Ухвала
від 09.07.2009 по справі 12/224пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/224пн

                         ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                        83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157

                                                           У Х В А Л А  

                                  ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

09.07.09 р.                                                                                        Справа № 12/224пн                     

Господарський суд Донецької області у складі  колегії суддів: головуючого судді:  Склярук О.І.,

суддів: Ломовцевої Н.В., Мєзєнцева Є.І.

при секретарі судового засідання Лозовій Н.С.

розглянувши матеріали справи,

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю „ Агробудіндустрія” м. Волноваха

до відповідача: Концерна „ Донецькоблагробуд” м. Донецьк

за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: 1. Закрите акціонерне товариство „ Волноваський агробуд” м. Волноваха, 2. Відкрите акціонерне товариство  „ Мар'їнський агробуд” м. Красногорівка,  3. Закрите акціонерне товариство                      „ Першотравневий агробуд” с.м.т. Мангуш,  4. Закрите акціонерне товариство „ Амвросіївський агробуд” м. Амвросіївна, 5. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Слов'янський райагробуд” м. Слов'янськ,  6. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Добропільський агробуд” м.Добропілля, 7. Відкрите акціонерне товариство „ Новоазовський райагробуд” м.Новоазовськ,  8. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Красноармійський агробуд”,                9. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Сприяння”  м.Донецьк, 10. Закрите акціонерне товариство „ Краснолиманський агробуд” м. Красний Лиман, 11. Закрите акціонерне товариство „ Артемівський ПМК-8” м.Артемівськ, 12.  Відкрите акціонерне товариство                          „ Донецьке автотранспортне підприємство № 0561” м.Донецьк, 13. Товариство з обмеженою відповідальністю „Артемівськбуд” м.Артемівськ, 14. Товариство з обмеженою відповідальністю „Будівельник” м.Амвросіївка, 15. Товариства з обмеженою відповідальністю „Красноармійськбудсервіс” м.Красноармійськ, 16. Товариство з обмеженою відповідальністю „Фірма „Облагробуд” м.Донецьк, 17. Товариство з обмеженою відповідальністю                           Профіт – Сайт” м.Донецьк, 18. Товариства з обмеженою відповідальністю „Афіна”  м.Донецьк

про  визнання недійсним з моменту прийняття рішення  засідання Президії Концерну                                „ Донецькоблагрострой”, оформлені  протоколом від 22.12.2005р.

За участю представників стрін:

від позивача -   Король К.В.  за довіреністю

від відповідача  -  Євстратов В.В., Сиротюк О. Д.  за довіреністю

від третіх осіб -  не з'явилися

Товариство з обмеженою відповідальністю „ Агробудіндустрія” м. Волноваха звернулося до господарського суду з позовною заявою  до відповідача: Концерна                                 „ Донецькоблагробуд” м. Донецьк про  визнання недійсним з моменту прийняття рішення  засідання Президії Концерну „ Донецькоблагрострой”, оформлені  протоколом від 22.12.2005р.

Розпорядженням голови господарського суду від 20.03.2009р. справу передано на розгляд колегії суддів у складі : головуючого судді:  Склярук О.І., суддів: Ломовцевої Н.В., Мєзєнцева Є.І..

            Ухвалою господарського суду від 23.03.2009р. до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору було залучено: 1. Закрите акціонерне товариство „ Волноваський агробуд” м. Волноваха, 2. Відкрите акціонерне товариство                          „ Мар'їнський агробуд” м. Красногорівка,  3. Закрите акціонерне товариство „ Першотравневий агробуд” с.м.т. Мангуш,  4. Закрите акціонерне товариство „ Амвросіївський агробуд”                            м. Амвросіївна, 5. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Слов'янський райагробуд”                   м. Слов'янськ,  6. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Добропільський агробуд” м.Добропілля, 7. Відкрите акціонерне товариство „ Новоазовський райагробуд” м.Новоазовськ,  8. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Красноармійський агробуд”, 9. Товариство з обмеженою відповідальністю „ Сприяння”  м.Донецьк, 10. Закрите акціонерне товариство                      „ Краснолиманський агробуд” м. Красний Лиман, 11. Закрите акціонерне товариство                               „ Артемівський ПМК-8” м.Артемівськ, 12.  Відкрите акціонерне товариство „ Донецьке автотранспортне підприємство № 0561” м.Донецьк.

Ухвалою господарського суду від 20.05.2009р. до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору було залучено: 13. Товариство з обмеженою відповідальністю „Артемівськбуд” м.Артемівськ, 14. Товариство з обмеженою відповідальністю „Будівельник” м.Амвросіївка, 15. Товариства з обмеженою відповідальністю „Красноармійськбудсервіс” м.Красноармійськ, 16. Товариство з обмеженою відповідальністю „Фірма „Облагробуд” м.Донецьк,  17. Товариство з обмеженою відповідальністю „Профіт – Сайт” м.Донецьк, 18. Товариства з обмеженою відповідальністю „Афіна”  м.Донецьк.

У зв'язку з виходом із відпустки судді Мєзєнцева Є.І. та зайнятістю судді                 Сковородіної О.М. розпорядженням голови господарського суду від 06.07.2009р. була здійснена заміна у складі колегії суддів, а саме: суддю Сковородіну О.М. на суддю                   Мєзєнцева Є.І.

           На адресу суду від представників позивача надійшло клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю „ Будіндустрія”, на стороні позивача.

            Суд, задовольняє клопотання та вважає за доцільне залучити до участі у справі  в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Товариство з обмеженою відповідальністю „ Будіндустрія” ( ЄДРПОУ 21953810, Донецька область, м. Докучаєвськ, Промзона), на стороні позивача.

            Від представників позивача надійшла заява про забезпечення позову, в якій просять суд:

           1. заборонити Управлінню державної реєстрації Донецької міської ради проводити державну реєстрацію змін до установчих документів концерну „Донецькоблагробуд” (ідентифікаційний код 25330268) та вносити зміни до відомостей про концерн „Донецькоблагробуд” (ідентифікаційний код 25330268), які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб – підприємств;

          2. заборонити  концерну „Донецькоблагробуд” (ідентифікаційний код 25330268) вчиняти будь – які дії відносно відчуження майна та транспортних засобів, що належить концерну „Донецькоблагробуд” (ідентифікаційний код 25330268);

          3. заборонити  концерну „Донецькоблагробуд” (ідентифікаційний код 25330268) вчиняти будь – які дії відносно відчуження корпоративних прав (акцій, часток в статутному капіталі товариств), що належить  концерну „Донецькоблагробуд” (ідентифікаційний код 25330268) на праві власності.

Суд, переносить розгляд заяви про забезпечення позову на наступне судове засідання, так як заява містить лише посилання на певні обставини, у зв'язку з цим виникла необхідність у витребуванні додаткових доказів.  

На адресу суду надійшло повідомлення від концерну „Донецькоблагробуд” згідно вимоги ухвали суду від 09.06.09, в якому повідомлено про неможливість надати до суду належним чином завірену копію Статуту 2001 р., так як президією концерну „Донецькоблагробуд” 2001р. не ухвалювався статут концерну, та не здійснювалась  його реєстрація, а отже відсутні і зміни до нього.

Від ТОВ „Афіна” надійшли пояснення по справі, в яких просять суд відмовити позивачу в задоволені позовної заяви.

В судовому засіданні представники сторін надали усні пояснення по справі.

В ході розгляду справи виникла необхідність відкласти розгляд справи у зв'язку з неявкою в судове засідання представників третіх осіб та необхідністю витребування додаткових документів.

          На підставі вищевикладеного та керуючись  ст.27, п. 1, п.3 ст.77, ст.86 ГПК України, господарський суд, -

                                                    У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи , яка не заявляє  самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Товариство з обмеженою відповідальністю „ Будіндустрія” ( ЄДРПОУ 21953810, Донецька область, м. Докучаєвськ, Промзона).

    

         Відкласти розгляд справи на 15:30 год.  15.07.09 року.

Позивачу надати до суду докази тіх обставин, на які вони посилаються у заяві про забезпечення позову.

    Явка представників сторін у судове засідання обов'язкова.

              Суддя                                                                                

                    

              Суддя    Н. В. Ломовцева

             Суддя                                        Є.І. Мєзєнцев

Дата ухвалення рішення09.07.2009
Оприлюднено31.07.2009
Номер документу4163717
СудочинствоГосподарське
СутьВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ 09.07.09 р.                                                                                        Справа № 12/224пн                      Господарський суд Донецької області у складі  колегії суддів: головуючого судді:  Склярук О.І.,

Судовий реєстр по справі —12/224пн

Ухвала від 21.04.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба Максим Олександрович

Ухвала від 16.04.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба Максим Олександрович

Ухвала від 08.04.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба Максим Олександрович

Ухвала від 01.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 22.09.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 05.10.2009

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Кулебякін О.С.

Ухвала від 01.09.2009

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Запорощенко М.Д.

Ухвала від 01.10.2009

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Волков Р.В.

Ухвала від 19.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 13.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні