_2 » повернути ОСОБА_6 ;

-печатка «Олтекс Трейд». повернути ОСОБА_6

-платіжна картка Universal Bank Visa НОМЕР_1 на ім`я « ОСОБА_9 » - 1шт. повернути ОСОБА_10 ;

-платіжна картка ОСОБА_11 4073601514188647 на ім`я « ОСОБА_12 » - 1шт. повернути ОСОБА_10 ;

-платіжна картка ОСОБА_11 4073601518751085 на ім`я « ОСОБА_9 » - 1шт. повернути ОСОБА_10 ;

-платіжна картка ОСОБА_11 4073601516049789 на ім`я « ОСОБА_9 » - 1шт. повернути ОСОБА_10 ;

-платіжна картка Приват Банк Maestro 6762462035654016 миттєва - 1шт. повернути ОСОБА_10 ;

-платіжна картка Приват Банк Maestro 6762462054304016 миттєва - 1шт. повернути ОСОБА_10 ;

-кліше до печатки з написом «Приватний нотаріус Київський міський нотаріальний округ ОСОБА_13 » - 1 шт. повернути ОСОБА_10 ;

-роздруківка інструкцій з експлуатації цифрової дзеркальної фотокамери марки Sony на 61 арк. повернути ОСОБА_10 ;

-роздруківка книжки Распутин на 67 арк. повернути ОСОБА_10 ;

-виписки по банківським рахункам на 3 арк. повернути ОСОБА_10 ;

-роздруківка книжки «йога для жінки» та копія паспорту громадянки ОСОБА_14 та 107 арк. повернути ОСОБА_10 ;

-конверт на адресу ОСОБА_15 на 1 арк. повернути ОСОБА_10 ;

-печатка ТОВ «Чорномор-Трейд» код 38227148 1 шт. - повернути ОСОБА_6 ;

-документи фінансово господарської діяльності між «НВКП «Діалог-Плюс» на 23 арк. -повернути ОСОБА_6 ;

-договір № 1104 від 12.03.2012 на 4 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-акти здачі прийняття товарів за видатковими накладними № 1931 від 19.03.2012 та розрахункова накладна № 1537 від 19.03.2012 на 3 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-довіреність 16 від 10.05.2012 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-копія рахунку фактури№ К-00000005 від 10.05.2012 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-документи довіреність № 921 від 25.04.2013, специфікація № 3 від 24.02.2013, всього на 3 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-додаткова угода № 1 до Договору банківського рахунку № 010/255/1РКО-14 від 25.04.2014 та квитанція № 6213_25 від 06.05.2014 на 2 арк. - повернути ОСОБА_6

-грошовий чек № Л34919218, рахунок подавця чеку 26006300000526, від 06.05.2014, про видачу ОСОБА_16 грошових коштів в сумі 2 082 820,00 грн. повернути ОСОБА_6

-чекова книжка для отримання готівки ПП «Науково-виробнича комерційна компанія «Діалог-Плюс», номери чеків з ЛЗ4919101 до ЛЗ4919125 повернути ОСОБА_6 ;

-чекова книжка для отримання готівки ТОВ «Фенікс-Агро Плюс», номери чеків з ЛЗ4918976 до ЛЗ4919000 - повернути ОСОБА_6

-чекова книжка для отримання готівки ТОВ «Чорномор-Трейд», номери чеків з ЛЗ4919201 до ЛЗ4919225- повернути ОСОБА_6

документи ТОВ «Аксон-Групп», в файлі;

-документи ТОВ «Імперія ЛТД», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Інвестиційні ініціативи т модернізація», в файлі- повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Аксон-Групп», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Аксон-Групп», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Інвестиційні ініціативи т модернізація», в файлі- повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Сільськогосподарське підприємство «Укрпродекспо-Юг», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Інтерія ЛТД», в файл і- повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Аксон-Групп», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Аксон-Групп», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Чорномор-Трейд», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Олтекс Трейд», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Інвестиційні ініціативи та модернізація», в файл - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Олтекс Трейд», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-документи ТОВ «Кепітал Трейд», в файлі - повернути ОСОБА_6 ;

-договір № 114/ИНС/7 про надання в тимчасове користування фізичній особі індивідуального сейфу ПАТ «АБ «Радабанк» для зберігання документів, грошових коштів та цінностей від 03.03.2014, на 2-х арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-видатковий позабалансовий ордер № 13677.6109 від 03.03.2014 ПАТ «АБ «Радабанк», н 1-му арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція № 13676.6109 від 03.03.2014 ПАТ «АБ «Радабанк», н 1-му арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція № 13672.6109 від 03.03.2014 ПАТ «АБ «Радабанк», н 1-му арк. - повернути ОСОБА_6 ;

- кругла печатка ТОВ «Аксон-Групп» - повернути ОСОБА_6 ;

-кругла печатка ТОВ «Никастрой» - повернути ОСОБА_6 ;

-кругла печатка МП у вигляді ТОВ «Ерінг-Реконструкція» - повернути ОСОБА_6 ;

-кругла печатка ТОВ «Інвестиційні ініціативи та модернізація» - повернути ОСОБА_6 ;

-кругла печатка ПП «Науково-виробнича комерційна компанія «Діалог Плюс» - повернути ОСОБА_6 ;

-шість порожніх корпусів печаток, в яких відсутні кліше - повернути ОСОБА_6 ;

- 20 000 (двадцять тисяч) доларів США, а саме: 150 (сто п`ятдесят) банкнот номіналом 100 доларів США, 100 (сто) банкнот номіналом 50 доларів США. - повернути ОСОБА_10 ;

- 144 грошових чеки повернути в ПАТ «АБ «Радабанк»;

- документ з написом «Розділ ІІ. Отримані податкові накладні» на 1 аркуші - повернути ОСОБА_6 ;

- податкова накладна № 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 14, 16, 4, 19, 31 ТОВ «Фенікс Агор Плюс» на 12 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- реестр документов за декабрь 2013 на 1 аркуші - повернути ОСОБА_6 ;

- расходные накладные № 229, 230, 232 ТОВ «Фенікс Агро Плюс» на 3 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- акты оказания услуг ТОВ «Фенікс Агро Плюс» № 234, 238, 240, 242, 248, 251, 255, 258, 260, 265, 269, 273, 277 на 13 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- реєстр документов за ноябрь 2013 на 1 аркуші- повернути ОСОБА_6 ;

- расходная накладная ТОВ «Фенікс Агро Плюс» № 104, 131 на 3 аркушах- повернути ОСОБА_6

- свідоцтво про реєстрацію ФОП ОСОБА_17 та витяг на 3 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- виписки з Інтернету щодо ТОВ «ЧОРНОМОР-ТРЕЙД» на 3 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- витяг з Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців ОСОБА_18 - № 231458 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- витяг з Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців № 231459 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- витяг з Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців № 231460 на 1 аркуші- повернути ОСОБА_6 ;

- наказ ТОВ «ЧОРНОМОР - ТРЕЙД» № Д-2/10 на 1 аркуші; - повернути ОСОБА_6

- ксерокопія паспорту ОСОБА_16 та ідентифікаційного коду 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- Свідоцтво № НОМЕР_2 на 1 аркуші- повернути ОСОБА_6 ;

- довідка АА 3 919824 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- довідка про взяття на облік на 1 аркуші - повернути ОСОБА_6 ;

лист формату А4 з написом ТОВ «Чорномор - Трейд» на 1 аркуші- повернути ОСОБА_6 ;

- жорсткий диск «Samsung» HD 103SJ s/n: S246J9FB303736- повернути ОСОБА_6 ;

- жорсткий диск «Seagate» Barracuda ST 3400 14A s/n: 5JV3659V- повернути ОСОБА_6 ;

- счет на оплату № 301, 305, 304, 303 ТОВ «Чорномор-Трейд» - на 4 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- счет на оплату № 131, 104, 277, 273, 269, 265, 260, 258, 255, 251, 248, 242, 240, 238, 234, 232, 229, 230, ТОВ «Феникс-Агро Плюс» на 18 аркушах - повернути ОСОБА_6 ;

- податкова накладна № 1, 3, 4, 5 ТОВ «Чорномор - Трейд» на 4 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- податкова накладна № 29, 28, 24, 23, 20, 18 на ТОВ «Феникс Агро Плюс» на 6 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- документ «Розділ ІІ отримані податкові накладні» на 7 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- расходная накладная № 305, 304, 303, 301 ТОВ «Чорномор Трейд» на 4 аркушах; - повернути ОСОБА_6

- видаткова накладна № П-00000001, П-00000002 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- банківська квитанція від 18.03.2014 на 1 аркуші- повернути ОСОБА_6 ;

- документ «Розділ ІІ Отримані податкові накладні» - на 4 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- ксерокопія податкових накладних № 31, 4 ТОВ «Фенікс-Агро Плюс» на 2 аркушах. - повернути ОСОБА_6 ;

- жорсткий диск «Samsung» SP 0411N s/n: S01JJ80XA16825- повернути ОСОБА_6 ;

- електронний ключ № 28-3130838- повернути ОСОБА_6 ;

- флешка синього кольору «Bifit» - повернути ОСОБА_6 ;

- печатка ПП «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 31431696- повернути ОСОБА_6 ;

- сім картка № НОМЕР_3 - повернути ОСОБА_6 ;

- карта MicroSD Samsung- повернути ОСОБА_6 ;

- візитка картка «Рада банк» з написом від руки «n.shatsilo@»- повернути ОСОБА_6 ;

- візитна картка ОСОБА_19 - повернути ОСОБА_6 ;

- візитна картка Fort.Labs- повернути ОСОБА_6 ;

- 15 аркушів паперу з написами виконаними ручним способом- повернути ОСОБА_6 ;

- аркуш паперу з відтисками печаток «Бізнес Інтелект» - повернути ОСОБА_6 ;

- договір банківського рахунку № 1313/БРЮ/7 від 10.10.2013 на 10 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- канцелярський файл в середині якого знаходяться витакові накладні, податкові накладні, тощо укладені між ТОВ «РОСТГРУП-ЮГ» та ТОВ «ІЛЛІЧІВСЬКЖИТЛОІНВЕСТ» - на 43 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- товарно-транспортна накладна № 49-55 на 7 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- банківські роздруківки ПаТ АБ РАДАБАНК на 10 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- рішення засновника № 3 на 1 аркуша- повернути ОСОБА_6 ;

- ксерокопія паспорт та документів про навчання на імя ОСОБА_20 на 14 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- два примірника акта прийому передачі від 01.10.2013 ТОВ «Фенікс Агро Плюс» - на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- два примірника акта прийому передачі від 01.10.2013 ТОВ «Чорномор Трейд» - на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- договір № 414/БРЮ/7 від 02.04.2014 з додатком на 5 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- виписка з Реєстру серія АД № 170384 на 1 аркуша- повернути ОСОБА_6 ;

- ксерокопія паспорту ОСОБА_21 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- ксерокопія паспорту ОСОБА_22 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- статут ТОВ «Бізнес-Інтелект», в прошитому виді на 8 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- рахунки на оплату, податкові накладні, тощо ТОВ «Інвестиційні ініціативи та модернізація» у канцелярському файлі на 12 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- договір купівлі продажу товарів № 09/01 від 08.01.2013, у двох примірниках на 4 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- договір купівлі продажу товарів № 28/04 від 04.04.2013 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- договір купівлі продажу товарів № 25/02 від 07.02.2013 на 2 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- податкова накладна 108, 107, 457, 921 ТОВ «ОЛТЕКС ТРЕЙД» - на 4 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- счет на оплату № 100107, 72533, 90457 ТОВ «ОЛТЕКС ТРЕЙД» - на 3 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- расходная накладная № 100108, 100107, 72533, 90457 ТОВ «ОЛТЕКС ТРЕЙД» - на 4 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- договір комісії на придбання товарів від 28.10.2013 на 1 аркуша- повернути ОСОБА_6 ;

- документ «Уважаемые клиенты» на 1аркуші- повернути ОСОБА_6 ;

- документ у таблиці на 3 аркушах- повернути ОСОБА_6 ;

- лист до Управління національного банку України в Одеській області на 1 аркуші. - повернути ОСОБА_6

-рахунок на оплату № 81361 від 28.08.2013 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-акт № 81361 від 28.08.2013 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-податкова накладна 1361 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-рахунок № НОМЕР_4 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-накладна № 81063 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-накладна № 1063 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-рахунок № НОМЕР_5 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-накладна № 111214 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-накладна № 1214 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500047 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-накладна № 1021 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500042 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція 36065 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500047 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500052 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500062 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500060 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція FJB1401466500095 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-файл з написом на ньому «замена константа» в якому знаходиться договір відповідального зберігання від 05.08.2013 на 4 арк. На новому навяний аркуш з написом «Єкземпляр Аксон Груп»; договір відповідального зберігання від 05.08.2013 на 4 арк.; блокнот «мой палн по завоеванию мира»; мобільний телефон Самсунг GT85722 IMEI НОМЕР_6 - повернути ОСОБА_6 ;

-флешка 7271J 9095IHM8H- повернути ОСОБА_6 ;

-флешка SILICON POWER- повернути ОСОБА_6 ;

-флешка 4-338-0- повернути ОСОБА_6 ;

-флешкаД-09- повернути ОСОБА_6 ;

-флешка С0335-9- повернути ОСОБА_6 ;

-флешка Б-18 п9- повернути ОСОБА_6 ;

-флешка Bifit- повернути ОСОБА_6 ;

-флешка у вигляді кулі - повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція № 66422 на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-брелок з екраном 28-3131335-9- повернути ОСОБА_6 ;

-брелок з екраном 28-3131381-9- повернути ОСОБА_6 ;

-брелок з екраном 28-3131338-0- повернути ОСОБА_6 ;

-брелок з екраном 28-3130840-9- повернути ОСОБА_6 ;

-брелок з екраном 28-3130831-7- повернути ОСОБА_6 ;

-аркуш паперу з написом ручним способом «Служба міжнародних автомобільних перевезень» на 1 арк. - повернути ОСОБА_23 ;

-чекова книжка ТОВ "Чорномор-трейд" № ЛИ8802826 Райффайзен Банк Аваль, місце її виявлення позначено цифрою 6 на план схемі, поміщено до поліетиленового пакету чорного кольору із пояснювальною биркою"Пакет №4 додаток до протоколу огляду" описом вмісту та підписами присутніх і слідчого - повернути ОСОБА_6 ;

-ноутбук марки Acer aspire E1-531G s/n:NXM7BEU0012490D9FE1601 із зарядним пристроєм від нього, окремо слід зазначити, що під час виявлення вказаного ноутбука, він був підключений до мережі та був включений, та під час проведення огляду відкритих програм виявлено електронну переписку з адреси ІНФОРМАЦІЯ_3 , яка за допомогою функції збереження зображень та функції "PrintScreen" записана на лазерний оптичний носій інформації марки TDK DVD-R 1-16x speed 4.7GB. Лазерний оптичний носій інформації також долучається до дійсного протоколу - повернути ОСОБА_6 ;

-нетбук марки SAMSUNG NP-N127 s/n ZQLA93LZ400220A із зарядним пристроєм - повернути ОСОБА_6 ;

- флешнакопичувач синього кольору б/н - повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопія титульної сторінки статуту ТОВ "Бізнес-інтелект", на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопія зміни до статуту ТОВ "Бізнес-інтелект", на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-протокол № 6 від 26.04.2014 загальних зборів ТОВ "Бізнес-інтелект", на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-аркуш паперу формату А-4 із печатним текстом "Подолян ОСОБА_24 , із зворотнього боку аркушу рукописні записи, які починаються з: "787-98-78..." та закінчуються "...32000"- повернути ОСОБА_6 ;

- товарний чек не заповнений із штампом ЧП "Восход"- повернути ОСОБА_6 ;

-квитанція № 2132007 від 24.04.2014 платник ТОВ "Чорномор-трейд"- повернути ОСОБА_6 ;

-аркуш паперу із друкованим текстом який починається: "Додаткові комісії для юросіб Сума зняття Додаткова комісія ТОВ "Чорномор-трейд" та закінчується "...41 213,72", також є рукописні записи "х0,05% 8.850 41 220"- повернути ОСОБА_6 ;

- аркуш паперу формату А-4 із друкованим текстом який починається: " Товариство з обмеженою відповідальністю "Сантан бріз" (ТОВ "сантан бріз")..." та закінчується: "... оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів"- повернути ОСОБА_6 ;

-аркуші паперу формату А-4 у кількості 4 аркушів із друкованим текстом який починається на першому аркуші: "БИЗНЕС-ПЛАН ЦЕЛЬ..." та закінчується на четвертому аркуші: "... Прибыль к распределению 2,55%"- повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопії сторінок паспорту на ім`я ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_4 із ІПН вказаної особи- повернути ОСОБА_6 ;

-довідка про відкриття рахунків ТОВ "Чорномор-трейд" в АТ Райффайзен Банк Аваль, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопія платіжного доручення №1230 від 21.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопія платіжного доручення №1232 від 24.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопія платіжного доручення №1235 від 02.04.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-ксерокопія платіжного доручення №1231 від 24.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-оригінал договору №97044 на обслуговування банківського рахунку за допомогою "БНК Клієнт-Банк" від 24.04.2014, на 4 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-оригінал договору №970044 банківського рахунку від 24.04.2014, на 2 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-лист Міндох вих №4033/7/15-32-20-02-10 від 18.04.2014 "Термінова телеграма" без підпису, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-лист Міндох вих №3550/7/15-32-20-02-10 від 08.04.2014 "Термінова телеграма" без підпису, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-аркуш паперу формату А-4 із друкованим тестом, який починається:"№245/ДСК ЛЮТИЙ 2014 Ймовірні"податкові ями"..." та закінчується: "... 37872908 ПП "Тесті Продактс" 32294926" ТОВ "Фоззі-Фуд" транзитер 131,02 28";- повернути ОСОБА_6 ;

-аркуш паперу формату А-4 із друкованим тестом, який починається:"№245/ДСК СІЧЕНЬ 2014 Ймовірні"податкові ями"..." та закінчується: "... 37872908 ПП "Тесті Продактс" 32294926" ТОВ "Фоззі-Фуд" транзитер 131,02 24"- повернути ОСОБА_6 ;

-акт приймання-здачі виконаних робіт від 19.12.2013 між ТОВ "Копійка-Центр" та ТОВ "Олтекс Трейд", підписаний лише з боку останнього, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

- податкова накладна ТОВ "Чорномор-трейд" від 07.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-акт надання рпослуг № 315 від 07.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-рахунок на оплату № 315 від 07.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-податкова накладна ТОВ "Чорномор-трейд" від 03.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-документ "расходная накладная" № 311 від 03.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-рахунок на сплату № 311 від 03.03.2014, на 1 арк.; - повернути ОСОБА_6 ;

-податкова накладна ТОВ "Чорномор-трейд" від 03.03.2014, на 1 арк.; - повернути ОСОБА_6 ;

-документ "расходная накладная" № 310 від 03.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-рахунок на сплату № 310 від 03.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-податкова накладна ТОВ "Чорномор-трейд" від 03.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-документ "расходная накладная" № 309 від 03.03.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-рахунок на сплату № 309 від 03.03.2014, на 1 арк.; - повернути ОСОБА_6 ;

-договір №004/255/1РКО 14 з додатками, всього на 22 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-довідка Укргазбанк №0224 від 25.04.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-договір банківського рахунку №010/255/1РКо-14 від 25.04.2014 з додатками, всього на 14 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-акт про введення в експлуатацію системи "Клієнт-Інтернет-Банк", на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

-акт приймання-передачі захищеного носія електронно-цифрового підпису від 25.04.2014, на 1 арк. - повернути ОСОБА_6 ;

Судові витрати за проведення експертизи спеціальних технічних засобів № 116 від 31.07.2013 року на загальну суму 1574,40 грн. стягнути з ОСОБА_5 на користь держави.

Цивільний позов в кримінальному провадженні не заявлявся.

Вирок може бути оскаржений з підстав, передбачених ст. 394 КПК України шляхом подачі через Приморський районний суд м. Одеси в апеляційний суд Одеської області, апеляції протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку. Копія вироку негайно після його проголошення вручається обвинуваченому та прокурору.

Суддя Приморського

районного суду м.Одеси ОСОБА_1

17.09.2014

Дата ухвалення рішення17.09.2014
Оприлюднено12.01.2023
Номер документу41205440
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —522/17124/14-к

Постанова від 17.09.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

Постанова від 17.09.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

Постанова від 08.10.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

Постанова від 08.10.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

Постанова від 15.09.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

Постанова від 15.09.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

Вирок від 17.09.2014

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Капля О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні