Ухвала
від 06.04.2009 по справі 21/108-08-3670
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/108-08-3670

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про призначення засідання суду

"06" квітня 2009 р.Справа № 21/108-08-3670

За заявою Кредитора: Управління Пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеси до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю „Алекс –авто”, м. Одеса;

про визнання відсутнього боржника банкрутом.                                                                                                                                            

                                                                                                                               СУДДЯ    ЗЕЛЕНОВ Г.М.

        СУТЬ СПОРУ: 27.08.2008 р. Кредитор, УПФУ в Приморському районі м. Одеси, звернувся до господарського суду із заявою про визнання боржника –ТОВ „Алекс –авто” - банкрутом, оскільки останній неспроможний виконати свої грошові зобов'язання у сумі 340 грн. 00 коп.,  після настання встановленого строку їх сплати.  

         Постановою господарського суду від 21.10.2008 р. ТОВ „Алекс –авто” визнано банкрутом, відносно нього відкрита ліквідаційна процедура та призначено ліквідатора банкрута –представника ініціюючого кредитора –начальника юридичного відділу УПФУ в Приморському районі м. Одеси –Васильєву С.М., якого було зобов'язано здійснити щодо банкрута ліквідаційні заходи, передбачені ст. ст. 22-26, 29-34,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, та після завершення усіх розрахунків із виявленими кредиторами надати до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс на затвердження.

          Пунктом 8 постанови господарського суду від 21.10.2008 р. ліквідатора зобов'язано не рідше одного разу на місяць надавати до господарського суду та комітету кредиторів (кредиторам) письмову інформацію щодо проведення ліквідаційною процедурою банкрута.

          Згідно пункту 10 постанови господарського суду від 21.10.2008 р. господарським судом встановлено строк ліквідаційної процедури до 21 квітня 2009 р.

          Враховуючи те, що зі дня винесення постанови про визнання банкрутом ТОВ „Алекс –авто” ліквідатором не надано жодної інформації про хід ліквідаційної процедури банкрута та у зв'язку із закінченням строку ліквідаційної процедури ТОВ „Алекс –авто”, господарський суд вважає за необхідне призначити справу до розгляду та витребувати письмовий звіт про хід ліквідаційної процедури ТОВ „Алекс –авто”.

          Керуючись ст.ст. 24, 32, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -  

У Х В А Л И В:    

      

1. Справу призначити до розгляду у засіданні суду на “24” квітня 2009 р. о 10:20 год.

Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду (м. Одеса, проспект Шевченка,29), зал судового засідання № 9 (четвертий поверх).

2. Зобов'язати:

Кредитора: письмовий відзив про виконання ліквідатором своїх повноважень.

Ліквідатора: надати відповідно до статті 32, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" письмовий звіт про хід ліквідаційної процедури до якого додати: акт інвентаризації  та  оцінки   майна   банкрута,  докази вжиття   заходів, спрямованих  на  пошук,  виявлення  та  повернення майна банкрута, письмові докази повідомлення належним чином всіх відомих йому кредиторів про визнання ТОВ „Алекс банкрутом в тому числі державну податкову інспекцію та інші державні органи, які здійснюють контроль  за правильністю та своєчасністю сплати обов'язкових платежів, надходження заяв кредиторів з вимогами до боржника;  докази про відсутність ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства.

3. Визнати явку: ліквідатора, кредитора у судове засідання обов'язковою.

4. Копію ухвали направити: ліквідатору, кредитору.

 

Суддя                                                                                 Зеленов Г.М.

Дата ухвалення рішення06.04.2009
Оприлюднено29.07.2009
Номер документу4144346
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/108-08-3670

Ухвала від 06.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 24.04.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні