Ухвала
від 03.12.2014 по справі 330/2463/14-ц
ЯКИМІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

iменем України

Справа № 330/2463/14-ц

2/330/675/2014

"03" грудня 2014 р. Якимівський районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді - Гусаровой В.В.

при секретарі - Саркісовой І.О..

розглянувши у відкритому судовому засіданні у смт. Якимівка цивільну справу за позовом ТОВ «Кооператор» до ОСОБА_1 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та приміщенням, суд

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Якимівського районного суду Запорізької області перебуває цивільна справа за позовом ТОВ «Кооператор» до ОСОБА_1 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та приміщенням. До суду сторони подали заяву про укладення мирової угоди з проханням затвердити вказану мирову угоду на наступних умовах:

Сторони домовляються між собою, що по даній мировій угоді Відповідач зобов*язується: усунути позивачу: Товариству з обмеженою відповідальністю «Кооператор» ідентифікаційний код 31670393 перешкоди у користуванні приміщенням магазину, який розташований по вул. Калініна 136 с.м.т. Кирилівка Якимівського району Запорізькій області та земельною ділянкою площею 0,0225 Га, на якій знаходиться приміщення магазину та повинен самостійно прибрати незаконно споруджену та встановлену огорожу із сітки-карти та шиферу, яка розташована впритул до стіни магазину, з відмостки магазину на відстань 0,5 метра.

У свою чергу Позивач відмовляється від своїх позовних вимог до Відповідача.

У судовому засіданні представник позивача та відповідача підтримали вказану мирову угоду, просили її затвердити. Судом встановлено, що сторонам раз?яснено наслідки закриття провадження по справі і визнання мирової угоди. На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175, 205, 206 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Визнати по справі мирову угоду на наступних умовах:

Відповідач зобов*язується: усунути позивачу: Товариству з обмеженою відповідальністю «Кооператор» ідентифікаційний код 31670393 перешкоди у користуванні приміщенням магазину, який розташований по вул. Калініна 136 с.м.т. Кирилівка Якимівського району Запорізькій області та земельною ділянкою площею 0,0225 Га, на якій знаходиться приміщення магазину та повинен самостійно прибрати незаконно споруджену та встановлену огорожу із сітки-карти та шиферу, яка розташована впритул до стіни магазину, з відмостки магазину на відстань 0,5 метра . Позивач відмовляється від своїх позовних вимог до Відповідача .

Закрити провадження по цивільній справі за позовом ТОВ «Кооператор» до ОСОБА_1 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та приміщенням. У відповідності до ст.293 ЦПК України вказана ухвала може бути оскаржена окремо від рішення. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п»яти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до апеляційного суду Запорізької області через Якимівський районний суд Запорізької області. У разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п»яти днів з дня отримання копії ухвали.

СУДДЯ: Гусарова Н.В.

СудЯкимівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення03.12.2014
Оприлюднено10.12.2014
Номер документу41745156
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —330/2463/14-ц

Ухвала від 03.12.2014

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Гусарова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні