Ухвала
від 09.12.2014 по справі 2а-325/10/0670
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

09 грудня 2014 року                                                                       м. Житомир          

                                                                                           Справа № 2а-325/10/0670

                                                  Категорія 6.6.2

Житомирський окружний адміністративний суд у складі:          

головуючого судді Семенюка М.М.,

розглянувши у письмовому провадженні у м. Житомирі з власної ініціативи питання про виправлення описки в постанові Житомирського окружного адміністративного суду від 10 березня 2010 року по адміністративній справі за позовом Коростенської об'єднаної державної податкової інспекції Житомирської області Державної податкової служби до Всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль України" про припинення юридичної особи, -

в с т а н о в и в:

          Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 10 березня 2010 року позов Коростенської об'єднаної державної податкової інспекції Житомирської області Державної податкової служби задоволено, припинено юридичну особу - Всеукраїнська громадська організація "Союз Чорнобиль України" (вул. Грушевського, б.22, м. Коростень, Житомирська область, 11500) код 25740896.

У відповідності із ст.169 Кодекс адміністративного судочинства України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Як вбачається з матеріалів справи, судом при складанні постанови була допущена описка в постанові суду щодо найменування відповідача, а саме: зазначено "Всеукраїнська громадська організація "Союз Чорнобиль України" замість "Міська організація "Союз Чорнобиль України".

За таких обставин суд приходить до висновку про те, що є підстави для виправлення описки.

На підставі викладеного та керуючись ст. 169 КАС України, суд, -

у х в а л и в:

          Виправити допущену в постанові Житомирського окружного адміністративного суду від 10 березня 2010 року по справі №2а-325/10/0670, описку і замість "Всеукраїнська громадська організація "Союз Чорнобиль України" читати "Міська організація "Союз Чорнобиль України".

          Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строків апеляційного оскарження, якщо не було подано апеляційної скарги.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя                                                                                                    М.М. Семенюк

Дата ухвалення рішення09.12.2014
Оприлюднено12.12.2014
Номер документу41802828
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2а-325/10/0670

Ухвала від 09.12.2014

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Семенюк Микола Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні